Gorski kotar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek sad , kad sam vidjela ove slikice , shvatila sam zasto si ti uvijek ovako dobro raspolozena !
NinettA moja , pa ti se stvarno nemozes pozaliti na pomanjkanje energije , pa ovo je kao u najljepsoj prici ! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja sam kao gute tek sad vidjela ove prekrasne slike.Uvijek sam upravo tako zamišljala idealan Božićni i novogodišnji ugođaj.Malo je reći da ti zavidim,uživaj u ovoj lijepoj kući i svemu oko nje.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
NinettA, draga, ti slobodno možeš biti profesionalni fotograf... a i priroda ti je sklona... predivne fotkice, divno plavo nebo, sunce i bjelina u kombinaciji - gdje ćeš bolje i ljepše...
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Tek sad sam vidjela ovu bajku hvala ninetta
![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Gutice hvala
![]() Camellia hvala ![]() Bugice hvala ![]() Catalpa hvala tebi ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sunčan krasan zimski dan, snijeg zabijelio i djeca uživaju u igri, kućica i borovi okićeni pahuljama, a unutra sve miriše na netom pečen kruh i kolače (Ninetta, ja sam to sebi tako zamislila i s vama podijelila užitak boravka kojega si slikama dočarala)
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne slike netaknute prirode!
Prava zimska bajka ![]() 20 m je sasvim dosta
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Za početak da, ali kada se "navučeš" onda je i kilometar malo... ![]() |
|
![]() |
|
Miska hvala
![]() Evo ostala sam bez materijala ![]() Je desert rose u pravu si... |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tek sada sam vidjela sve ove slike Gorskog Kotara i srce mi je zaigralo i oči zasuzile jer sam u djetinjstvu i mladosti sva ljeta provela tamo kod tete. Moje najdraže tete Sofije.
Hodala sam po okolnim planinama i planinskim livadama, bila na Petehovcu, Skradskom vrhu, Risnjaku ... kad ni tenisice nisam imala, a kamo li gojzerice. U gojzericama sam puno puno kasnije bila na Bijelim stjenama. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Najradije bih bila s tobom tamo !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Čekam te.... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
uzivancija...majka priroda pokazuje svoje savrsenstvo....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Baš je lipo!
Prava zimska bajka!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepe si slikice napravila iz svog toplog doma. Pažljivo promatraj srne. Ja sam zaključila da su srne plahije od srndača. Kakvo je tvoje iskustvo?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |