Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, hvala puno!
![]() evo gotovo Zmajevo oko: ;))
![]() Lady K.
![]() Plava sirena
![]() uživala sam radeći detalje...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
joj,ovo zmajevo oko djeluje tako stvarno,dama je prekrasna ali morska sirena
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
monna ja svaki dan ostanem bez teksta, tvoji radovi su tako lijepi, i nadasve jedinstveni, a ova tri privjeska zadnja su super
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo da kazem osim monice carice ++++++5
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
lady k i sirena su odlične
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...nekako se slažem s Prilom...Zmajevo oko je tehnički odlično napravljeno, uostalom kao i svi tvoji radovi, ali ja spadam u onu malu skupinu koja ne voli zmajeve
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sorry malo se pogubim po tvojim galerijama,ne namjerno.Privjesci su divni,posebno to kako si doradila sirenu.Uvijek se iznova divim tvom smislu za detalje
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uh, Monna, ovi zadnji radovi su ti mrak! Zmaj je brrrrr.... Pa to je idealan amulet za zaštitu - stvarno je strašno to oko! Sjajna izvedba! Ali Plava sirena je mmmmmm... Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
mona ova plava sirena je prekrasna ( i zmajevo oko je ali nisam njihov ljubitelj) i sve si napravila do u detalje, vidi se da si uživala u izradi.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam, drage cure!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
Privjesak "Kiss"
![]() privjesak "Šumska vila"
![]() detalj:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasssnooooo, monna carice od privjesaka
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepi su ti privjesci a tvoja sumska vila sijetila me na jedno mjesto tu malo dalje od mene koje se zove sumska vila
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
crno-bijela slika ukomponirana u crveni okvir, sa srcem i crvenim perlama.... savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Oba su mi prekrasna! Stvarno prštiš od ideja na svim frontama! Nemoj stati...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni su, pogotovo mi se sviđa šumska vila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |