Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Dzoo i meni je gusto već 15 dana radim po 10 sati, ali danas popodne sam sjela i samo sam na forumu, ni suđe, ni robu, ništa neću raditi, samo uživam u cvijeću. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Izgleda Gio da smo svi u "elementu", takva su vremena. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hoya ovo je juka, a što je to divlje drvo, znaš koliko sam je već odrezala, bio bi cijeli grm, ali jako je oštra pa me bilo strah radi unuka da se ne nabode. Stalno okolo baca mlade, kažem ja mužu da je iskopamo, a on meni ti si posadila pa probaj iskopati, mislim da ima metar duboko korijenje i odustala sam... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hoya ovo je juka, a što je to divlje drvo, znaš koliko sam je već odrezala, bio bi cijeli grm, ali jako je oštra pa me bilo strah radi unuka da se ne nabode. Stalno okolo baca mlade, kažem ja mužu da je iskopamo, a on meni ti si posadila pa probaj iskopati, mislim da ima metar duboko korijenje i odustala sam... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ružice su predivne, a ja sam u pozadini zapazila oblake na nebu. Pa i kod tebe davi kiša?
|
|
![]() |
|
Silvek pada već 15 dana, trava nikad nije bila zelenija, mom cvijeću odgovara, ali gostima
![]() Niho ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruže su crveneee i predivne. Juku nisam primjetila pa sam se vratila ponovno, jer je meni zapela za oko bugenvilija. Je l' istina da ih kod vas zovu - dubrovkinja?
![]() |
|
![]() |
|
Baka nisam čula da je tu kod nas zovu dubrovkinja. Ove godine je stvarno puna cvjetova, evo još jedne slike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantanaaaaaaaaa, kakva divota od bugenvilije....pa skoro da se i ne vidi list...same brakteje i cvjetići....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, majko, koliko cvijeta ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mislimda tvoji gosti neće ništa manje uživati u tvom cvijeću od kupanja. Ja bi radije uživala u ljepoti tvog vrta nego na plaži.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Možda se naziv dubrovkinja koristio nekad davno kad bugenvilije nisu još bile tako u modi u lijepoj našoj. To mi je rekla prijateljica koja je u Dbk živjela od neke 2 do 13 godine a sad ima 71!
![]() U svakom slučaju prekrasna ti je.
A što kod tebe nije prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Katruža
![]() Flavia, i ova je dugo bila mala, ali kad je krenula... ![]() Hoya stavi svoju u zemlju i za par godina bit će kao ova, mislim da joj se korijen ne može smrznuti jer je duboko, a nadzemni dio ionako dobro treba pošišati. Baka ![]() Smrcko, da znaš da uživaju i stalno su po terasi, pogotovu ovi dolje koji imaju svoj mali vrt, cijeli dan gledaju u agapanthuse ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Plačem od ove ljepote. |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Lantana sve je prekrasno ali moj favorit su bugenvilija i afrički ljiljan.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Meni je lijepo sve!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E Lantanica stranci kad su u našim hotelima kupe za 7 dana boravka cvijeće za balkon( da si uljepšaju boravak), umjesto da hotel sam stavi cvijeće. Pogotovo egzotika kakva je u tvom vrtu obara s nogu i ljudi se žele vratiti i iduću godinu. Posebno za cvijeće i mirise vežu lijepa sjećanja i želja da se to ponovo doživi. Malo izgrilaj da im dodatno zamiriše ![]() Kad bi naši restorani i kafići znali malo dotjerati prostor i ukrasiti cvijećem, a k tome naučiti praviti ukusnu kavu ( umjesto splačina) možda bi imali i veći promet. Gledala sam na Njemačkoj televiziji kako pomažu ljudima kojima promet ne ide, da vizuelno poprave imidž. A naravno bez kvalitete nema ništa. Kod tebe je to višestruka korist, radiš oko cvijeća i uživaš, a donosi ti i korist ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad neću gledati agapanthuse, bože ko njih nema. Znaš da ih ima čak i Triša?
![]() Gledam opet ove zidove. Lantana, em imaš najljepše složen vrt, pa taj pogled, ali ovi zidovi mene obaraju ... I opet i opet ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |