Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
fantazija
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, baš sam uživala ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasne slike, lijepe rascvjetane gredice, baš je gušt prošetati tvojim vrtom (uvijek mi je žao što ne staviš više slika)
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro kaže Nisa tribala bi malo češće stavljati slikice a kako su princeze" opasane mrižastim zidom"? Jesu ih srne posjećivale i ovu godinu?
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Nedostajale su mi slikice tvog vrta! Uvijek mi je gušt tu protegnuti noge!
Drago mi je zbog graničica, samo neka rastu, cvjetaju i uveseljavaju te i dalje! ![]() P.S. Jednom si me pitala za uskolisni božur... Bila sam sretna jer je ove godine potjerao mislim čak pet izboja. Ali nažalost ove godine ni jedan cvijet! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
koka, tvoj lijepi vrt je posebno raskošan ove godine...graničica je jako lijepa!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Još uvijek sređujem dojmove od jučer...... tvoj i Čučin vrt ću sad sigurno drukčije gledati, sad je doživljaj potpun kad sve to uživo vidiš. Živite u krasnom kraju, divnim kućama punim prošlosti i sadašnjosti. Za budućnost vam želim da je uvijek onakva kako smo se mi jučer osjećali, puna sreće, smijeha, sunca, druženja.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija,
![]() Nisa,kad ujutro primim alat u ruke, ne ispuštam ga do navečer, a onda je kasno za slikanje. Budem se skoncentrirala jedan dan pa uzela fotić umjesto alata Anđelka, bome mreža pomaže. Jednu sam večer zaboravila zatvoriti ulaz u povrtnjak i odmah su neke cikle i graškići pojedeni Bugica, nešto su sitniji cvjetovi ove godine, ali ih ima puno. Baš su mi lijepe Floramye, procvao je mi je i South sea ali ga nisam uspjela slikati. Ima još pupoljaka. Mogu ti reći da niti moj uskolisni božur nije baš nešto ove godine. Na jesen ću ga probati malo dignuti, možda je preduboko u zemlji Tikvić, mogu ti reći da sam se dugo borila s njom i konačno sam zadovoljna. Ali, još ima rupa za popuniti E.nona, često kiša pada ali je ipak zemlja ispod hortenzija suha pa ih često zalijem Sara, dođi vidjeti uživo, vrata su otvorena Korijenko, hvala na lijepim riječima i željama. I meni je bio to jako lijepi vikend o kojem ćemo Čuča i ja često pričati i sjećati ga se. Svima puno hvala i ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koji grmovi hortenzija!!! A cvjetna kugla do cvjetne kugle, cvjetna kugla na cvjetnoj kugli. Zadivljena sam prizorom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
crvena boja je nadopunila cjelinu, zaokružila ju. Jako lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |