Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 381> |
Korisnik | |||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Dobro nije da mi je sve skupa nešto preveliko, rekla bi da mi je još i premalo, no ta zemlja je i duboko unutra...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
||
evo i mene malo... spominjete glinastu zemlju pa zar ne znate d aje to najrodnija zemlja,a isto odbi ruke dok kopas
![]() Monstera ne sikiraj u tu zemlju sadi paradajz enorman urod |
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Pa o tome i pišem da je dobra za povrće,ali za neke biljke i nije dobra..za neko cvijeće nije dobra..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
Da vidiš kakva je tek crvena zemlja
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
||
veli jedan gospodin od kad ima peseka u voćnjaku nema ni jedne voluharice... trebalo bi probati
ili oko zaćinskog vrta posaditi narcise |
|||
![]() |
|||
||
Gt imam i jedno i drugo,ma imam dva psa, ne jednog....no svejedno, tih beštija ima svugdje ko u priči...što voluharica, što krtica, što miševa.....u dvorištu i ispred kuće mi je kao da je sve netko izrešetao...malo,malo pa rupa...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da Bebi znam jako dobro kakva je zemlja crljenica, imala sam prilike vidjeti štošta usput dok smo bili na moru...Baš nam je bilo usput vidjeti parecele s lubenicama,nešto paprike i ostalog sitnog povrća....moram priznati da sam skoro plakala dok sam vidila ljude gdje su pijucima prekopavali oko tog svog povrća....vjerojatno jer je bilo i dosta kamena na tim parcelama... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Fiki briši poruke, pun ti je sandučić.. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Ma nis ti nisi obrisal, ja saljem poruku, i ode u vjetar. Fiki, Fiki,
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
|||
||
Fiki valjda puno brbljaš u pp...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Curke sandučić je prazan,šaljitee!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ufff što si se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Dobra večer društvo! Dok se ja uključim, vi napunili već 7 stranica. Jeste tak brzi i na štihači ko tu?
Wiz, krasan ti je daikon. Tak ti je bilo i kod mene. Posijala sam ga poprilično, a zbog suše izrasla samo 3 komada ali su bili veliki i fini. Ja ih najviše pojedem sa zelenom salatom tak da daikon ogulim i narežem na ploškice. Možeš ga i naribati, a možeš ga i skuhati zajedno s lišćem pa pojesti na lešo. Sirovi daikon je efikasan protiv žgaravice. Bojim se da se ipak neće stić osjemeniti ovi daikoni koje si ostavila u vrtu. Ja jednu rundu posijem u proljeće, onda dio pojedemo, a dio ostavim da se osjemeni isto ko i crvene rotkvice.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
Znaš zdravo živjeti! svaka čast! |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Pa zato i imam svoj povrtnjak, a i vočnjak u kojem prevladavaju jabuke i to neke stare. Ove su godine podbacile s urodom jer ih je mraz šupnul na proljeće tak da sam zapanjena Wizardicinim voćem.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
U mene ove godine nema šljivovice ni pekmeza,ni štrudli ni kiflica sa pekmezom! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Heeeeej Ano moja i ja te pozdravljam ovdje!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Prekoračio sam limit od 25 poruka,pa nemogu više slati poruke!
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |