Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 134> |
Korisnik | |
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Glikice, Ivany, krasni cvjetovi
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, Ivany, Sagare22..................
![]() Prelijepi kaktusi, puno različitih. |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moj karusel i dalje cvate "ko lud" pa vam ih jednostavno - moram pokazati:
Notocactus magnificus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdav................schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baš je neumoran u cvatnji, pa ko ga ne bi volio ?
I nek' mi još kažu kako je to "trnje", no, no !!! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Prekrasni cvjetovi! Ovdje ima uvijek nesto novo
![]() Bravo bravo za sve koji salju slikice! Schumy super ti je pozadina na prvoj slici ![]() Za vikend me docekala opuntia sa stvarno velikim cvjetovima Iako se nisu otvorili do kraja zbog oblaka, bila sam odusevljena ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Samo da znaš, bila bih i ja oduševljena da imam tako nešto, jako je lijep.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo svima za prelijepe kaktuse
![]() PlavaDigitalna,reci mi kako si opuntiu natjerala da ti cvate,pa svi pišu da opuntia ne cvate na kontinentu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Hvala Glikica, kupljen je u plodinama pa ako su ti negdje u blizini proviri
![]() Dobila sam ga na poklon nedavno i ne znam da li bi ga inace uzela jer je kostao 75kn sa 3 posusena pupoljka. ova 2 je potjerao kad sam ga presadila i stavila na Sunce. ![]() |
|
|
![]() |
|
A inace sam skuzila trik za njih, cvatu i na kontinentu, ali trebaju zimovati sa sukulentima na svjetlom. mislila sam da mi se to slucajno desilo, ali potvrdilo mi je vise ljudi
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ja sam svoje drzala prije u kuci na nekih 15-20 stupnjeva i zaljevala svaka 2 tjedna. Na jugo-istocnom prozoru. I lijepo su cvale. onda sam citala svjete da moraju na hladno, bez zaljevanja pa sam to ove zime i ucinila. ine samo da nisu cvjetale vec su mi neke skoro krepale. Vidis to za stenocactus nisam znala, eto svatko nesto nauci. moji su bili na hladnom i mracnom
![]() |
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna
![]() r i j e t k o cvate i inače i zato ovaj veliki aplauz! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako lijepo, onaj na prvoj slici sa bebačima je baš sladak, a na zadnjoj slici imaš pravu raskoš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala, ali vidjet cemo sto ce biti sljedece godine. Kupljena je prije mjesec dana pa mislim da je dopingirana.
![]() Ova zadnja slika je fenomenalna ![]() |
|
|
![]() |
|
Evo ovako: jučer gledam kaktuse, a ono pupova na sve strane, gledam nebo ..... oblaci, nisu baš prijeteći, ali ipak, nedaju suncu van.....
Jutros popijem pola kave, izađem na dvorište, gledam, opet ista slika,moji kaktusi ovako izgledaju: ![]() Ništa, nemoćno slegnem ramenima i odem na posao. Kasnije zasja sunce, a ja brže-bolje smislim neku glupost da moram na kratko izaći s posla, dojurim kući i evo ih sada: ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |