Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2012 u 23:31
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Oooohhhhoo,hoooooo,hoooo, Fiki,znaš li koliko bi meni trebalo komposta i pijesak! [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> Morala bi definitivno izmjeniti svu zemlju oko kuće i u dvorištu...Vrt je moglo bi s ereći u nekim granicama normale,ali ostalo je koma! [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley18.gif" align="middle" />
AA i u mene je tako!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2012 u 23:34
Dobro nije da mi je sve skupa nešto preveliko, rekla bi da mi je još i premalo, no ta zemlja je i duboko unutra...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 00:02
evo i mene malo... spominjete glinastu zemlju pa zar ne znate d aje to najrodnija zemlja,a isto odbi ruke dok kopas
Monstera ne sikiraj u tu zemlju sadi paradajz enorman urod
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 00:05
Pa o tome i pišem da je dobra za povrće,ali za neke biljke i nije dobra..za neko cvijeće nije dobra..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 00:19
Da vidiš kakva je tek crvena zemljaThumbs%20Down
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 12:26
veli jedan gospodin od kad ima peseka u voćnjaku nema ni jedne voluharice... trebalo bi probati

ili oko zaćinskog vrta posaditi narcise
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 13:02
Gt imam i jedno i drugo,ma imam dva psa, ne jednog....no svejedno, tih beštija ima svugdje ko u priči...što voluharica, što krtica, što miševa.....u dvorištu i ispred kuće mi je kao da je sve netko izrešetao...malo,malo pa rupa...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 13:06
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Da vidiš kakva je tek crvena zemlja

Da Bebi znam jako dobro kakva je zemlja crljenica, imala sam prilike vidjeti štošta usput dok smo bili na moru...Baš nam je bilo usput vidjeti parecele s lubenicama,nešto paprike i ostalog sitnog povrća....moram priznati da sam skoro plakala dok sam vidila ljude gdje su pijucima prekopavali oko tog svog povrća....vjerojatno jer je bilo i dosta kamena na tim parcelama...   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:14
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

AA i u mene je tako!

Fiki briši poruke, pun ti je sandučić..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:15

Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Oooohhhhoo,hoooooo,hoooo, Fiki,znaš li koliko bi meni trebalo komposta i pijesak! [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> Morala bi definitivno izmjeniti svu zemlju oko kuće i u dvorištu...Vrt je moglo bi s ereći u nekim granicama normale,ali ostalo je koma! [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley18.gif" align="middle" />
AA i u mene je tako! [IMG]smileys/smiley18.gif" align="middle" />

Fiki briši poruke, pun ti je sandučić.. [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />
Kad prije,sinoć sam ih obrisao
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:18
Ma nis ti nisi obrisal, ja saljem poruku, i ode u vjetar.  Fiki, Fiki,
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:18
Fiki valjda puno brbljaš u pp...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:19
Curke sandučić je prazan,šaljitee!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 20:41
Ufff što si se
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:18
Dobra večer društvo! Dok se ja uključim, vi napunili već 7 stranica. Jeste tak brzi i na štihači ko tu?
Wiz, krasan ti je daikon. Tak ti je bilo i kod mene. Posijala sam ga poprilično, a zbog suše izrasla samo 3 komada ali su bili veliki i fini. Ja ih najviše pojedem sa zelenom salatom tak da daikon ogulim i narežem na ploškice. Možeš ga i naribati, a možeš ga i skuhati zajedno s lišćem pa pojesti na lešo. Sirovi daikon je efikasan protiv žgaravice.
Bojim se da se ipak neće stić osjemeniti ovi daikoni koje si ostavila u vrtu. Ja jednu rundu posijem u proljeće, onda dio pojedemo, a dio ostavim da se osjemeni isto ko i crvene rotkvice.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:20
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Dobra večer društvo! Dok se ja uključim, vi napunili već 7 stranica. Jeste tak brzi i na štihači ko tu?
Wiz, krasan ti je daikon. Tak ti je bilo i kod mene. Posijala sam ga poprilično, a zbog suše izrasla samo 3 komada ali su bili veliki i fini. Ja ih najviše pojedem sa zelenom salatom tak da daikon ogulim i narežem na ploškice. Možeš ga i naribati, a možeš ga i skuhati zajedno s lišćem pa pojesti na lešo. Sirovi daikon je efikasan protiv žgaravice.
Bojim se da se ipak neće stić osjemeniti ovi daikoni koje si ostavila u vrtu. Ja jednu rundu posijem u proljeće, onda dio pojedemo, a dio ostavim da se osjemeni isto ko i crvene rotkvice.

Znaš zdravo živjeti! svaka čast!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:26
Pa zato i imam svoj povrtnjak, a i vočnjak u kojem prevladavaju jabuke i to neke stare. Ove su godine podbacile s urodom jer ih je mraz šupnul na proljeće tak da sam zapanjena Wizardicinim voćem.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:27
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Pa zato i imam svoj povrtnjak, a i vočnjak u kojem prevladavaju jabuke i to neke stare. Ove su godine podbacile s urodom jer ih je mraz šupnul na proljeće tak da sam zapanjena Wizardicinim voćem.

U mene ove godine nema šljivovice ni pekmeza,ni štrudli ni kiflica sa pekmezom!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:40
Heeeeej Ano moja i ja te pozdravljam ovdje!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 23:02
Prekoračio sam limit od 25 poruka,pa nemogu više slati poruke!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.