Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 93>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 06:57
Draga moja Miro, sve najljepše ti želim!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 23:30
Čestit Božić
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:25
Gio,Misty,Hoya,Anaida,Mari,Sarajka,Niho,Moon,drage moje hvala vam na posjeti mom vrtu smile79Dok je vaš vrt prekrio snig,moj je pošteno uništila jaka bura i u par navrata dosta niska temperatura i ostavila otužan trag na njemuUnhappyOn sada izgleda ovako:
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:26
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:28
Opet sam malo setala i odmarala oci !    smile55
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:28
Grm santoline i iberisa sada izgleda ovako
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:31
Palmer je uvijek otporan i othrvao se ledu i buri
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:36
Karanili su natjerani na smjer puhanja bure i interesantno kako se u vrijeme kada cvića baš nešto nema u našim vrtovima veselimo svakom cvitiću,tako i ja divim se ovom karanfilu koji u božićno vrime još cvita,nije nešto,ali je dragocjeno
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:37
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:39
Polygala,i ona ima nešto malo cvitića
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:44
Uovom malom djeliću mog vrta dominira tuja i tamo malo dalje je još uvijek rascvali ružmarin,a iskreno,ni meni nije jasno zašto je u ovo godišnje doba tako se rascvao
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 01:52
Gute Fee,hvala ti što u ove sitne sate si prošetala mojim vrtom,vjeruj da željno pričekujem proliće i puno boja u mom vrtu.Ovakvo stanje ne čini me baš sretnom,ali moramo poštivati svako godišnje doba i zato ja uživam u snigu u vrtovima forumaša koji ga imajusmile78
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 07:11
Ružmarin je pobrkao godišnja doba,a možda je htio tebe razveselitiClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 07:15
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Palmer je uvijek otporan i othrvao se ledu i buri
Zbilja je prekrasan! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 08:24
Meni je dovoljno i par slikica zelenila da se odmah bolje osjećam...Nadam se da će se tvoje biljčice oporaviti od bure...Ova polygala što ti još cvijeta mi izgleda prekrasno, bar za ove uvjete u kojima je sad a bogme i za mjesec , žilavica je to prava kad se ne da Wink!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 08:33
mogu ti reći da za kraj prosinca tvoj vrt nije otužan nego fantastičan! ružmarin je stvarno polupo lončiće!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 08:42
Mirišljavi vrt!
Miris ovog šašavog rascvalog ružmarina se skoro osjeća kroz sliku!WinkBig%20smile
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 08:51

Lijepo je prolaziti vašim vrtovima gdje u ovo vrijeme nešto cvjeta. Sretni ti ovi blagdani i sve najbolje u Novoj godini!

smile154
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 10:58
Mali Kaktus ,sigurno je pobrkao,ali lipo ga je viditi,nadam se da osjeća da ga volimsmile78
Misty još će biti lipši kad te svoje podignute nosiće opitura (oboja)u žutosmile78
Ivna,oporavit će se ono od bure,imam iskustva,ali kad god zapuše dođe mi da zaplačem!Polygala a svojim cvitićima i je lipa,nema ih puno,ali to što ima razveselesmile78
Antonija moram priznati da je bilo i gorih godina,ali prije nekoliko dana je bilo dobro i onda odjednom....moj vrt je na putu buri,sa Mosora preko njega pa dalje....smile78
Bako,pošašavio je ali uz ovakvo stanje u vrtu lipo ga je viditi,ako bude cvitati i kad mu je njegovo prirodno vrime cvitanja,onda će biti rascvitan cilu godinusmile78
Nataly hvala i tebi puno veselja i blagostanja u idućoj godini i opčenito u cilom životu smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 15:57
Kod tebe bura, ali ipak ima cvijeća.. Kod mene snijeg i mraz, a cvijeće svo spava i tako će biti još najmanje 2 mjeseca.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.