Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 151> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ona biljčica koju si dobila a neznaš joj ime. e neznam joj ni ja. inače je jako lijepa i ja nisam uzimao sjeme nego sam pustio da ga svuda razbaca i sad će bit šuma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
misterijozna biljka je pakujac samo neznam koje boje jer ih imam više.....kod tebe sve više cvijetova
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Drage moje, hvala što svraćate u moj vrt, svaki vaš posjet ispuni me radošću
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ljubav koju pružiš svojim biljkama one će ti uvijek višestruko vratiti u uživanju koje ćeš imati gledajući kako cvjetaju... mirišu... kako ih kiša umiva... vjetrić miluje...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima pravo Cimi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova zemlja je zbilja čudesna, prije dva dana posadila sam mlado stabalce jorgovana, danas već pupa!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još malo o
ovoj čudotvornoj zemlji. Prije 2 - 3 dana, na kraju mog mini voćnjaka
bilo je neko grmoliko šiblje, visoko više od 2 metra. Nisam znala što
je, a kako ničemu nije smetalo, ostavila sam ga da vidim u što će se
pretvoriti. Danas je puno više nalik na stabalce, pustilo je prve
listove i sad znam, pa ja sam i (ponosni) vlasnik jednog mladog
lješnjaka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Silno volim ovaj pogled u nebo u zoru, čini mi se da mi nebo tako šalje sav svoj mir..
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pa kad se tako ispunim mirom, odem do svojih narcisa da se ispunim i ljepotom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A kad njihovo doba prođe, otvorit će sve pupove i moji duplići (kasnije su počeli)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno je kod tebe...sve raste ko ludo...izgleda da si im jako dobra gazdarica..poklanjas im hrpu ljubavi...maslacki su mi super naravno i drago mi je da ih cuvas
![]() jedva cekam doci opet da vidis sta jos krasno imas... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jedan od tri
vrtna hibiskisa (lillyin poklon) još se oporavlja od dugog putovanja poštom, ali sigurno
će u ovoj zemlji i on brzo pustiti listiće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kavica mi je najslađa na balkonu, nije čudno, "začinim" je pogledom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dobro ti jutro, draga misty, opet navratih u tvoj novi dom, tvoj novi vrt.
Neću komentirati prelijepo cvijeće i ostalo bilje i voćke, već bih, ako dozvoliš, rekla nešto sasvim drugo.
Fascinira činjenica kako si svoju sposobnost i talent lirskog izražavanja pretočila i povezala, "sljubila", što bi se popularno reklo, s ljubavlju prema cvijeću, odnosno prirodi općenito.Očarava me kako se nježno, s puno biranih riječi, poetično izražavaš i razgovaraš sa stanovnicima tvoga vrta.
Rezultat tog tvojeg osebujnog stila je ješ jedan originalan, zanimljiv,
eteričan i slikovit vrt, tako bezgranično šarmantan u svojoj jednostavnosti.
lijepi pozdrav.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga Saro, što da ti kažem što već nisi otkrila? Možda samo da mi je s riječima lakše nego s motikom? (Ovo radi mojih godina i zdravlja)
Riječi su previše iskorištavali da bi naglasili bitno i nebitno, da bi dodali važnost nečemu, priskrbili si uspjeh u nečemu.. Uvijek sam znala s riječima, bez obzira u koju ih svrhu koristila. Pa i danas kad sam pronašla način da njima prikrijem svoju silnu potrebu za ljubavlju i sad kad je za mene sve povijest (prošlost mi se čini preslaba riječ). I naravno, s prirodom mi je lakše nego s ljudima, a već sam i tu misao nadrasla, pa mogu reći da mi je s prirodom ljepše nego s ljudima. Nemoj da te ovo rastuži, nisam samo pomirena, mirna sam, a to je samo korak do sreće po mom ukusu. Tvoj senzibilitet sve drugo je ionako već otkrio ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Previše si me sada dirnula, i unatoč svemu i rastužila. Pratim to što pišeš, ali samo gladim po površini, koliko pristojnost dozvoljava.
Draga moja, ni s prirodom nije lako, zahtjevna je i nezasitna, poput i nas samih...ali, očigledno je, ide ti dobro s prirodom...a i s ljudima, je, čini mi se, krenulo na bolje...
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U mom vrtu
zemlju možete vidjeti samo tamo gdje sam plijevila da bih nešto
posijala ili posadila. Sve ostale površine su moj travnjak i (meni
prelijepi) zeleni sagovi, na kojima se (obično kad sunce izađe) pojave
poljski cvjetovi, žuti, bijeli, plavi..
Ovaj "tepih" svako jutro ukrase sitni svjetlo-plavi cvjetići nalik su na potočnice ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovi sićušni žuti (lukac ih je nazvao žutice) obrubljuju pravu šumu maslačaka
![]() ![]() Tko bi ih imao srca plijeviti??? ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |