Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 00:21
Neki dan smo Carol i ja otišle do Tomurada da vidimo kaj ima pa smo tržile. Ovaj puta sam uzela i nekaj za u tegle.
Batat, dvije boje
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 00:22
A ovo je viseći abutilon. Bit će lijep kad naraste.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 00:24
Maćuhica nemam po vrtu, ovu sam dobila od nećake. Baš mi je zgodna
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 00:26
Neko sam sjemenje posijala u tegle pa ih stalno obilazim da vidim jel niče. Danas su provirile klice Caesalpinie koje sam dobila od MireK. Baš sam vesela
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 07:55
Anabistrica, divne macuhice. Takvu boju jos nisam vidjela
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 08:10
Prosle godine zapelo mi oko na sitnim ljubicastim cvieticima, pitam sta je to kad iznenadenje Batat nazalost nisam ga izvadila iz zemlje pa se bojim da ove god nis od njega
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 09:27
kokaaa...zadnjih sam mjesec dana dosta zauzeta pa niš ne stignem, tako mi se dogodilo da sam propustila buđenje proljeća na zagorskim bregima, što je jednostavno neoprostivo, kaj ne? No, zato sam sve lijepo pregledala od ožujka i prvo kaj moram reći je da su ti same fotke predivne, vrlo profi...naravno da je i cvijeće krasno, o tome nema zbora...možda malo čudno, ali danas ću za favorita izabrati ovu krasnu lilastu maćuhicu, zbilja je posebna...ali sve nadmašuje tvoj plotek, to je zbilja tvoje remek djelo...pusekSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 09:48
Čitam Post od RS pa sam se slatko nasmijala: plotek....pusek......

No da, Ana stvarno ti je lijepo proljeće, ipak je posebno u tvojim bregima ! A slike su ti stvarno lijepe, ide to tebi ! Volim doći kod tebe i doći ću opet !

Evo jedan pusek iz Slavonije ! ( RS, ne se ljutiti, ja se šalim, meni to simpa zvuči)
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2014 u 22:41
Da sam ja zaljubljena u tvoj bregek to vise i nije tajna !
Zamisljam si ga za par dana sunca kad je vec sad tak lepi !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 00:40
Mikice, i meni se sviđa boja. Ove male su mi ljepše od velikih maćuhica.
Dea, za mene je batat jednogodišnja biljka. Tako neću morat seliti teglu na tavan preko zime nego druge godine kupim novu biljku i to je to.
Sara, bome te dugo nije bilo na bregu, a ima puno promjena. Hvala ti za pohvale slika, imam dobrog učitelja
Glikica, proljeće je lijepo i bolno. Tolko posla ima, a povrtnjak još nisam niti taknula. Čekam kišu da malo omekša zemlju za frezanje
Gute Fee, svaki dan ima nekaj novoga kaj procvate
svima
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 05:19
bome lijepo! ovaj batat crni mi je baš fora
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 12:37
Anabistrica, predivno proljeće u tvom vrtu! Slike su jako lijepe i jedva čekam još Smile

Ovaj put izdvajam ove prekrasne zumbule, zamirisali su i preko slike!

Vidim da ti je nikla Caesalpinia, ove godine će ti već biti malo slatko "drvce", barem je kod mene prve godine brzo napredovala... Veselim se vidjeti njen napredak...

Lijep pozdrav! smile99
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
samiloti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 146
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje samiloti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 14:14
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Za danas ovo mi je slika The best of......

Pozdrav smile78

Baš lijepa kombinacija, koji cvijet je pored narcisa?

Uživala sam šetati kod tebesmile141
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2014 u 00:48
Medo, i meni se batat dopal, zanima me kakav bu kad naraste
Vilo, ocvali su zumbuli, a bili su lijepi i mirisni
Samiloti, ova crvena biljka ispred narcisa je Euphorbia.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 22:53
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Neki dan smo Carol i ja otišle do Tomurada da vidimo kaj ima pa smo tržile. Ovaj puta sam uzela i nekaj za u tegle.
Batat, dvije boje
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sajamovi_cvijeca/batat_u_tegli/68013.aspx -
Ma koja kombinacija,savršenosmile57
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 23:17
Temzi, nadam se da će narasti i popuniti teglu, na suncu su skoro cijeli dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 23:30
Ma naravno de će narasti, još češ ih seliti i u veću teglu smile162
Na vrh
irisica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irisica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 07:09
Lijepe boje batata. Meni se on jako sviđa.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 12:35
neki dan sam gledala te ukrasne batate... imam takav zeleni, ali ljubičasti nemam, nemam pojma zakaj ga nisam uzela, jer sad mi ovakio primamljivo na fotkama izgledaju LOL.

belica,zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 21:50
Temzi
Irisica
Belica

Zeleni je batat dobio flekice po rubovima, izgleda da moram paziti kad ih zalijevam da ne polijem po listovima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.