mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 100> |
Korisnik | |
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super ideja s čipkom..a rokovnik je prekrasan..baš mi se jakoo sviđa!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala, što si nam pokazala novi uradak i naćin kako se radi.Sviđa mi se , vrlo je upotrebljiva metoda , i primjenljiva na mnogo podloga.
Hvala ti |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Super, rekla ja da trebas otvoriti skolu i od toga ne odustajem. Stvari su ti super.
Nirvana ako trebas kod mene ima i takvih stvari. Ako ne zastora imam neke stare cipke. |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Zadnja dva platna su baš zanimljiva pogotovo zelena nekako mi je otkačena!Baš si nam lipo objasnila ovo sa čipkom ,ko če pronać više ove zavjese ja sve od dote pobacala! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sta bi mi bez tebe draga nasa mare n....ja osobno sam to vec radila ali za one koji nisu lijepo si im to pokazala.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala vam
![]() ![]() mali bonus za sve vas.....da ne morate dodatno klikati na moj blog ![]() ![]() kako srediti stari rokovnik u manje od pola sata!!.....naravno ovako možete sredita bilo šta.....ako vam se da ![]() koristila sam: stari rokovnik s prošlogodišnjim datumima auto lak u spreju 2 boje- bež i staro zlato komad zavjese interesantnog uzorka pic traku i škare.... nije mi odgovarala plava boja rokovnika i najprije sam ga cijelog posprejala u bež boju....... dalje slke govore same za sebe...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Uvijek me iznova iznenadiš svojom maštom i pedantnošću. A kad se to dvoje spoji tvoji radovi uvijek ispadnu baš onako kakve bi ih odmah stavila na stol ili zid. Totalno je sve moj đir. Nestrpljivo čekam nove radove.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
nekako je i meni prevagnuo grčko-rimski stil, ta mi je stvaaarno prekrasna.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ka j se veli ,da su ti stvari super, moram samo zapamtiti
na kojo s u strani.Danas me oko jos malo boli, pa ne mogu. Dali se moze ss dlet masmom ici na staklenu povrsinu za ramu. ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Sve slike su lijepe. |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Ove zadnje dvije slike su mi predobre.. ne znam koja mi je bolja, svaka je na svoj način odlična. Bravo!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ove dvije zadnje su mi odlične, a posebno predzadnja-moj favorit!
I zbog motiva, i zbog onih grčko-rimskih šara (čije li su već) ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
mare moja, majstorice veličanstvena, ne mogu se prestati diviti tvojim radovima.................ma što će nama uopće radionice kada imamo što naučiti međusobno, samo neka svaka od nas napiše postupak svoga rada i evo ti radionica puno kvalitetnijih i učinkovitijih, velika, velika pusa mojoj učiteljici
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,svaka cast,prelijepo,ova u smedjim tonovima mi je favorit,prevagnula ova grcka šara.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
davno sam ti napisala da si umjetnica i ti to svakim svojim radom dodatno potvrđuješ...egipatska priča predobra al moj favorit je ova druga slika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala vam svima na posjeti ikomentarima
![]() za onu sliku s radionice smo se oćito svi složili da i nije nešto......e pa sam ja to sve prefarbala u bijelo i stavila motiv s piramidama .......od glet mase sam napravila okvir a neravnine na njemu sam dobila tako da sam guščjim perom lagano povlačila po mokroj glet masi.......nakon toga sam "okvir" obojala u zlatno,nakon sušenja prošla voskom i sva obojala u crno.......malo pošmirglala i začinila s malo zlatnih listića........egipat je blještao od zlata a ostali su samo komadići
![]() ![]() ![]() ![]() a da mi sva ona juta koju sam kupila ne bi stajala neiskorišteno napravila sam još dvija slike.....
na prvoj sam na okvir preko šablone stavila modelir pastu,pobojala i nakon sušenja rubove obradila s bitumenom.....
druga je još jednostavnija......salveta s akvarel motivom ne bi trpila previše cifranja pa sam radila samo dvostruki shabby na ruboviima.....znači najprije crna boja,pa vosak,zelena boja pa vosak i na kraju bijela razvučena lagano ,ne previša boje na kistu.....na kraju šmirglanje.....
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
I ja se pridružujem pohvalama za objašnjenje,platno mi je malo pretamno za razliku od cijepova koji su baš pogođeni!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na ovako detaljnom opisu ove tehnike. Čini mi se vrlo zanimljivom...
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |