moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Vrt ti je predivan!!!Jesi li to išla u šoping po ruže??
Ona biljka kojoj neznaš ime,je flox,iza nje je visoka saponaria,pa wisteria... Tvoje nove ruže su predine!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruže su prekrasne, ali na jednoj slici se vidi da imaš ti toga još! I konačno si odlučila pokazati svu svoju cvijetnu raskoš a ne samo ruže.
Prekrasno, šareno, divno....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
maglolija tvoj vrt je fenomenalan kako divne ruže imaš a tek ona plava gladiola,a wisterija jeli to sad procvjetala nemogu vjerovati sve je predivno a tek suncokreti kao da je sunce u tvom vrtu bez obzira što je kišovito ovih dana zato kod tebe sve tako lijepo i napreduje,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Magnolija divno kao i uvijek!Klima je idealna za biljke! I kod moje mame sve bolje uspijeva dole u Hercegovini nego kod mene ovdje!
Nego kakav je to šeboj?Slikaj ponovo,slabo se vidi cvijet.Jer ja imam one prave starinske šeboje,takve vidjela nisam! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Doći će gosti na liker od višanja,prelijepe cveteke imaš
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još nisam dobro ni pomirisala ruže, a ti već uletjela s novim slikicama.
No ruže su ipak kraljice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Alisa ovo jeste starinski šeboj,obolio pa mu pokidala listove,ostao samo cvijet u sredini,budem ti sutra fotkala ponovo!
Mali kaktus dođi na liker bit će i orahovca ![]() Triša,Retriver Sara ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko lijepog, a suncokret već procvao?
![]() Moji ne pokazuju ni znakove da će brzo ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Suncokret me posebno fascinira u okretanju svoje glavice prema suncu,a verbene su ti predivne,a ruža je na prjestolju ,pa ona je ruža
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam što mi je ljepše: narandžaste gladiole ili ljubičaste ili one verbene sve u nekim mekim sličnim/istim tonovima ... prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga magnolia sve prelijepo i extra, pohvale domaćici.da ne izdvajam šta mi se sviđa jer je to nemoguće.ono što zoveš šeboj u lila boji mnogi zovu šeboj, ali je mathiolla.ja ih ima četiri vrste, dosta podsjeća na šeboj ali nije.isto se ponaša i raste kao šeboj i skupi mu sjeme iz mahuna da ga proširiš jer je predivan.pozdrav i hvala što si me ugostila u tvom lijepom vrtu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |