drvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka čast, divim se tvojoj nadarenosti i radovima
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() slike govore više od tisuću riječi |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
bina hvala
![]() ilije i tepi puno hvala na komplimentima ![]() proljeće iskreno da ti kažem nisam sigurna gdje je ovaj Leopold završijo .Jedan mi je u Boki Kotorskoj, jedan u Zagrebu, jedan na Papuku.Naravno svi su bili različitih dimenzija...A to da radim sama mogu ti reći da MM odradi stolarski dijo tj izreže dasku i ohobla te zaljepi u nekakvu veliku kocku ili kvadar onda nastupam ja ako treba i sa motorkom poslije bat i dljeto naravno prvo to sve nacrtam kao skicu. limun hvala milice hvala lorice i tebi hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mogu neprestano pisati jedno ....prekrasno....oduševljena sam......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga blue sky ne mogu da vjerujem da sve ove svece sama izrađuješ!?
Izgledaju prekrasno, a ti si prava umjetnica i sada te gledam u jednom sasvim drugačijem svjetlu...naravno još ljepšem.
Svi kipovi su ti suuuper,
ali kada sam vidjela njega....
To je bio zaštitnik župe gdje sam ja kao dijete išla u crkvu.
Znaš li možda u kojoj je župi?
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Za tvoje radove mogu samo reći
![]() Predivno !!!!!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Prekrasno ...... čovjek ostaje bez rijeći na ovako prekrasnim radovima, veliko divlje za rad a naročito i za veliku umjetnicu...
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
![]() |
|
[=hURLttp://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/leopold/33959.aspx]
|
|
![]() |
|
Anaida šaljem ti
![]() Milica znači da sada nesmijem razočarati ![]() Ivana-Mija i tebi hvala drago mi je da si zavirila među moje radove ![]() |
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Ovo je prelijepo,svaka ti čast.
Nevjerojatno ja da sve izgleda kao živo.
Ja sam ostala bez riječi. |
|
![]() |
|
Oduševljena sam tvojim radovima. Prepoznala sam sv.Tereziju a o sv Antunu ...ostajem bez riječi. Sv. Antun je u našoj kući najdraži svetac.......Zaista , svaki puta ostajem ponovo bez riječi......samo divljenje.....
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divni radovi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |