Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 85> |
Korisnik | |
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se s tobom leptirek
Baš su veseli kao i gazdarica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
hoklići!!!
Stvarno su prekrasni ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
tatjana.bajcic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
malo su mi loše slike, moram kupiti novi fotić
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolcivs/61337.aspx -
|
|
![]() |
|
tatjana.bajcic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolcic_/61336.aspx -
|
|
![]() |
|
napokon nakon dugih mjeseci malo sam počela raditi
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolica_/61335.aspx -
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Tanjur crnobijeli je odlićana ,to je predobar poklon, a boce jesuli se već napunile??
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
hvala drage na pohvalama, ali nije sve baš tako idealno,imam i po koju grešku
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
svaka čast...predivni su radovi.....boce su moji favoriti...anđeo mi je odličan.....ma sve mi je predivno...pa kad si i ti takva, takvi radovi i stižu od tvojih ruku....hvala još jednom na svim savjetima....a salvete!!!!!oduševljena sam, već sam ih sto puta pregledala....ideje mi sad naviru sto na sat..naravno iz ove galerije ih skupljam...al , sram me i stid bilo, nikako da krenem u realizaciju...više ni isprike nemam...
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasni radovi ...a tanjur sa viticama je
![]() |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Tanjur sa rižinim papirom je tako dobar....
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
sve je jako lijepo,tanjuri su mi preslatki
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Ajmeeee prekrasno.....
Par dana nisam bila na forumu, a onda oduševljenje... Super draga Tanja, baš si bila vrijedna i radovi su suuuuper, kao i uvijek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> aaaaa...a vidi mene...mogu ja još kasnije gledati tvoje radove..
to mi je onako, umjesto apurina za spavanje ![]() ovaj zadnji tanjur je EXTRAAA....sviđaju mi se ti prozračni radovi ![]() a moji radovi...radim pomalo...više ljenčarim, a za slikanje sam ![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |