Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje ruže
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje ruže

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
Korisnik
Poruka
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 23:03
Svima koji su posjetili moj vrt šaljemsmile79kao i onima koji će ga tek posjetitismile78
da vam predstavim moje nove ruže,tek počinju cvasti:

a doznala sam i naziv moje stare ljubimice YELOW UNIQUE:

Ovo je penjačica

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:30
ovom cvijeću ne znam ime

glicinija

mak

takođe nepoznata samonikla biljčica u mom vrtu

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:37
Vrt ti je predivan!!!Jesi li to išla u šoping po ruže??
Ona biljka kojoj neznaš ime,je flox,iza nje je visoka saponaria,pa wisteria...
Tvoje nove ruže su predine!!
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:42
smile78hvala ti mila moja!Nisam još išla ali budemsmile199
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 07:54
Ruže su prekrasne, ali na jednoj slici se vidi da imaš ti toga još! I konačno si odlučila pokazati svu svoju cvijetnu raskoš a ne samo ruže.
Prekrasno, šareno, divno....ClapClapClap 
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 10:33

konačno šeboj jedan cvjetak

maine suncokret

u pozadini ušećerene višnje za liker

malo korova

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:24
  maglolija tvoj vrt je fenomenalan kako divne ruže imaš a tek ona plava gladiola,a wisterija jeli to sad procvjetala  nemogu vjerovati sve je predivno a tek suncokreti kao da je sunce  u tvom vrtu bez obzira što je kišovito ovih dana zato kod tebe sve tako lijepo i napreduje,ClapClapClap
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:32
Smileda wisterija je procvjetala sad,ovde je jako toplo mediteranska i kontinentalna klima se izmjenjuju,tako da za cvijeće je to idealno!A da vidiš još,ima toga još,dok prenesem.Izuzetno mi je drago što si me posjetila,dođi mi opetsmile79
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 12:29
Magnolija divno kao i uvijek!Klima je idealna za biljke! I kod moje mame sve bolje uspijeva dole u Hercegovini nego kod mene ovdje!
Nego kakav je to šeboj?Slikaj ponovo,slabo se vidi cvijet.Jer ja imam one prave starinske šeboje,takve vidjela nisam!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:12
Doći će gosti na liker od višanja,prelijepe cveteke imaš
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 17:44
Još nisam dobro ni pomirisala ruže, a ti već uletjela s novim slikicama.
No ruže su ipak kraljice.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 18:38
draga magnolia, osim božanstvenih ruža imaš i mnoštvo drugog raznovrsnog i jednako lijepog cvijeća. Predivan vrt imaš!
lijepi pozdrav
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 22:54
Alisa ovo jeste starinski šeboj,obolio pa mu pokidala listove,ostao samo cvijet u sredini,budem ti sutra fotkala ponovo!
Mali kaktus dođi na liker bit će i orahovcaSmile
Triša,Retriver Sarasmile79
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 02:48
sada opet moje verbene:

5646
/56466755971aec29f2000cd5a3c21d917424f85.jpg[/img][/url]

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 09:13
Toliko lijepog, a suncokret već procvao? Shocked

Moji ne pokazuju ni znakove da će brzo Unhappy
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 14:54
Suncokret me posebno fascinira u okretanju svoje glavice prema suncu,a verbene su ti predivne,a ruža je na prjestolju ,pa ona je ružaThumbs%20Up
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 00:56

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 01:02

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 06:32
Ne znam što mi je ljepše: narandžaste gladiole ili ljubičaste ili  one verbene sve u nekim mekim sličnim/istim tonovima ... prekrasno!ClapClapClap
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 09:54
draga magnolia sve prelijepo i extra, pohvale domaćici.da ne izdvajam šta mi se sviđa jer je to nemoguće.ono što zoveš šeboj u lila boji mnogi zovu šeboj, ali je mathiolla.ja ih ima četiri vrste, dosta podsjeća na šeboj ali nije.isto se ponaša i raste kao šeboj i skupi mu sjeme iz mahuna da ga proširiš jer je predivan.pozdrav i hvala što si me ugostila u tvom lijepom vrtu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.