proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka. Karmen lijepo je čitati vaše komentare. Voće i povrće inače nisu moj "đir", ali eto čovjek se treba u svemu okušati, a koliko je to uspješno u mom slučaju tu ste vi da to procijenite.
![]() Drago mi je da vam se sviđaju zadnji radovi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, uskočila si mi u komentar!!!
![]() Narandže sam ja već probala zagristi, vjeruj nisu baš tako ukusne ali eto izgledaju lijepo.
A ovo za friško iz pećnice....ne znam...od početka nisam ništa stavljala pa mi i sada malo bad...A osim toga, morate se malo namučiti da me nađete.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna osvježavaća slika
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pratim ja tvoje radove (ali i drugih teta - salveta) samo ne komentiram svaku jer bi se ponavljala sa pohvalama a sve ste tako dobre . Dobro, ponekad mi stane dah kad vidim (to što vidim) uradak ali zar nismo svi mi različiti, drugačijih pogleda na to što radimo. I svi se mi negdje nađemo (ili se još uvijek tražimo). Mislim da na ovom forumu nema loših radova ali ponekad nas ipak zezne fotić pa to izgleda malo lošije - što svi znamo. Ma udri brigu na veselje jer sutra je novi dan i novi radovi na radost svih nas.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dok jedem zadnje naranče iz vrta uživam u ovim tvojim vitaminskim injekcijama, baš su mi potrebne, nekako me umori ovaj početak proljeća.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kad vidim kutijicu, stvarno pomislim na pravu malu vitaminsko - voćnu bombu! Jako mi se sviđaju tvoje boje koje mutiš i kuhaš i te šablonice koje daju radovima poseban štih! A platno je nevjerojatno! Uopće ne kužim di je početak, a di kraj salvete! Svaka čast... Vidi se da te ovo sunce probudilo i da guštaš totalno (iako je kiša danas, ali dobro...)! Velika pusa i samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
Ajme cure hvala vam na komentarima, zaista mi je drago da vam se sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pratim ja tebe.....
super su ti vitaminske kutijice ali mene je oborila ona samo sa šablonicama. tako mi je sjela da ti ne mogu reći...
![]() drago mi je da si živnula i da si se primila posla. vidiš da je tako bolje - i tebi i nama
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vitaminska kutijica mi je predivna! i platno je predivno! lijepo si doradila, izgleda kao da si sve sama naslikala. i sama imam tu salvetu koju nikako iskoristit. valjda će i ona doć na red.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam se isto namucila da te nadjem, vocna kutijica ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prekokrasni radovi a šablonice preslatke.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kutijica je baš dobra s tim motivima naranđe, a ovi motivi na platnu me na nešto podsjećaju, ali nisam sto posto sigurna na što, kao da se sjećam jedne reklame iz negdje od prilike osamdesetih, a osamtesete su in
![]() U svakom slučaju, zanimljivi radovi da se ne ponavljam s pohvalama. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Drago mi je vidjeti da netko napravi krasnu kutijicu a još draže kada potrefi šablonu kao točku na i .
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na komentarima!!!
Upravo završavam swap poklon, to jest gotov je ali ga ne smijem objaviti dok ga monna ne dobije.
Eto, izgleda, da sam se zaista navukla na te šablone, jer po meni zaista daju jedan poseban štih radovima....
|
|
![]() |
|
Fuj,fuj koliko prašine...
Evo i nešto novih radova..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme što se ja utapam u ovoj lavandi s drugog rada, c'est magnifique, dopada mi se hrpa tonova po rubu, baš kao s motiva, famozno
![]() I brodić je baš lijepi na bijeloj podlozi, kao mali brodski dnevnik makar sam ja nepopravljiva i ispisala bi neke stihove ili neku pismu tako da bude malo dinamičnije, malo vjetra i valova, ovako mi je bonaca i oko mi bježi na donji desni kut, a da je nečeg drugog, rekla bi da je to nanos s pješčane plaže... Ali oprosti draga, prvi rad si mogla makar fotkati da ne vidimo prijelaz za salvete na podlogu jer kad ga vidim ovako, ja bi to sve po dijagonali posjenčala u neke nježne lila-plave nijanse da se stopi s okvirom ![]() Mene su špotali da probam čupkati umjesto rezati oko motiva, a ovdje bi to drastičnu razliku napravilo i onda sjenčanje ne bi ni bilo tolko potrebno... Joj, mrzim kad kritiziram na način da govorim što bi ja i kako, al je iskrenost pretekla obazrivost ![]() ![]() Pravit ću se da je ovo WIP by VIP, olitiga WorkInProgressByVeryImportantPerson makar bili gotovi radovi ![]() |
|
![]() |
|
Kami drago mi je da si iskrena.
Kod prvog rada imaš pravo, vidi se prijelaz, ali kod drugog rada ( onog brodića) ako misliš da je kriv, onda stavi naočale, jer ta slika upravo tako izgleda kakva i je, znači neravnomjerna ili ti nejednaka, a ja to jaaako volim.
I na kraju na toj slici će pisati ime jednog grada, pa stoga ti dajem za pravo da ga možda nisam trebala objaviti dok nije sve gotovo, ali s druge strane da je stajalo ime grada onda ne bih objavila rad, tako da u biti ne znam šta bi bilo bolje.
Ma znam, meni se sviđa upravo ovakav kakav je.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Volim tvoj obrambeni stav prema radovima
![]() Ja mislim da neravnomjerno volim čak i više od tebe, a meni se za brodić činilo da si težila ravnim linijama, jer što se mene tiče, bez razmišljanja si se mogla još pinkicu više osloboditi s asimetrijom u simetriji... Ja imam čudnu percepciju ravnoteže usred kaosa ![]() Drago mi je da je ime grada u planu, to će skroz novi štih dati slici ![]() Znaš kaj? Tko ti kriv kaj nemaš moju naviku da pretekneš većinu ovakvih komentara tipa mog prijašnjeg ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,al jedrenjak je poseban
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |