Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 93> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja Miro, sve najljepše ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam malo setala i odmarala oci !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee,hvala ti što u ove sitne sate si prošetala mojim vrtom,vjeruj da željno pričekujem proliće i puno boja u mom vrtu.Ovakvo stanje ne čini me baš sretnom,ali moramo poštivati svako godišnje doba i zato ja uživam u snigu u vrtovima forumaša koji ga imaju
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ružmarin je pobrkao godišnja doba,a možda je htio tebe razveseliti
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Meni je dovoljno i par slikica zelenila da se odmah bolje osjećam...Nadam se da će se tvoje biljčice oporaviti od bure...Ova polygala što ti još cvijeta mi izgleda prekrasno, bar za ove uvjete u kojima je sad a bogme i za mjesec , žilavica je to prava kad se ne da
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mogu ti reći da za kraj prosinca tvoj vrt nije otužan nego fantastičan! ružmarin je stvarno polupo lončiće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mirišljavi vrt!
Miris ovog šašavog rascvalog ružmarina se skoro osjeća kroz sliku!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lijepo je prolaziti vašim vrtovima gdje u ovo vrijeme nešto cvjeta. Sretni ti ovi blagdani i sve najbolje u Novoj godini! ![]() |
|
![]() |
|
Mali Kaktus ,sigurno je pobrkao,ali lipo ga je viditi,nadam se da osjeća da ga volim
![]() Misty još će biti lipši kad te svoje podignute nosiće opitura (oboja)u žuto ![]() Ivna,oporavit će se ono od bure,imam iskustva,ali kad god zapuše dođe mi da zaplačem!Polygala a svojim cvitićima i je lipa,nema ih puno,ali to što ima razvesele ![]() Antonija moram priznati da je bilo i gorih godina,ali prije nekoliko dana je bilo dobro i onda odjednom....moj vrt je na putu buri,sa Mosora preko njega pa dalje.... ![]() Bako,pošašavio je ali uz ovakvo stanje u vrtu lipo ga je viditi,ako bude cvitati i kad mu je njegovo prirodno vrime cvitanja,onda će biti rascvitan cilu godinu ![]() Nataly hvala i tebi puno veselja i blagostanja u idućoj godini i opčenito u cilom životu ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe bura, ali ipak ima cvijeća.. Kod mene snijeg i mraz, a cvijeće svo spava i tako će biti još najmanje 2 mjeseca.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |