flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo mene malo.....na najdražem forumu....
jedan novoprocvali cvjetić....
![]() ![]() ![]() malo dorađen cvjetnjak....s maćuhicama....
![]() nova dipladenija,jedva čekam da procvjeta...
![]() a ovo je poslala naša baka sa foruma,nadam se da će pelcanje biti uspješno i da ću uživati u cvjetićima šarene ljubice
![]() ![]() ![]() naopaka slika
a ovo je amarathus tricolor,sjeme kupila na aukciji hr,sad idu na presađivanje
![]() ![]() malo kadifica....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja ljepotica neumorna u cvatu,double delight
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Onaj ljubičasti cvijet odmah ispod kadifica je prekrasan ,ja sam ga imala do prije dvije godine i kada sam ga presadila jednostavno nikada više nije niknuo. Kada ćeš imati viška molila bih te da mi ga pošalješ.
Baš lijepo sve izgleda. |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Napokon da vidim i cvijet batata,prekrasan je.
Onaj drvenjak sa stupićima mi se sviđa. Moja susjeda ima daturu duplu boje je tamno ljubičaste (vanjski dio) sa bijelim (unutarnji dio).Stalno cvate,ako uspijem pokušati ću ga spelcati. |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
taj ljubičasti cvijet sam ti donijela iz crkve na Tijelovo,bilo je u vazi kod jedne sjenice-znaš što je to sjenica vjerujem-pa sam ga uzela i sad ču ga pokušati osušiti da uzmem sjeme,pa ako uspijem bit će za obje....a raspitat ču se i kod žene koja je pravila tu sjenicu dali ima za presaditi cvjet....a dature sam i ja sijala ,ljubičaste,sjeme kupila na aukciji hr,samo ne znam dali je dupla....niknule sve,sad čekam da porastu i procvatu,baš sam ih neki dan presadila iz cvjetara,a bijela mi cvate več par tjedana....
|
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
navijam za ljubice od bake da pelcanje uspije
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova slika me oduševila. Koji je to cvijet, ne prepoznajem ga? |
|
![]() |
|
nažalost ne znam mu ime,imam ga par godina,sad cvate nekoliko dana i onda ništa dogodine....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Mislim da je to Zephyranthus, prekrasan cvijet, meni još ne cvijeta.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Flover, boja tog rozog cvijeta kojem ne znaš ime oduševljava...prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() no evo koje slikice....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nešto mi se pobrkao raspored slika,ali evo još malo....
![]() bugica,a dobila sam i reznice s mora
koje pokušavam zakorjeniti
![]() ![]() panj kojeg je mm našao u šumi,i okrenuli ga naopako i poslužio nam....
![]() prvi cvjetić clematisa pillu
a liatrisi se spremaju za cvatnju
![]() ![]() ![]() ![]() agava i dipladenija ,kojoj baš ne odgovara ova svakodnevna kiša.....
![]() ![]() pahipodijum,rođendanski poklon od kume
|
|
|
|
![]() |
|
malo ružica....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ljepotan koji je preživio zimu kod mame
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lijepa gredica a ruže su prilipe
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svega lijepoga, a ljepotan je zaista ljepotan ovako sav okićen.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
šareno i lijepo a ruže su krasne
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo i tebe! Već sam pomislila da si nas zaboravila
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ma nikako,pa bila sam ja svaki dan u vašim vrtovima,razgledala ,samo nikako da uđem i u svoj-mislim na forumu.....baš mi je drago da si me tako brzo primjetila
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |