Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 07:49
[QUOTE=Mari,5510]¸Lijepo je kod tebeBig smile uvijek se nešta radi i premeće..Clap a mali dečec je predobar, tako zainteresirano djeluje, srčeko malosmile112

/QUOTE]

Mari, draga, tako se veselim što si mi navratila. smile72 Da, uvijek nešto premećem i pomalo radim, onako sebi za gušt. A dečec je ozbiljno prionuo poslu, kao veliki. Big smile Moram reći da je pšenica niknula prije dva dana, u rekordnom roku. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 07:55
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Tvoje cvjetno carstvo se stalno povećava, sve ti ide od ruke.

"Opako" se povećava, samo ne znam gdje ću sve staviti kad dođe vrijeme za boravak na balkonu... pa su u planu stalažice, police ili nešto slićno... uglavnom, slijedi totalna preobrazba balkona, a najdraže bi mi bilo kad bih ga mogla ostakliti i napraviti zimski vrt. smile127 Od ruke - nešto ide, nešto ne - s adeniumima sam na vi, kao i s nekim sukulentima, nikako da se dogovorimo. Embarrassed Hvala na posjeti! smile72
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 07:59
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

tako i ja nemam mira uvjek nesto cackam....uzitak kad se nesto napravi je veliki....kad napreduje jos veci...bravo bugce...smile73

Draga moja... Hug ... brzinu kojom ti radiš i uređuješ nikako ne mogu pratiti... već sad me veseli što ću u proljeće svakim danom šetati po tvom cvjetnom carstvu... vidjeti ćeš, ove sad male biljčice koje si zasadila, bit će tada prave cvjetne ljepotice. Moja okućnica je malena i cvjetnjaci su rascjepkani, samim time se ne daju lijepo urediti... zato ću nadoknađivati sve što propuštam kod sebe, virtualno kod tebe. smile72
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 10:05
Crassule

I jedan aeonium

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 10:48
Krasni su ti sukulenti, što si sa nekima još na vi ne brini i meni je trebalo dosta vremena dok skužim šta kome paše i još uvijek mi se desi da nekog utopimsmile162
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 11:30
Hvala, valjda to tako mora biti... Smile Nekako sam sve mjerila prema crassulama koje mi divno rastu na prozorima i povremeno ih zalijevam, to im ništa ne smeta iako nemaju sunca. Hvala na posjeti i navrati opet! smile79
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 12:08
Oooooooo koliko slikica, kako volim razgledavati sukulentiće...super ti se drže, a naravno sve pohvale seneciu na divnom cvjetiću, moj je još bebač, pa ću se načekati do cvjetića. A Kalanhoica tomentosa, jedna od meni dražih, divno ti napreduje, baš me zanima kako će izgledati njeni cvjetići...samo da nam svi sukulentići dobro prezime i da nam brzo stigne proljeće!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 12:46
Crassulicu mi je malo stukla tuča, ali ti joj listovi ne opadaju nego se drže pa ih ni ja ne želim na silu skinuti, a senecio je izgubio dosta listića i sad cvate prvi put otkad je kod mene. I ja čekam kalanchoicu da procvate - tak je zgodno "dlakava" i mucasta... Proljeće već jedva čekam... smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 07:50
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

tako i ja nemam mira uvjek nesto cackam....uzitak kad se nesto napravi je veliki....kad napreduje jos veci...bravo bugce...smile73

Draga moja... Hug ... brzinu kojom ti radiš i uređuješ nikako ne mogu pratiti... već sad me veseli što ću u proljeće svakim danom šetati po tvom cvjetnom carstvu... vidjeti ćeš, ove sad male biljčice koje si zasadila, bit će tada prave cvjetne ljepotice. Moja okućnica je malena i cvjetnjaci su rascjepkani, samim time se ne daju lijepo urediti... zato ću nadoknađivati sve što propuštam kod sebe, virtualno kod tebe. smile72
naravno...svi ste vi u mom vrtu sa ponekom biljcicomWink...kad krane svaka znam od koga ja al imena jako tesko pamtim...uzivam i jedva cekam toplinu proljeca da krene da se vidi moja sposbnost za novitetima...jesam li uspjela sa mojim oskudnim znajnem neznam...znam samo da ste tu u mom vrtu vi drage moje sto ste me darivale...Hug
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 08:21
Kao i ti nas, draga moja - isto nesebično dijeliš i u tome jest smisao prijateljstva... tvoja borovica mislim da se uspješno prilagodila ovim mojim vrtnim uvjetima... I božur, nadam se i jedva čekam proljeće da vidim kako je krenuo rasti... sukulentić nije bio sretan kod mene, sagnjilio je, na moju veliku žalost... Cry

Hvala ti što si redovit gost mojih stranica! smile67
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 08:47
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Kao i ti nas, draga moja - isto nesebično dijeliš i u tome jest smisao prijateljstva... tvoja borovica mislim da se uspješno prilagodila ovim mojim vrtnim uvjetima... I božur, nadam se i jedva čekam proljeće da vidim kako je krenuo rasti... sukulentić nije bio sretan kod mene, sagnjilio je, na moju veliku žalost... Cry

Hvala ti što si redovit gost mojih stranica! smile67
dali je sav sagnut?malo ga samo pospricaj...a ako je do korjena odrezi trulo par dana samo da se sasusi rana pa opet u zemlju...ako neuspije saljem novi....smile92
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 13:27
Skroz je bio trul, iako sam ga stavila na suhu zemlju i nisam zalijevala. Pokojni je, nažalost. Ermm 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 13:56
...ohoho, baš im je lijepo na prozoru!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 14:00
Hvala, drago mi je da ti se sviđa. U naravi izgleda i bolje, no ja ne znam napraviti dobre fotke... smile160
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 15:02
Ovo čudo sam htjela podijeliti s vama - ružmarin će cvasti u prosincu i to na kontinentu Geek

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 15:03
i par skromnih detaljića iz vrta

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 15:15
Jesenas pristigli grmići... dobro se drže... Heart

i lovor

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 15:55
uživanje na zimskom sunčeku

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2014 u 08:42
...samo da se javim... biljčice uživaju na toplom, a ja ... ...uz kaficu,
u prelepim prizorima...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2014 u 08:49
arčik, hvala ti na jutarnjem obilasku i lijepim riječima. smile89
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.