Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DECOUPAGE
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DECOUPAGE

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 86>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:50
Ja sam se napokon dočepala nekih zgodnih kutijica, ali kad vidim ove tvoje ne da mi se ni početi raditi jer znam da nešto ovako lijepo ne mogu napraviti.

Bravo, oduševljena sam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:02
pogodila si me ravno u Heart sa ovim anđelom,kojom tehnikom je rađena ta kutijica
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:06
kutijice su savrsene,svaka čast!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:09
Originalno poslano od člana file file napisao:

pogodila si me ravno u Heart sa ovim anđelom,kojom tehnikom je rađena ta kutijica

File, sramota me reči, ali na ovoj ti je kutijici najobičniji print, ali nadam se da izgleda dobro, već sam gore navela da je to po nekoj narudžbi

Svim curama hvala smile77
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:59
...ma koja sramota draga Anđelka, kad su ti kutijice pravo savršenstvo, od motiva do finalizacije... i ne znam koja mi je ljepša, od one nestvarno nježne posute perlicam poput bisernih kapljica, do ovih zadnjih... obične ili ne, sve su očaravajuće... oduševljena sam Love%20YouLove%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:37
Sve su kutije lijepeali ta sa čipkom i ružama je fantastična,kao da su ruže uronjene u vodu...
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:45
Taman sam gledala kutiju s crnim anđelom i razmišljala kako obavezno moram pitati je li to salveta kad sam na drugoj stranici proćitala da je print!Ijoš kažeš da te je sramota reči,dušo teško da se može doseći tvoj nivo ,ni sa najboljim salvetama,rižinim papirom ili svim tim širokim spektrom materijala jer ti i sa"običnim printom"napraviš savršene radove!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:20
Krasne kutije Anđelka, bravo!!!
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:51
eto tko zna znasmile55
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 09:46

I ja sam tvrdoglava, ali u horoskopu sam rak, a svi oko mene lav, jarac, ovan..... pa si onda moš mislit!!
[/QUOTE]

Malo sam se vratila pogledati tvoja srčeka  i naiđem na zanimljiv opis"Muke po srcima"

Srca su krasna,bez obzira na poteškoće,ali fasciniralo me ovo:i ja sam rak,muž mi je lav,sin ovan,posinak jarac!!!
DRŽI SE !!!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:04
Maslina jel to moguće da smo baš jednako raspoređeni u obitelji!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:07
Eto...smile157ti me onda valjda razumiješ!!!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:09
razumijem te potpuno, ali kad si već tu daj molim te objasni kako si dobila onaj rub na tanjuru sa maslinama!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:20
Prvo sam na rub tanjura zaljepila traku,naljepila motiv masline,preko toga namazala cracle midiumom,osušila,utapkala  osnovnu akrilnu boju,odljepila traku i pričekala da se boja sredine osuši,zatim sam uzela spužvicu za pranje suđa(novu!Wink) i sa rubom te spužvice utapkala svjetlu boju,jednaku boji podloge,sušila,onda svjetliju zelenkastu,sušila i onda sam cijelu podlogu tanjura obojala tamno zeleno-maslinastom bojom za porcelan i "pripekla" u pečnici kratko.Stavit ću opis i u svoju galeriju,još me je netko pitao
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:01
kutije su pre predobre!smile94
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 17:47
ne znam samo na koju si kutijicu mislila kad si rekla da je jedna običnaErmm
meni su obje neobično lijepe smile91
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 18:18
predivne kutije anđelka,predivne........ona sa srčekom me je beng,beng ravno u srce..........šta stavljaš u to udubljenje na poklopcu? super je efektno,kao da sve pliva u staklu.........
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:44
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

predivne kutije anđelka,predivne........ona sa srčekom me je beng,beng ravno u srce..........šta stavljaš u to udubljenje na poklopcu? super je efektno,kao da sve pliva u staklu.........

Ne znam šta te točno interesira, ako misliš na poklopac kutijice, to ti je onaj isprepleteni u dvije boje krem-smeđe i nije gladak pa prvo na to naljepim tanji karton tako da dobijem ravnu površinu, zatim sve obojam, stavim sličicu i sve prelakiram sjajnim lakom za salvete. Na srcu je 3d ali se slabo vidi. Kod one bijele kutijice je cijeli poklopac premazan sa 3d tako da izgleda kao staklo
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:31
i ja baš radim jednu takvu kutijicu ali ja sam to pleteno s poklopca skinula i malo pošmirglala da zagladim površinu. 
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:37
Prave valentinovske - divno! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.