Rajska ptica - Strelitzia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivna je
![]() Jako bih ju voljela imati ali ove cijene su za mene
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno kiki -ko ,predpostavljam da na kontinentu nebi uspjela ,al ove tvoje su prave krasotice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
divno je
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja je imam već 4 godine, dakle može i na kontinentu, nakon čitanja vaše teme o strelicijama jurila da vidim u kakvom je sada stanju!!!! Iznenađenje!!!!!!
Od debla iz zemlje odakle su išle lisne rozete, vidim-podijelila se i sada rastu kao dvije spojene,dakle još jedna rozeta, ima nova dva lista iz svake rozete. Inače kod kupnje sam ju posadila u veću teglu, minimalno zalijevam, u 5.mjesecu je iznesem u vrt ali ne odma na direktno sunce, postepeno, a kad zahladi u 10.mjesecu unosim je u zimski vrt!! Kada bih mogla očekivati cvijet, s pretpostavkom da joj je barem dvije godine trebalo da naraste do veličine za prodaju??? Već sam došla u napast više puta da kupim plastični cvijet strelicije, možda se zainati pa procvjeta!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ti njoj kupi plastični cvijet pa stvarno se možda zainati da ti pokaže da je njen pravi ljepši!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Djevojčice cvijet Strelicije treba čekati 6 godina, ali isplati se čekati tu krasotu.
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Onda se za četiri godine vidimo na ovoj temi
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja se pridružim za šest, ja imam četri krasne bebice
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Krasno, samo ih čuvaj, mazi i pazi.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ljudi moji stigla i ova biljka u moj dom kupljena u plodinama u osijeku kod silosa visina cca 40 cm sa saksijom 40 kn mama mi kupila ovu biljcicu dns tako da ako netko hoce ima ih jos 4-5 u plodinama pa si kupite pozdrav :D
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ja sam kupila sjeme strelicije ,slikat cu pa stavim kasnije. Tako da mislim da ipak sjeme postoji. Cvijet je predivan i svaki trud oko ove biljke itekako se vraca.
|
|
![]() |
|
Naravno da sjeme postoji ali ne u mojoj streliciji.Čula sam da je razlog što tu nema njihovih oprašivača.Ako neko zna neka nas prosvijetli.
|
|
|
|
![]() |
|
Prvi ovogodišnji pupoljci.Sad čekamo do svibnja da se otvore.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo Kiki-ko ,to je biljka baš za uživanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Moja strelicijaje u zemlji, slabo napreduje, prošlu godinu posađena. Druga u pitaru, puno bolje napreduje ali ne cvitaju još ni jedna ni druga.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |