Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 23> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A clemantis me nagradio prvim cvijetom
![]() i dipladenija svakim danom je sve ljepša ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala vam svima na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ufff nema vece radosti nego kad se brines za biljku i ona te napokon nagradi cvijetom. . . predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga rado svratim jer uživam u divni cvjećkama,prošetam,nauživam se ali ponekad se i ne javim,zaista ti je cvjeće predivno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunčane cvjetne slikice su uvijek krasne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš sam pogledala tvoje lijepe slikice,ja sam odustala od dipladenije,lanjska mi nije preživjela zimu,pa bolje da se ne muče kod mene.Ova zadnja slika s muškatlom je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
Moje dipladenije uživale su na prozorskoj klupici iznad radijatora a uspjela sam zakorijenit
![]() Hvala vam na posijeti,tako sam sretna kad navratite i ostavite trag iza sebe. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Weigela me očarala, sve biljke su divne....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Arim prekrasno!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo za vidjeti "poljoperivredni" dio onako uredno posložen!
A cvijeće je prekrasno. Nemoj mi se smijati možda si negdje i napisala ali mi je promaknulo, što je onaj predivan rascvjetani grm, čije su grane povijene pod teretom cvjetova?
|
|
![]() |
|
Baka to je Waigela.
Svima ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
arim cvjeće lijepo i rascvjetano, waigela me očarala. Imaš prekarsan prostor na kojem možeš dati mašti na volju i urediti ga da bude pravi "mali raj".
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Imala sam prije dvije godine dipladeniju crvenu- nije preživjela zimu.
Prošle godine crvenu i roza- nisu preživjele.
![]() Žena kod koje sam nabavila mi je rekla da je bolje da odustanem od njih.
A tako su lijepe
![]() Arim predivno
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...ja isto ove godine nabavila dipladeniju pa te molim još jednom,zar zaista prezimi u grijanoj prostoriji.Tvoja weigela je prekrasna..koliko je stara?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, a waigela je posebno lijepa
|
|
![]() |
|
Lana2 prostora za mene i previše.Nisa još odlučila kakav kutak za odmor želim osim da je cvijetno i zeleno.
Lilie,žao mi tvojih diplademija.Gdje si ih spremila na zimovanje pa nisu preživjele. Mimi46 i ja sam ih kupila ove godine u rano proljeće i vidjela sam da i paše na prozorskoj klupici iznad radijatora.Waigeli je nekih sedam godina,mislim nisam sigurna. lana hvala. |
|
![]() |
|
Danas sam opet malo uzela fotić u ruke...
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ovim biljčicama trebam pronaći stalno mjesto ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Klematis je fenomanalan!!! I ja sam ove godine nabavila svoj prvi clematis.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |