Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 21:31
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 21:31
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 21:35
Floramye, gle kako mi Bed of rose lijepo cvate. Cvao je i Little wine cup ali ga nisam stigla slikati. Ima još pupoljaka kao i ostali h. Jako me vesele.
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 21:36
fantazijaSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 21:36
Sudeći po dosadašnjim vremenskim prilikama, ovo će biti godina hortenzija.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 22:41

Prekrasno je, baš sam uživala  Smile!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2014 u 23:42
Prekrasne slike, lijepe rascvjetane gredice, baš je gušt prošetati tvojim vrtom (uvijek mi je žao što ne staviš više slika)
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2014 u 06:28
Dobro kaže Nisa tribala bi malo češće stavljati slikice a kako su princeze" opasane mrižastim zidom"? Jesu ih srne posjećivale i ovu godinu?
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2014 u 07:52
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Sudeći po dosadašnjim vremenskim prilikama, ovo će biti godina hortenzija.

Divne, ogromne, divovske hortenzije! smile89
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 14:44
Nedostajale su mi slikice tvog vrta! Uvijek mi je gušt tu protegnuti noge!
Drago mi je zbog graničica, samo neka rastu, cvjetaju i uveseljavaju te i dalje!

P.S. Jednom si me pitala za uskolisni božur... Bila sam sretna jer je ove godine potjerao mislim čak pet izboja. Ali nažalost ove godine ni jedan cvijet!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 16:52

Predivno!!!  Obožavam ovakve gredice!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2014 u 18:34
[QUOTE=anabistrica]Sudeći po dosadašnjim vremenskim prilikama, ovo će biti godina hortenzija.
[/QUOTE
predivne su ti hortenzije , kod mene upravo pada kiša nadam se i kod tebe što im posebno godi Thumbs UpThumbs Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 09:40
koka, tvoj lijepi vrt je posebno raskošan ove godine...graničica je jako lijepa!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 15:23
Još uvijek sređujem dojmove od jučer...... tvoj i Čučin vrt ću sad sigurno drukčije gledati, sad je doživljaj potpun kad sve to uživo vidiš. Živite u krasnom kraju, divnim kućama punim prošlosti i sadašnjosti. Za budućnost vam želim da je uvijek onakva kako smo se mi jučer osjećali, puna sreće, smijeha, sunca, druženja.......Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 22:25
Anastazija,
Nisa,kad ujutro primim alat u ruke, ne ispuštam ga do navečer, a onda je kasno za slikanje. Budem se skoncentrirala jedan dan pa uzela fotić umjesto alata
Anđelka, bome mreža pomaže. Jednu sam večer zaboravila zatvoriti ulaz u povrtnjak i odmah su neke cikle i graškići pojedeni
Bugica, nešto su sitniji cvjetovi ove godine, ali ih ima puno. Baš su mi lijepe
Floramye, procvao je mi je i South sea ali ga nisam uspjela slikati. Ima još pupoljaka. Mogu ti reći da niti moj uskolisni božur nije baš nešto ove godine. Na jesen ću ga probati malo dignuti, možda je preduboko u zemlji
Tikvić, mogu ti reći da sam se dugo borila s njom i konačno sam zadovoljna. Ali, još ima rupa za popuniti
E.nona, često kiša pada ali je ipak zemlja ispod hortenzija suha pa ih često zalijem
Sara, dođi vidjeti uživo, vrata su otvorena
Korijenko, hvala na lijepim riječima i željama. I meni je bio to jako lijepi vikend o kojem ćemo Čuča i ja često pričati i sjećati ga se.
Svima puno hvala i
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 22:29
I ovog proljeća je jedna ptičica savila gnijezdo na sjenici ispred kuće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2014 u 22:34
Evo moje male susjede. To je rusi svračak (Lanius collurio), a obzirom da ima crnu crtu preko očiju, zovemo ga Zoro
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2014 u 01:00
Koji grmovi hortenzija!!! A cvjetna kugla do cvjetne kugle, cvjetna kugla na cvjetnoj kugli. Zadivljena sam prizorom.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2014 u 23:26

sve prekrasnio Clap predobar raspored, slažem se s Gute Fee, samo još fali čarobni štapićBig smile
a Zoro se lijepo namjestio za slikanjesmile186
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 00:08
crvena boja je nadopunila cjelinu, zaokružila ju. Jako lijep prizor.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.