Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 13:23
Nema mi Korijenkaaaaaaaaaaasmile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 15:04
Korijenko stigla ja i do tvoje lijepe hacijende. Kod tebe se i zimi ima što vidjeti. Prekrasne slike zimskog ugođaja. Jaslice pod borom vratile me u djetinjstvo jer su i naše bile slilčne tvojima. 
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 15:05
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Predivna zimska idila!
Reci mi do koliko stupnjeva ispod nule padne kod vas zimi?Vidim da tvojim palmama ne smeta snijeg...
Predivne su!

Kod mene je bilo do max - 10 ove zime ali palmi nije nikad ništa, sad je već i ogromna panema straha za nju. Možda bi se male smrzle.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 15:12
Imam puno gostiju a nema me....tj. nemam vam ni što slikati u vrtu jer kad dođem s posla već je skoro mrak i zima ali neki dan sam vidjela da mi je bergenija u pupoljcima i visibabe su počele provirivati, u vrtiću ispred skalina procvala je i prva ljubičica....... malo po malo sve nešto mrda Smile
Vikend ću iskoristiti da malo poslikam neke novosti ako se to tako može nazvati Wink
Tu sam ja Niho samo šaplastim po vašim vrtovima i to što južnije gdje ima više sunca i gdje ne prestaje cvatnja, uživam i u vašim kućnim biljkama pogotovo u orhidejama (ja ih nemam, ali ko da ih imam) Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 14:51
smile79,,smile213-tu si 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 14:03
jedva cekam nove slike
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 16:25
A ja prolece, da mozda upoznam dragu mi vlasnicu hacijende smile78
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 20:47
bilo, ljeto, bila zima, uvijek je kod tebe lijepo i ima se što vidjetiClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 22:13
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

A ja prolece, da mozda upoznam dragu mi vlasnicu hacijende smile78

---- Nešto će biti najljepše što možeš doživijeti od takva osobe kao što je ona -ona je melem za dušuTongue
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 22:45
vidjela sam puno lijepoga kod tebe a i to da imaš grm "sniježna lopta",kod nas ga zovemo "knedli"
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 09:14
, samo za tebe, kao što vidiš :bit će prinove!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 10:28
Hajde fotić u ruke pa malo opet sniježnih slika!Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 14:44
Joj kako su medeni smile213-baš su prekrasni
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 14:52
Ajme koliko vas je bilo kod mene i macice.....
Zvonkica baš me interesira kakvi će bit bebači, morda budu ko mama Clap

Mari tu snježnu loptu sam dugo tražila i sad ju imam već par godina , lani mi je opet dosta narasla, imali smo ju dok je moja mama bila djete pa mi je drago da nam opet raste u vrtu, ja ti volim starinsko cvijeće ono ča je uzgajala i moja baka. Lani sam opet nakon dugo, dugo godina nabavila romaniju (šeboj) ove godine će mi  i cvjetat......

Mimar, ako je istina to što si napisala..... nitko sretniji od mene...... da ne planiraš na proljeće možda put u Opatiju......to bi bilo divno Hug

Niho..... velika smile78

Lora, kako je lijepo kad si opet kod mene Hug, tvoja-moja majska ruža ima već debele pupove Thumbs%20Up

Bako, Gio, danas nam je sunce pa sam na pauzi skoknula doma na marendu i prošetala fotićem po vrtu, jedva sam našla par cvjetića za nekoliko slika, stavljam popodne da vidite tu "mizeriju" Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:26
U očekivanju fotki "mizerija"...
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 23:55
Korjenko prošetala sam tvojom hacijendom da vidim da li se nešto mrda....Još uvijek je mizerija,kako si ti napisala...Ali mace su pravo osvježenje,ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša, a tek kakavsmile40 će biti podmladak...
sutra je novi dan
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 13:59

Jagoda, mace su stvarno super i one su od Zvonkice, ovakvu šarenu ko što je njena imam i ja pa me interesira kakav će biti podmladak da li će biti isti ko i mama.....

Evo malo moje vrtne mizerije tj. ono malo što "mrda" na hacijendi

Bergenija - definitivno najraniji proljetni vjesnik, još nema ni visibaba......

Visibabe su tek provirile

Na groti kod pčelinjaka je sve preživilo snjeg i minuse, još nije gotovo ali lavanda, lopatari, ružmarin, mlječika, sedumi.... sve se dobro drži Smile

Viburnum još malo pa će zabijeliti cvjetovima...

I to bi bilo to, na žalost jedino što veseli u vrtu ovih dana Smile

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 14:27
Znaš šta meni su slike tvoje hacijende "melem za dušu", ali slike tvoga cvijeća su mi ipak puuuuno veći "melem".
Drago mi je da i kod tebe počinje nicati cvijeće, i već se radujem proljeću, kada ću u potpunosti uživati kod tebe. A ti znaš da ja to redovito radim ( na onooj mojo klupici Wink)
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 16:06
uh...koje krasote....
pregledala sam svasta...javor me odusevio...upim ideju za dvostruku sadnju cosmosa...imas predivno dvoriste....
slike snijega su super kao i bor i kuglice...ja naravno puno kasnim al eto morala sam komentirati...jedva cekam nove slikice da uzivam ponovno...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 17:36
Ma stvarno kod tebe baš počinje proljeće -joj a ja još pod snijegom-. I biću ovdje gdje jesam -redovan gost ne napustam ja ovo lako .-znaš šta mislim -ali i tamo ..........ovdje priroda cvijeće itd. ma svi ćemo se sastati kod mene baš ovdjesmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.