DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 86> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam se napokon dočepala nekih zgodnih kutijica, ali kad vidim ove tvoje ne da mi se ni početi raditi jer znam da nešto ovako lijepo ne mogu napraviti.
Bravo, oduševljena sam |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pogodila si me ravno u
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savrsene,svaka čast!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
File, sramota me reči, ali na ovoj ti je kutijici najobičniji print, ali nadam se da izgleda dobro, već sam gore navela da je to po nekoj narudžbi
Svim curama hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sve su kutije lijepeali ta sa čipkom i ružama je fantastična,kao da su ruže uronjene u vodu...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Taman sam gledala kutiju s crnim anđelom i razmišljala kako obavezno moram pitati je li to salveta kad sam na drugoj stranici proćitala da je print!Ijoš kažeš da te je sramota reči,dušo teško da se može doseći tvoj nivo ,ni sa najboljim salvetama,rižinim papirom ili svim tim širokim spektrom materijala jer ti i sa"običnim printom"napraviš savršene radove!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasne kutije Anđelka, bravo!!!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
eto tko zna zna
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I ja sam tvrdoglava, ali u horoskopu sam rak, a svi oko mene lav, jarac, ovan..... pa si onda moš mislit!! [/QUOTE]
Malo sam se vratila pogledati tvoja srčeka i naiđem na zanimljiv opis"Muke po srcima"
Srca su krasna,bez obzira na poteškoće,ali fasciniralo me ovo:i ja sam rak,muž mi je lav,sin ovan,posinak jarac!!!
DRŽI SE !!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Maslina jel to moguće da smo baš jednako raspoređeni u obitelji!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Eto...
![]() |
|
![]() |
|
razumijem te potpuno, ali kad si već tu daj molim te objasni kako si dobila onaj rub na tanjuru sa maslinama!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Prvo sam na rub tanjura zaljepila traku,naljepila motiv masline,preko toga namazala cracle midiumom,osušila,utapkala osnovnu akrilnu boju,odljepila traku i pričekala da se boja sredine osuši,zatim sam uzela spužvicu za pranje suđa(novu!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutije su pre predobre!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ne znam samo na koju si kutijicu mislila kad si rekla da je jedna obična
![]() meni su obje neobično lijepe ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne kutije anđelka,predivne........ona sa srčekom me je beng,beng ravno u srce..........šta stavljaš u to udubljenje na poklopcu? super je efektno,kao da sve pliva u staklu.........
|
|
![]() |
|
Ne znam šta te točno interesira, ako misliš na poklopac kutijice, to ti je onaj isprepleteni u dvije boje krem-smeđe i nije gladak pa prvo na to naljepim tanji karton tako da dobijem ravnu površinu, zatim sve obojam, stavim sličicu i sve prelakiram sjajnim lakom za salvete. Na srcu je 3d ali se slabo vidi. Kod one bijele kutijice je cijeli poklopac premazan sa 3d tako da izgleda kao staklo
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja baš radim jednu takvu kutijicu ali ja sam to pleteno s poklopca skinula i malo pošmirglala da zagladim površinu.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prave valentinovske - divno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |