Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dmirce, ti mi dugo nisi dolazio, baš se veselim što si tu !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tikvić, drago mi je kad te vidim kod mene !
|
|
|
|
![]() |
|
Anabistrica, lopoči me stvarno oduševljavaju, to mi je nešto posebno. Ovi rozi su iz okolice Koprivnice i oni su mi još lane dali dva cvijeta. A onda mi je jesenas naša Camellia poslala svoj bijeli, koji je silom prilika prezimio u najlon vrećici, a tek prije 3-4 tjedna sam ga samo izvadila iz vrećice i ubacila u jezerce. Možeš misliti divno iznenađenje kad sam vidjela i njega da je procvao !!!
Nadam se da ću još puno jutara uživati u novim cvjetovima tokom ovog ljeta. Navrati mi opet, bit ćeš dragi gost ! |
|
|
|
![]() |
|
Aralija, puno sam radila, naradila sam i za sada sam i sama poprilici zadovoljna izgledom dvorišta. A jezero je moja davnašnja želja i napokon mi se ostvarila.
Tebi hvala na posjeti, drago mi je da ti se sviđa kod mene, kad imaš vremena svrati ! |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ženo draga što ti radiš....kod tebe sve buja
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš imaš lijepa jutarnja iznenađenja, krasni su ti lopoči
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kamenjar ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nije ni čudo što si oduševljena lopočima, predivni su, a nisu baš česti stanovnici vrtova.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
U tvom jezeru sve je više lijepih lopoča. Vidim da se veseliš svakome, a i mi s tobom. I žute ruže su ti jako lijepe, pašu uz cigleni zid.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nakon dužeg vremena svratih a kod tebe sve po špagu, ciglenjak me oduševio, a o lopočima mogu samo sanjati zato ću rado svraćati da im se divim
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Smail, kad god poželiš, dođi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice, jezero i lopoči su ti predivni, obožavam ih, i da staviš još slika nebi bila dosadna, a ovaj potpis na kraju, kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce, dođe mi da kupim kartu za vlak i put Vinkovaca.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za sve putnike namjernike koji svrate u moje carstvo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Čuj ovo " imam još ljepuškasti slika".........Draga sve ti je prelijepo....drugi put reci..."Imam još prelijepih slika"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bravo za ciglenjak ,bravo za bonsaije ,bravo za lopoč
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasne su ti ruže, ali lopoč je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |