hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo jezerce smo moj muž i ja radili u sopstvenoj režiji imamo još nekih radova ali je u funkciji
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us e ova klupa od mermera je zauzeta tu se odmaram uz žubor vode i ručni rad,ko želi može se pridružiti. hvala na pažnji |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
eh predivno draga,zamislila sam da sjedim u toj hladovini i uživam uz žubor vode,a cvjećkice su predivne
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti sarajka nadam se da ćemo jednom popiti kaficu u ovoj hladovini uz žubor vode
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fany, i ja sam sjela malo odmoriti i osvježiti dušu u tvojem krasnom vrtu na vikendici. Poigrala sam se i s ljepotanom Hugićem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Fany, tvoj kutak je stvarno za uživanje! Cvijeće prelijepo, ljubimac posebno sladak. Jezerce mi se jako sviđa, originalno je. Sve pohvale tebi i mužu!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepi ljiljani......i jezerce..... i hibiskus.... ne znam što zapravo izdvojiti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Fany, krasno je kod tebe, naročito mi se sviđa što imaš slikice na kojima se vide i stazice, i ogradice, i ostali detalji vrata, vidim da je sve jako skladno ! Još jednom
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ma ne "vrata", sorry, hatjela sam napisati vrta.
E da, i ova tvoja vodena kreacija je odlična, ja ovid dana pravim neku baricu kod sebe, pa me ta tema posebno zanima. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek je lijepo u tvom vrtu. I uvijek ima novosti, baš ste vrijedni.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje na posjeti i pohvalama volim ih ćuti od vas
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |