Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo nabavi, sarajka. Al moraš pazit, ak se ne diže svaku večer, nije dobar švaler.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o cvijeće je prekrasno, a bogami i komentari,ali kako god i meni se švaler dopada svakako ga moram nabaviti
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zaista je sve već rečeno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uz cvijeće ima tu vrlo zanimljivih komentara!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Aaaa, maranta! Nisam pojma imala da se zove švaler!
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Wow divno cvijeće a baš ti je krasan "švaler" tako kod nas zovu onaj cvijet na sedmoj slici u crvenoj ukrasnoj saksiji.Naime tako ga zovemo jer ima specifičan rad listova tj. po danu se spuste a po noći se dignu hi hi hi
![]() |
|
![]() |
|
Bromi, hvala ti. Dobit pohvalu od jedne "vrtlarice" kao što si ti zaista puno znači.
![]() Lukić, i meni je taj stalak prekrasan. U stvari, uočio ga MM. Kupili na ga ljeto na sniženju 50 kn. Inače je iz M. Home. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
wow..ovaj posljednji stalak za cvijeće je fantastičan. odkud je ako se smije znat?
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma, niho moja, poslala meni lantana još puuuno toga, sve jedno ljepše i veće od drugoga. Al poslikala sam samo ove suhe da ti ne crkneš od muke kad vidiš one druge!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uhhhhhhhhhhh_lantana -ma zna se bolan ona kad pošalje i Otok to da se šokiraš---------ali šta znam meni je opet bilo sve ljepše poslano nego tebi
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Onda je vjerojatno stvar u brzini ADSL, zovi ih i prijavi kao kvar, kod nas stalno mjenjaju uređaje i neka ti provjeri liniju. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma sve nezna se šta je ljepše od ljepšeg posebno kaktusići
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana, slike smanjene, flat imam, tako da troška nekog i nema. Neke slike mi skine za minutu, a neke satima skida.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Bigi bit će kod tebe pravi užitak prošetati vrtom, mislim virtualno, a možda jednom i u živo
![]() Sporo ti skida slike jer si vjerojatno stavila veliku rezoluciju na fotoaparatu i onda dok napraviš upload, to dugo traje. Imaš dvije solucije skrini rezoluciju na fotoaparatu ili prije nego kopiraš slike, smanji ih sam s nekim od programa za to, ako nemaš javi se pa ću ti poslati, ovako ćeš i interneta potrošiti, ako nemaš Flat, ja npr. slikam 20 slika, smanjim ih i onda napravim upload sve u pet minuta. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala, nuna. Imam ja toga još dosta, al tak mi se sporo slike skidaju da sam luda. Sutra slijedi nastavak. Valjda.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |