Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 10:45
Anđelka. Karmen lijepo je čitati vaše komentare. Voće i povrće inače nisu moj "đir", ali eto čovjek se treba u svemu okušati, a koliko je to uspješno u mom slučaju tu ste vi da to procijenite.

Drago mi je da vam se sviđaju zadnji radovi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 10:53
Mare, uskočila si mi u komentar!!!smile39
Narandže sam ja već probala zagristi, vjeruj nisu baš tako ukusne ali eto izgledaju lijepo.

A ovo za friško iz pećnice....ne znam...od početka nisam ništa stavljala pa mi i sada malo bad...A osim toga, morate se malo namučiti da me nađete. WinkWinkWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 17:33
Predivna osvježavaća slikasmile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 17:54
pratim ja tvoje radove (ali i drugih teta - salveta) samo ne komentiram svaku jer bi se ponavljala sa pohvalama a sve ste tako dobre . Dobro, ponekad mi stane dah kad vidim (to što vidim) uradak ali zar nismo svi mi različiti, drugačijih pogleda na to što radimo. I svi se mi negdje nađemo (ili se još uvijek tražimo). Mislim da na ovom forumu nema loših radova ali ponekad nas ipak zezne fotić pa to izgleda malo lošije - što svi znamo. Ma udri brigu na veselje jer sutra je novi dan i novi radovi na radost svih nas.     
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 18:14
Dok jedem zadnje naranče iz vrta uživam u ovim tvojim vitaminskim injekcijama, baš su mi potrebne, nekako me umori ovaj početak proljeća.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 18:29
Kad vidim kutijicu, stvarno pomislim na pravu malu vitaminsko - voćnu bombu! Jako mi se sviđaju tvoje boje koje mutiš i kuhaš i te šablonice koje daju radovima poseban štih! A platno je nevjerojatno! Uopće ne kužim di je početak, a di kraj salvete! Svaka čast... Vidi se da te ovo sunce probudilo i da guštaš totalno (iako je kiša danas, ali dobro...)! Velika pusa i samo naprijed! smile79 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 20:26
Ajme cure hvala vam na komentarima, zaista mi je drago da vam se sviđaju smile78
Sada se spremam raditi rad za monnu, nadam se da će joj se dopasti, ali samo ću reći, nešto sasvim drugačije od ovoga do sada...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:45
pratim ja tebe.....
super su ti vitaminske kutijice ali mene je oborila ona samo sa šablonicama. tako mi je sjela da ti ne mogu reći...smile89
drago mi je da si živnula i da si se primila posla. vidiš da je tako bolje - i tebi i nama
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:59
vitaminska kutijica mi je predivna! i platno je predivno! lijepo si doradila, izgleda kao da si sve sama naslikala. i sama imam tu salvetu koju nikako iskoristit. valjda će i ona doć na red.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 23:41
Ja sam se isto namucila da te nadjem, vocna kutijica ti je smile227smile141
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 01:21
Prekokrasni radovi a šablonice preslatke.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 07:53
kutijica je baš dobra s tim motivima naranđe, a ovi motivi na platnu me na nešto podsjećaju, ali nisam sto posto sigurna na što, kao da se sjećam jedne reklame iz negdje od prilike osamdesetih, a osamtesete su inWink
U svakom slučaju, zanimljivi radovi da se ne ponavljam s pohvalama.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:37
Drago mi je vidjeti da netko napravi krasnu kutijicu a još draže kada potrefi šablonu kao točku na i . Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:02
Drage moje hvala vam na komentarima!!!

Upravo završavam swap poklon, to jest gotov je ali ga ne smijem objaviti dok ga monna ne dobije.

Eto, izgleda, da sam se zaista navukla na te šablone, jer po meni zaista daju jedan poseban štih radovima....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:13
Fuj,fuj koliko prašine...

Evo i nešto novih radova..

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:34
Ajme što se ja utapam u ovoj lavandi s drugog rada, c'est magnifique, dopada mi se hrpa tonova po rubu, baš kao s motiva, famozno Big%20smile
I brodić je baš lijepi na bijeloj podlozi, kao mali brodski dnevnik
makar sam ja nepopravljiva i ispisala bi neke stihove ili neku pismu tako da bude malo dinamičnije, malo vjetra i valova, ovako mi je bonaca
i oko mi bježi na donji desni kut, a da je nečeg drugog, rekla bi da je to nanos s pješčane plaže...

Ali oprosti draga, prvi rad si mogla makar fotkati da ne vidimo prijelaz za salvete na podlogu jer kad ga vidim ovako,
ja bi to sve po dijagonali posjenčala u neke nježne lila-plave nijanse da se stopi s okvirom Embarrassed
Mene su špotali da probam čupkati umjesto rezati oko motiva, a ovdje bi to drastičnu razliku napravilo i onda sjenčanje ne bi ni bilo tolko potrebno...
Joj, mrzim kad kritiziram na način da govorim što bi ja i kako, al je iskrenost pretekla obazrivost LOL nemoj zamjeriti

Pravit ću se da je ovo WIP by VIP, olitiga WorkInProgressByVeryImportantPerson makar bili gotovi radovi Cool
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:19
Kami drago mi je da si iskrena.

Kod prvog rada imaš pravo, vidi se prijelaz, ali kod drugog rada ( onog brodića) ako misliš da je kriv, onda stavi naočale, jer ta slika upravo tako izgleda kakva i je, znači neravnomjerna ili ti nejednaka, a ja to jaaako volim.
I na kraju na toj slici će pisati ime jednog grada, pa stoga ti dajem za pravo da ga možda nisam trebala objaviti dok nije sve gotovo, ali s druge strane da je stajalo ime grada onda ne bih objavila rad, tako da u biti ne znam šta bi bilo bolje.
Ma znam, meni se sviđa upravo ovakav kakav je.Big%20smile

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:25
Volim tvoj obrambeni stav prema radovima LOL
Ja mislim da neravnomjerno volim čak i više od tebe, a meni se za brodić činilo da si težila ravnim linijama, jer što se mene tiče,
bez razmišljanja si se mogla još pinkicu više osloboditi s asimetrijom u simetriji... Ja imam čudnu percepciju ravnoteže usred kaosa Wacko
Drago mi je da je ime grada u planu, to će skroz novi štih dati slici Thumbs%20Up
Znaš kaj? Tko ti kriv kaj nemaš moju naviku da pretekneš većinu ovakvih komentara tipa mog prijašnjeg Cool
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:28
   proljeće se vratilo kod nas.To što te kami kritizira je OK ,to ti je zato šta ti se uhvatila prašina na salvete pa baš i nisi vidla najbolje, ajde priznaj pa ćemo ti pola oprostiti. Jel to brodić na ploćici ili... A šta je s našim   
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:35
prekrasni radovi,al jedrenjak je posebansmile71 jel ovo rađeno na drvu?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,281 sekundi.