Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 83>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:30
Evo konačno par slika iz vrta koji je danas već dosta ocijeđen, ali još uvijek ponegdje leži pokoja lokva vode :(

Ove sam čuvarkuće dobio prije par godina od Sare i baš lijepo bujaju. Presađene su odavde na još par mjesta i svugdje im je lijepo...

ove su na panjeku

ni sedumima na bregecu nije smetala ova obilna kiša i snijeg :)

i za kraj bijela buddleia - jučerašnji poklon od Sare i NJM Davora. Hvala još jednom :)

Toliko za sada. Nadam se da ovaj puta neće biti toliko vodurine i uz malo toplije vrijeme bi za par dana ovdje moglo biti mnoštvo novih slika iz vrta. Nadam se da će svima biti tako jer već mi je stvarno preko glave čekanja da se nekaj počne radit

Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:39
Stiže proljeće i kod tebe.Bravo za Sarin poklon,bijela buddlea mi je prekrasna.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:44
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 19:31
Ajd da nam i ti konačno pokoju slikicu staviš, o zimi neću ni riječi... moglo bi mi pozliti LOL. Klijanaca imaš ko u priči... svaka ti čast, ti sadi lijepo , a ja ću doći gledati i uživati. Sedumi i čuvarkućice su ti lijepi, a i poklon je odličan...
belica,zagreb
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 22:44
...poklon je bio za roćkas, malo zakašnjeli doduše, ali od 15.3. ipak još nije prošlo ni mjesec dana, vjerujem da bu te već ove sezone razveselila cvetekima Smile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 22:50
čuvarkuće su baš izdržljiveThumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 19:02

smile227    kak si bil vredan - svaka čast !

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 15:15
Pozdrav svima!
Evo me danas malo u vrtu koji je još uvijek previše vlažan da bi se išta moglo raditi, ali se makar vidi da je proljeće stiglo pa sve nekak buja... Kroz nekoliko dana, siguran sam, sve će biti zeleno :)

Dakle, par slika...

sramežljiva ljubica

ajuga black scallop

božikovina

pachysandra terminalis

euonimus emeraldn gold

sedum

heuchera

gura se kroz lisni pokrov i japanski božur

ozelenjele su i sibirske borovnice

a evo i dva noviteta - par kivija koji čekaju malo bolja vremena za kopanje

toliko od mene za danas
pozdrav,
M

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 23:16
o Medek, pa kak je tako raspucana zemlja u tvojem vrteku? sviđa mi se posebno  zgodna ajuga i sedum, a božikovina baš lijepo napredujeSmile.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:25
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Evo par slika sobnog klijališta... Neke već trebaju presađivanje, a nadam se da će sljedeći tjedan bit bolje vrijeme pa da konačno složim plastenik i preselim ih na malo više svjetla...

Medek , ovo mi je velicanstveno ! Meni je M. kupio samo jedno takovo. Htjela sam vidjeti da li to uopce ima svrhe a kad tam ... kod tebe .... sad mi je zao da mu nisam rekla da mi vise kupi !    10.gif
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 06:55
Super sve izgleda, samo ti delaj i sadi a mi ćemo uživati kroz slike. I nemoj čekati bolja vremena za kopanje  jer kako  kažu kišurine će svako malo biti.
belica,zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 11:11
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

o Medek, pa kak je tako raspucana zemlja u tvojem vrteku? sviđa mi se posebno  zgodna ajuga i sedum, a božikovina baš lijepo napreduje[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />.

Tu zemlju sam prosle godine kupil pa je jako glinsta...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 11:13
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Super sve izgleda, samo ti delaj i sadi a mi ćemo uživati kroz slike. I nemoj čekati bolja vremena za kopanje  jer kako  kažu kišurine će svako malo biti.

Znam da ce bit jos kisurine, al kod mene ti je tak da kad zakopas lopatu u zemlju, voda se natoci u rupu. Moram pricekat jos malo da upiie pa onda u akciju
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 11:14
Gute te su posude super, samo treba boljke svaki dan prskat vodom...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 08:39

Medo, pa kuda ćeš ti sve to zasaditi!?? Prekrasno klijalište- rasadnik!!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 23:27
Bravo Medo, znala sam ja da nisi spavao zimski san. Daj nam reci što  si sve posijao, da malo zamislimo kako će biti za koji mjesec. Clap
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 09:31
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Medo, pa kuda ćeš ti sve to zasaditi!?? Prekrasno klijalište- rasadnik!!!

Anaida,
dio će bit za prodaju kao sadnice, a dio ide na vrt za prodaju povrća.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 09:51
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bravo Medo, znala sam ja da nisi spavao zimski san. Daj nam reci što  si sve posijao, da malo zamislimo kako će biti za koji mjesec. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Lantana nisam puno spavao, samo malo :).

A evo i popisa...
Dakle redom od povrća:
Krastavac domaći
Rajčica volovsko srce
Rajčica spreckled siberian
Rajčica yelow stuffer
Paprika king of the north
Paprika ruska crna
Chilli papričicetondo piccante kalkorese
Crveni ljuti feferon
Papričice jalapeno
Bijeli krastavac
Raštika
Chery rajčica
Rajčica amerikaner
Rajčica black russian
Rajčica cherokee purple
Rajčica spreckled siberian
Paprika soroksari
Salata hrastov list

Aromatično/ljekovito bilje

Rabarbara goliath
Žuti dragoljub kapuciner
Dragoljub obični
Ruta graveolens
Tajlandski bosiljak
Limunski izop
Crveni bosiljak rubin
Bosiljak obični
Smilje
Bosiljak piccolino sitnolisni
Mažuran
Izop officinalis
Timijan
Oregano
Kadulja domaća
Limunska trava
Vrisak
Lavanda

Ukrasno bilje

Liatris klasasti
Sofora
Lab-lab
Heuchera mix
Frezije
Coleus blakc dragon
Coleus mix
Tratinčica tricollor
Sedum dragon's blod
Sedum purple carpet
Trajni mak
Runolist
Šeboj
Ukrasna crna riža
Libanonski cedar

Voće

Goji goji bobice

Ima toga još za sjetvu, ali nešto ide direktno u vrt pa...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 22:45
Vidi se vidi da nisi puno spavao. Bome ti je impozantan popis. Želim da ti sve uspije, da raste u tvom vrtu i da zaradiš nešto. Clap
Kad sam pročitala da si posijao sedum, malo sam zastala (jer moji baš ne cvatu) i pomislila pa kako, a onda se sjetim, pa kad ima cvijet ima i sjemenja. Eto vidiš čovjek uči dok je živ. LOL
život je more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bravo Medo, znala sam ja da nisi spavao zimski san. Daj nam reci što  si sve posijao, da malo zamislimo kako će biti za koji mjesec. Clap
ClapClapClap
sad je konačno povoljno vrijeme, ali tko će sve odjednomWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.