Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umjetnički namještaj . Šteta ga je stavit u svakodnevnu upotrebu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sasha stolice su mi ludilo, baš si ih majstorski iskombinirala
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Cure moje divne ste, hvala Vam svima na komentarima i da vas ne nabrajam sve pojedinačno svima šaljem velike
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Joj, opet taj namještaj
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pridružujem se Nadi-vrlo lijepo,umjereno i elegantno!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
odlične stolice sa mjerom i ukusom , vrlo elegantno i posebno
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
o da.... zaista sjajna stolica!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala svima na lijepim komentarima i komplimentima!
Izzy: to ti je crna akrilna boja koja koliko se sjećam ima malo sjaja, a preko je jedan ili dva sloja (više se ni sama ne sjećam) akrilnog laka. I mogu ti reći da me i samu iznenadio takav sjaj. MIslim da je to možda zbog crne boje. |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...ovo je stolica koja se stavi u neki kutak i služi za odložiti nešto na nju, npr. novine, tašnu, baš je za ukrasa ....lijepo si je iskombinirala!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
stolica je mrak...... ništa nije premalo decoupagea, taman kolko trebam a ono što Izzy kaže sjaj je fantastičan
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Veoma intenzivna kombinacija boja! Motivi se savršeno uklapaju - ni previše ni premalo, jednostavno sjajno! Kad smo već kod sjajnog, kao ovisnicu o lakovima - čime si lakirala stolicu jer je sjaj - sjajan!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dakle... ostala sam bez teksta... to i nisu bas moje kombinacije, ali taaako savrseno izgleda da nemem rijeci
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
![]() evo opet mene, mojih stolica i crno-crvene kombinacije... kao što se vidi na slici nema tu baš previše decoupagea. Stolica vec duuugo vremena čeka da dođe na red za slikanje i izlazak na svjetlo dana, ali jadnoj se čekanje nije baš isplatilo jer nisam uspjela uhvatiti intenzitet njenih boja niti izbjeći odsjaj. |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Indijska kutija mi je posebna zbog boja i motiva... ali ova druga mi je zasta da padnes na dupe... jako volim tu salvetu a u tvojoj izvedbi je zaista posebno carobna
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Cure hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Stolice prekrasne, a kutije su mi predivne
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutije su prekrasne...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutije su preljepe,obje,druga mi je za mrvicu favorit,motiv mi je divan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |