Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 83> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo konačno par slika iz vrta koji je danas već dosta ocijeđen, ali još uvijek ponegdje leži pokoja lokva vode :(
Ove sam čuvarkuće dobio prije par godina od Sare i baš lijepo bujaju. Presađene su odavde na još par mjesta i svugdje im je lijepo... ![]() ove su na panjeku ![]() ni sedumima na bregecu nije smetala ova obilna kiša i snijeg :) ![]() i za kraj bijela buddleia - jučerašnji poklon od Sare i NJM Davora. Hvala još jednom :) ![]() Toliko za sada. Nadam se da ovaj puta neće biti toliko vodurine i uz malo toplije vrijeme bi za par dana ovdje moglo biti mnoštvo novih slika iz vrta. Nadam se da će svima biti tako jer već mi je stvarno preko glave čekanja da se nekaj počne radit |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stiže proljeće i kod tebe.Bravo za Sarin poklon,bijela buddlea mi je prekrasna.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ajd da nam i ti konačno pokoju slikicu staviš, o zimi neću ni riječi... moglo bi mi pozliti
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...poklon je bio za roćkas, malo zakašnjeli doduše, ali od 15.3. ipak još nije prošlo ni mjesec dana, vjerujem da bu te već ove sezone razveselila cvetekima
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čuvarkuće su baš izdržljive
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Pozdrav svima!
Evo me danas malo u vrtu koji je još uvijek previše vlažan da bi se išta moglo raditi, ali se makar vidi da je proljeće stiglo pa sve nekak buja... Kroz nekoliko dana, siguran sam, sve će biti zeleno :) Dakle, par slika... sramežljiva ljubica ![]() ajuga black scallop ![]() božikovina ![]() pachysandra terminalis ![]() euonimus emeraldn gold ![]() sedum ![]() heuchera ![]() gura se kroz lisni pokrov i japanski božur ![]() ozelenjele su i sibirske borovnice ![]() a evo i dva noviteta - par kivija koji čekaju malo bolja vremena za kopanje ![]() toliko od mene za danas pozdrav, M |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
o Medek, pa kak je tako raspucana zemlja u tvojem vrteku? sviđa mi se posebno zgodna ajuga i sedum, a božikovina baš lijepo napreduje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Medek , ovo mi je velicanstveno ! Meni je M. kupio samo jedno takovo. Htjela sam vidjeti da li to uopce ima svrhe a kad tam ... kod tebe .... sad mi je zao da mu nisam rekla da mi vise kupi ! ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Super sve izgleda, samo ti delaj i sadi a mi ćemo uživati kroz slike. I nemoj čekati bolja vremena za kopanje jer kako kažu kišurine će svako malo biti.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tu zemlju sam prosle godine kupil pa je jako glinsta... |
|
|
|
![]() |
|
Znam da ce bit jos kisurine, al kod mene ti je tak da kad zakopas lopatu u zemlju, voda se natoci u rupu. Moram pricekat jos malo da upiie pa onda u akciju |
|
|
|
![]() |
|
Gute te su posude super, samo treba boljke svaki dan prskat vodom...
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo, pa kuda ćeš ti sve to zasaditi!?? Prekrasno klijalište- rasadnik!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Medo, znala sam ja da nisi spavao zimski san. Daj nam reci što si sve posijao, da malo zamislimo kako će biti za koji mjesec.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida, dio će bit za prodaju kao sadnice, a dio ide na vrt za prodaju povrća. |
|
|
|
![]() |
|
Lantana nisam puno spavao, samo malo :). A evo i popisa... Dakle redom od povrća: Krastavac domaći Rajčica volovsko srce Rajčica spreckled siberian Rajčica yelow stuffer Paprika king of the north Paprika ruska crna Chilli papričicetondo piccante kalkorese Crveni ljuti feferon Papričice jalapeno Bijeli krastavac Raštika Chery rajčica Rajčica amerikaner Rajčica black russian Rajčica cherokee purple Rajčica spreckled siberian Paprika soroksari Salata hrastov list Aromatično/ljekovito bilje Rabarbara goliath Žuti dragoljub kapuciner Dragoljub obični Ruta graveolens Tajlandski bosiljak Limunski izop Crveni bosiljak rubin Bosiljak obični Smilje Bosiljak piccolino sitnolisni Mažuran Izop officinalis Timijan Oregano Kadulja domaća Limunska trava Vrisak Lavanda Ukrasno bilje Liatris klasasti Sofora Lab-lab Heuchera mix Frezije Coleus blakc dragon Coleus mix Tratinčica tricollor Sedum dragon's blod Sedum purple carpet Trajni mak Runolist Šeboj Ukrasna crna riža Libanonski cedar Voće Goji goji bobice Ima toga još za sjetvu, ali nešto ide direktno u vrt pa... |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidi se vidi da nisi puno spavao. Bome ti je impozantan popis. Želim da ti sve uspije, da raste u tvom vrtu i da zaradiš nešto.
![]() Kad sam pročitala da si posijao sedum, malo sam zastala (jer moji baš ne cvatu) i pomislila pa kako, a onda se sjetim, pa kad ima cvijet ima i sjemenja. Eto vidiš čovjek uči dok je živ. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() sad je konačno povoljno vrijeme, ali tko će sve odjednom ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |