Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 79> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da znaš da budem,Dobila sam volju čim sam tvoju vidjela.Imam ju već par godina,niti sam šta sadila u nju,niti ju oslikala,bitno je da je ona tu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
oo super
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja već dugo zagledavam tu teglu. Vidiš, nisam se dosjetila da bih mogla u nju posaditi začine. Prošle godine si me navukla na uzgoj paradaiza, a ove godine bih se mogla baciti na začine. Nadam se da ću biti uspješnija ove godine.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure, baš sam vesela. Uspjela sam napuniti svoju teglicu. Slikice će biti kasnije.
Maris - jedva čekam tvoju teglicu, barem ne trebaš vaditi zemlju, čista je i spremna za mackanje Mima - šta ti čekaš ? kad se vratim dobit ćeš paradajzek da ga posadiš tamo gdje je trebao biti lani (kasno sam ga sijala pa su flanci još mali ali za tri tjedna bi trebali već u vrt (nadam se da će moji dečki zaljevati dok me ne bude) |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga Gogs, oduševila me tvoja teglica za začine. Da budem iskrena uvijek mi nešto drugo treba i nikako da je kupim - uvijek mi se čini preskupo.
Baš je užitak nakon tjedan dana vidjeti ovako lijepe radove.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
posađeno
|
![]() |
|
![]() ![]() čili ![]() vrisak ![]() |
|
![]() |
|
i bosiljak u najveću rupu (obožavam ga) kao i sve ostalo ali on mi je naj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,još kad se sve lijepo razraste.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajme čarolije!!!!! Već osjetim sve te divne miomirise....mmmmmm....
Sretno i dobro se odmori
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
krasno
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mogu samo reć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genijalna ideja, a još genijalnija izvedba... svaka čast... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ovo je super, sad imaš sve na jednome mjestu, bit će finih jela.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Fenomenalno,prelipo
![]() |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ovo ti je super
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super su mi one dvije bubamare između listova. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |