Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 83> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Medo, lijepi si nam popis dao. Mene odmah zabilježi za crnu papriku, htjela bi je imati u svom vrtu, čini mi se dekorativna, a vjerujem da je i fina.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala na lijim željama :) A čuj, tak je to... I ja se nekad dobro iznenadim kad čitam postove, ali barem si nekaj naučim usput :) :) |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Nema je baš puno, ali tebi bezeciram par pa bumo lovili sjeme za dogodine :) |
|
|
|
![]() |
|
Nego, evo konačno se bude vrtovi pa tak i moj...
Danas sam na Asimini uočio prve listiće i to me jako razveselilo jer sad znam da je preživjela zimu koja i nije bila nešto blaga :) ![]() Procvala je borovnica ![]() Božur lijepo tjera ![]() Domaća starinska breskva procvala ![]() Clematis nobea dnevno raste skoro 5 cm ![]() Divlja šljiva podivljala :) ![]() Kovrčavi kelj je prezimio na vrtu potpuno nezaštičen i sad će cvjetati :) Svi oni koji su pitali dgje nabaviti sjeme, izgleda da će za sljedeću godinu biti kod mene :) ![]() Oskoruša tjera listove ![]() Prošle godine posađena pasiflora lavander nije pokazivala volju, ali evvo je sad tjera ko mutava :) ![]() Biti će i sjemena raštike :) ![]() Sljez, šumske jagode i divlja šumska lonicera koju sam pretprošle godine udomio za jednog branja gljiva u obližnjoj šumi ![]() Tradescantia probujala u par dana ![]() Prošle godine posađena trešnja, ove već cvate. Nisam siguran da će biti plodova, ali veseli :) ![]() Drugi puta cvate ukrasna dunja. Prve cvjetove joj je pofurila zima, ali ona se ne da :) ![]() I za kraj salata koja je lijepo prezimila ispod pokrivača, a za par dana će biti prave glave ![]() Sve u svemu, zadovoljan kako se razvija situacija u vrtu :) :) :) |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e pa sad bih ja tebi trebala reći da je tvoj vrt ipak napredniji od mog
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tak nekak je to i kod mene. Sve gledam kak nemam više mjesta za niš, a onda vidim nekaj novo i trpaj!!! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kad sam vidla salatu ... mljac. A za kovrčavi kelj me metni na popis kad bude sjemena. Lijepo ti je sve niknulo i procvalo u tvom vrteku.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Evo me malo na pauzi pa da stavim par slika...
Gredice su spremne za sađenje (skoro sve...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vrt je ove godine malo proširen pa se nadam da će i urod biti znatno veći, iako se ne žalim ni na prošlogodišnji :). Za sada su posađene mahune, grah, slanutak, bob i grašak. Ovo je plava cvjetna gredica, ali kako se više ne zna što je sve posađeno, biti će to gredica iznenađenja :) ![]() Jedna grupna... Zmalčirane su loze i voćke, a trava raste ko mutava pa se kosi malo po malo stalno ![]() jedan novi mini javor ![]() iznenađenje u rano jutro ![]() sedumi se raspojasali. sad bi i njih trebalo oplijevit... ![]() a za kraj najdraža mi voćka - crni ribiz. ako je suditi po broju cvjetova, mislim da ću se ove godine dobro osladit :) ![]() Pozdrav svim dragim ljudima |
|
|
|
![]() |
|
Evo, dobio jučer kritiku da ne stavljam niš na forum pa da se malo popravim :)
bob ![]() grašak i portulak ![]() grašak šećerac ![]() crni ribiz ![]() đurđa se vratila od kad je novo jezero postavljeno ![]() novo jezero u radovima... novije slike bit će kad bude potpuno dovršeno ![]() godecija ![]() kadulja ![]() kampanule ![]() nigela ![]() kovrčavi kelj u cvatu. sad je već prepun mahuna tak da bu sjemena ako bu zainteresiranih ![]() krastavci ![]() lavanda ![]() lopoč uživa u novom okruženju ![]() za sljedeće dvije ne znam što su pa ako tkogod ima ideju, molim lijepo ![]() ![]() noćurak ![]() ogrozd ![]() paprika ![]() paradajz ![]() pasiflora lavander ![]() plastenik je već neko vrijeme u funkciji ![]() nešto od presadnica ![]() preslica ![]() ruta ![]() i sad ruže... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i za kraj žardinjera koja je danas zazidana, a tijekom tjedna bu valjda i gotova... ![]() eto, toliko za sada. pozdrav svima |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opet si bio jako vrijedan! Nije čudo da ne stigneš staviti slike. Jezerce će biti baš posebno s ovim otočićem u sredini, nadam se samo da imaš dovoljno veliku foliju za to.
Presadnica ko u priči, a kažeš da je to "nešto presadnica"! Znači ima ih još. Svaka čast, trebalo je to sve popikirati! ![]() Od ruža mi se najviše sviđa ona žuto-crvena, no ni ostale ne zaostaju. Ona druga nepoznata biljčica s crvenim cvijetom i sivkastozelenim listićima ti je rumenika (Lychnis coronaria). Sviđa mi se i žardinjera. Baš me zanima što ćeš tu sve posaditi i kako će izgledati u konačnici. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kod tebe u vrtu stvarno ima svega....bravo, meni osobno najljepse su ruze, iako ni klematis ne zaostaje....
poslikaj nam i zidanu gredicu kad bude gotova, zanimljiva mi je jako, jer je meni ovdje problem doci o kamena ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pratim i ja radove u tvom vrtu i baš sam znatiželjna kako će izgledati nova žardinjera a pogotovo novo jezerce, ma kakvo jezerce ...to je jezero, barem meni izgleda da je jako veliko
Ruže su ti jako lijepe , izgledaju da su sve zdrave ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Medo, kod tebe uvijek hrpa noviteta, jezero će izgledati baš super, veliko, jedva čekam da bude gotovo, cvjeća već stvarno puno, a tek presadnice, platenik nam malo približi da vidimo šta imaš u njemu, pozdrav tebi i naravno Đurđi.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Medo
![]() ![]()
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
super ideja
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
odlično izgleda !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
pa lijepo ti to sve napreduje.Kad budeš imao povrče za prodati imaš kod mens 3 kupca.
Jedino sam svepregledala i nisam vidjela nikakvog malo medića u vrtu, možda si ga skrio.- |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A zato nije bilo sličica!!!!Bravo Medo,ti pravi vrtlar.Najprije da te pohvalim ta plastenik i presadnice pa za jezero i lopoče i najljepše na kraju,ove prekrasne žardinjere.Dajem ti čistu peticu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |