Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:13
hvala Željka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 22:57
Reci mojim adeniumima da se zovi olio I i olio II,da znaju kaj trebaju napraviti!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 09:45
Kod tebe proljeće već počelo, lijepo lijepo. A kod mene te nešt čeka, ali je Dadek rekao da te hoće na kavi kod nas.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:16
Krasne biljčice, ruža vodi na top listi.

Kukurijeci će još malo pa cvjetati, mene ne vole, moji su propali
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:38

Danas si mi ubrzala srcu ritam sa slikama trajnica. Jel bu bilo tu kaj za mene Big%20smile?

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:46
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Kod tebe proljeće već počelo, lijepo lijepo. A kod mene te nešt čeka, ali je Dadek rekao da te hoće na kavi kod nas.

Tia drage volje ali znaš da moje slobodno vrijeme ovisi o tome kak je tati a onda bar da se mama malo odmori pa ne mogu baš po kavama kak bi htjela. Hvala kaj misliš na mene,a to kaj me čeka bude me čekalo još jedno vrijeme ako mi ne pošalješ-na žalost Confused 
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:46
Hvala Otok!

Horti naravno da mislim na tebe Big%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:55
Bravo Hana, kod tebe sve raspupalo...
Krasan ti je vrtSmile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 17:30
hvala Sara
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 19:14
Prekrasne biljkice. Ruža je posebna
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 08:14
Smrcko.... ima još noviteta ali ne stignem ih poslikati...budem ako ne prije onda za vikend. Hvala ti na posjeti !
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 09:04
Hana, imaš prekrasne zvončike Thumbs%20Up i naravno da sam odmah išla guglati da vidim kakve će pasiflore biti...još da nakon cvatnje daju i plod sa sjemenkicama LOL Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 20:16
hvala Konti

za sjemenkice pasiflora budemo ipak morali čekati
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 09:32
hana prekrasno
Gloria dei mi je jedna od omiljenih ruza,planiram da je nabavim ,a ova na 76.stranici koja je ruza?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 12:12
hvala Gio! Ruža je Conncerto 94 kao stablašica
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 21:47
Bila ovdje. Uživala. Prebrojila ti heuchere (ove godine pucaju mene).
Pitanjac: što se dogodilo s onom biljkom nije-trava-nije-ni-kuruza s 55. str. Da li je to jednogodišnja biljka ili je trajnica?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:29
Ja sam samo malo navratila u tvoj vrt...daj mi molim te reci kako postupati sa onom žutom penjačicom što si mi poslala??Pustila je korjenčiće i sad ću ju posaditi ali šta onda sa njom??dali u toplo ili hladno?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:00
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Bila ovdje. Uživala. Prebrojila ti heuchere (ove godine pucaju mene).
Pitanjac: što se dogodilo s onom biljkom nije-trava-nije-ni-kuruza s 55. str. Da li je to jednogodišnja biljka ili je trajnica?

Perla-ona trava je jednogodišnja... pošaljem ti par sjemenki jer ih ni nije bilo puno...a možda su se rasipale po zemlji dok nisam vidla.Bude jasnije na proljeće pa ti poašljem malu,može?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:02
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Ja sam samo malo navratila u tvoj vrt...daj mi molim te reci kako postupati sa onom žutom penjačicom što si mi poslala??Pustila je korjenčiće i sad ću ju posaditi ali šta onda sa njom??dali u toplo ili hladno?

Već ti je pustila korjenje? Super! Sad je samo stavi na svjetlo i toplo mjesto,najbolje ako imaš mjesta na prozoru...a na proljeće nakon mrazeva van u hladovinu i da vidiš kad krene...eksplozija Wink
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 19:17
Hvala  ti..i na biljci i na odgovoru..smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.