Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 96> |
Korisnik | |
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram priznati da mi se ne sviđaju baš svi sempači....
ali ima onih koji itekako zapljene pažnju šarama, oblikom lista, čupavi, dlakavi i sa paučinom....
![]() a evo i ulova sa floraarta... bilo ih je još različitih koji su mi bili onak sviđa/nesviđa a ovi su bili odabir na prvi pogled
![]() ![]() Oog već imam od renee... barem mi se čini...
![]() ![]() I eto najčudniejg među sempačima...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Renee samo za tebe itvoje sempiće
![]() Izreka je genijalna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Triša, ja se samo nadam da budem sretne ruke kada budem odabirala sempiće za tebe! Naime ovi bez imena među sobom su tako pomješani, da ih je nemoguće pronači. Kao što su oni kaotično postavljeni po mom vrtu, tako ih i slikam. Nažalost, nema reda u tom kaosu.
![]() ŽIVOT BEZ SEMPERVIVUMA JE MOGUĆ, NO BEZ SMISLA!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rene izbor između 4-5 tisuća je predivan, a moji-tvoji se šire i krasno napreduju, moram ih uskoro rasaditi. Neke od ovih imam, ali sigurno nemam onog koji baca na ljubičasto (slika broj 10), a mislim i onog na pravoj slici. Biti ću vječno zahvalna. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Post sam čitala, moram još do tvog bloga!
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Macak, nemuguće je reći bilo što oko tvog sempsa. Ako ćeš pažljivo pročitati cijeli ovaj post ili pak moj blog, onda češ vidjet, da njih ima barem oko 4.000 ili 5.000 - RAZLIČITIH.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
I da skroz je minijaturna.
|
|
![]() |
|
Vidiš, svašta ću ja naučiti od vas!!! A meni je izgledala baš kao čuvarkuća, moram još puno učiti! Hvala Renee!
Ovu sam juće upecala kod kumine svekrve. Ukradena je pa se valjda Bude primila.
Sad mi Renee reci jel njoj boja uvijek takva ili je "pocrvenila?
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To na poslednjoj sliki SIGURNO NIJE Sempervivum. Možda je Sedum, a možda Saxifraga.
Mačak, oko Sempervivuma BORDO boje:
Takve boje imajo neke biljke zimi kod temperatura ispod nule, vrlo su rijetke one, koje imaju tu boju ljeti. Pošalji mi adresu na PP, vidjet ću šta mogu učiniti za tebe.
|
|
![]() |
|
Gledala sam malo, ali ne izbacuje mi ovakvu biljku. Nema Renee da kaže svoje mišljenje?
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Jako lijepe cuvarkuce!! Ja ih strasno volim...ova zadnja slika za koju nisi sigurna/siguran Da li se radi o cuvarkuci lici mi i na Aeonium Haworthii ali ti ces najbolje znati kad usporedis biljke
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Evo i mojih:
![]() ![]() Ovu sam danas presadila i razdvojila:
![]() ![]() ![]() Pitanje: da li je i ovo čuvarkuća? meni se čini da jeste, a negdje sam pročitala neko drugo ime,više ne znam gdje.
![]() |
|
![]() |
|
No sikiriki arim! Meni bi trebao jedan mačak za avatar, al nikako da skužim kako smanjit sliku na potrebnu veličinu, pa eto imam medu.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
mačak oprosti imamo isti avatar ma koji god stavim netko već ima,promijenim
|
|
![]() |
|
Ja ih imam nekoliko, moram ih uslikati. Za jednu sam negdje naletila da uopće nije čuvarkuća već nešto drugo. Kad uslikam očekujem mišljenje od Renee. Ja bih rado udomila jednu od onih potpuno bordo boje. Tražila sam ju, ali ne mogu je naći.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nekako sam uspjela na svoj sempervivum blog uploadati nekoliko ovogodišnjih fotki. Evo neke od njih:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Konačno sam našla prikladnu temu za ovu prekrasnu sličicu. Ovo su slikali prijatelji na Velebitu, i ne biste vjerovali ali to je cvijet čuvarkuće..
![]() ![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |