Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Anabistrica, divne macuhice. Takvu boju jos nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Prosle godine zapelo mi oko na sitnim ljubicastim cvieticima, pitam sta je to kad iznenadenje Batat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kokaaa...zadnjih sam mjesec dana dosta zauzeta pa niš ne stignem, tako mi se dogodilo da sam propustila buđenje proljeća na zagorskim bregima, što je jednostavno neoprostivo, kaj ne? No, zato sam sve lijepo pregledala od ožujka i prvo kaj moram reći je da su ti same fotke predivne, vrlo profi...naravno da je i cvijeće krasno, o tome nema zbora...možda malo čudno, ali danas ću za favorita izabrati ovu krasnu lilastu maćuhicu, zbilja je posebna...ali sve nadmašuje tvoj plotek, to je zbilja tvoje remek djelo...pusek
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Čitam Post od RS pa sam se slatko nasmijala: plotek....pusek......
No da, Ana stvarno ti je lijepo proljeće, ipak je posebno u tvojim bregima ! A slike su ti stvarno lijepe, ide to tebi ! Volim doći kod tebe i doći ću opet ! Evo jedan pusek iz Slavonije ! ( RS, ne se ljutiti, ja se šalim, meni to simpa zvuči)
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Da sam ja zaljubljena u tvoj bregek to vise i nije tajna !
Zamisljam si ga za par dana sunca kad je vec sad tak lepi ! ![]() |
|
![]() |
|
Mikice, i meni se sviđa boja. Ove male su mi ljepše od velikih maćuhica.
Dea, za mene je batat jednogodišnja biljka. Tako neću morat seliti teglu na tavan preko zime nego druge godine kupim novu biljku i to je to. Sara, bome te dugo nije bilo na bregu, a ima puno promjena. Hvala ti za pohvale slika, imam dobrog učitelja Glikica, proljeće je lijepo i bolno. Tolko posla ima, a povrtnjak još nisam niti taknula. Čekam kišu da malo omekša zemlju za frezanje Gute Fee, svaki dan ima nekaj novoga kaj procvate ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bome lijepo! ovaj batat crni mi je baš fora
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Anabistrica, predivno proljeće u tvom vrtu! Slike su jako lijepe i jedva čekam još
![]() Ovaj put izdvajam ove prekrasne zumbule, zamirisali su i preko slike! Vidim da ti je nikla Caesalpinia, ove godine će ti već biti malo slatko "drvce", barem je kod mene prve godine brzo napredovala... Veselim se vidjeti njen napredak... Lijep pozdrav! ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
![]() |
|
Medo, i meni se batat dopal, zanima me kakav bu kad naraste
Vilo, ocvali su zumbuli, a bili su lijepi i mirisni Samiloti, ova crvena biljka ispred narcisa je Euphorbia. |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
Temzi, nadam se da će narasti i popuniti teglu, na suncu su skoro cijeli dan.
|
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ma naravno de će narasti, još češ ih seliti i u veću teglu
![]() |
|
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Lijepe boje batata. Meni se on jako sviđa.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
neki dan sam gledala te ukrasne batate... imam takav zeleni, ali ljubičasti nemam, nemam pojma zakaj ga nisam uzela, jer sad mi ovakio primamljivo na fotkama izgledaju
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Temzi
![]() Irisica ![]() Belica ![]() Zeleni je batat dobio flekice po rubovima, izgleda da moram paziti kad ih zalijevam da ne polijem po listovima. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |