Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica nakita
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica nakita

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 24>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:34
Cure, hvala puno!smile79

evo gotovo Zmajevo oko:  ;))

Lady K.

Plava sirena

uživala sam radeći detalje...
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:43
joj,ovo zmajevo oko djeluje tako stvarno,dama je prekrasna ali morska sirena smile72
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 14:19
monna ja svaki dan ostanem bez teksta, tvoji radovi su tako lijepi, i nadasve jedinstveni, a ova tri privjeska zadnja su super smile79
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:09
sta drugo da kazem osim monice carice ++++++5
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 20:27
lady k i sirena su odličnesmile94,a zmajevo oko izgleda tako stvarno da me je malo brrrr,krasno je ali ko da stvarno neko gleda u mene.svi tvoji privjesci su mi naprosto fantastični,a brzina kojom ih radiš je za svaku pohvalu.smile58
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 00:42
...nekako se slažem s Prilom...Zmajevo oko je tehnički odlično napravljeno, uostalom kao i svi tvoji radovi, ali ja spadam u onu malu skupinu koja ne voli zmajeve Dragon...užasavam ih se još od dječjih bajki, eventualno mi je simpa onaj u Shreku    ...ali su mi zato ove tvoje dame i sirena fe-no-me-nal-ne...naročito sirena je ovog puta iskočila jer je doista nekako posebna...jako, jako lijepo draga Monna Love%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:39
sorry malo se pogubim po tvojim galerijama,ne namjerno.Privjesci su divni,posebno to kako si doradila sirenu.Uvijek se iznova divim tvom smislu za detaljesmile71
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:40
smile120
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:20
Uh, Monna, ovi zadnji radovi su ti mrak! Zmaj je brrrrr.... Pa to je idealan amulet za zaštitu - stvarno je strašno to oko! Sjajna izvedba! Ali Plava sirena je mmmmmm... Sjajno! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 15:04
mona ova plava sirena je prekrasna ( i zmajevo oko je ali nisam njihov ljubitelj) i sve si napravila do u detalje, vidi se da si uživala u izradi.
smile55
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:54
Hvala vam, drage cure!!!!smile79...znam da nisu svima zmajevi prirasli srcu, ali meni su baš simpa Big%20smile!!!! ...i da, neću vas više plašiti, možda, hihihiWink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 22:35
smile93
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 12:41
Privjesak "Kiss"

privjesak "Šumska vila"

detalj:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 12:50
savršeno! smile94
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 13:25
Prekrasssnooooo, monna carice od privjesakasmile93
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 15:31
preljepi su ti privjesci a tvoja sumska vila sijetila me na jedno mjesto tu malo dalje od mene koje se zove sumska vila
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:01
 Love%20You ...stvarno, samo nebo ti je granica...prekrasna su oba, makar mi je ovaj razlomljeni kiss upravo fenomenalan....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:06
crno-bijela slika ukomponirana u crveni okvir, sa srcem i crvenim perlama.... savršeno! smile91
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:46
Oba su mi prekrasna! Stvarno prštiš od ideja na svim frontama! Nemoj stati... smile95
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:13
Prekrasni su, pogotovo mi se sviđa šumska vila!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.