Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 83>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 23:26
Medo, lijepi si nam popis dao. Mene odmah zabilježi za crnu papriku, htjela bi je imati u svom vrtu, čini mi se dekorativna, a vjerujem da je i fina.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 18:29
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Vidi se vidi da nisi puno spavao. Bome ti je impozantan popis. Želim da ti sve uspije, da raste u tvom vrtu i da zaradiš nešto. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />Kad sam pročitala da si posijao sedum, malo sam zastala (jer moji baš ne cvatu) i pomislila pa kako, a onda se sjetim, pa kad ima cvijet ima i sjemenja. Eto vidiš čovjek uči dok je živ. [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

Hvala na lijim željama :)
A čuj, tak je to... I ja se nekad dobro iznenadim kad čitam postove, ali barem si nekaj naučim usput :) :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 18:30
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Medo, lijepi si nam popis dao. Mene odmah zabilježi za crnu papriku, htjela bi je imati u svom vrtu, čini mi se dekorativna, a vjerujem da je i fina.

Nema je baš puno, ali tebi bezeciram par pa bumo lovili sjeme za dogodine :)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 18:52
Nego, evo konačno se bude vrtovi pa tak i moj...

Danas sam na Asimini uočio prve listiće i to me jako razveselilo jer sad znam da je preživjela zimu koja i nije bila nešto blaga :)

Procvala je borovnica

Božur lijepo tjera

Domaća starinska breskva procvala

Clematis nobea dnevno raste skoro 5 cm

Divlja šljiva podivljala :)

Kovrčavi kelj je prezimio na vrtu potpuno nezaštičen i sad će cvjetati :)
Svi oni koji su pitali dgje nabaviti sjeme, izgleda da će za sljedeću godinu biti kod mene :)

Oskoruša tjera listove

Prošle godine posađena pasiflora lavander nije pokazivala volju, ali evvo je sad tjera ko mutava :)

Biti će i sjemena raštike :)

Sljez, šumske jagode i divlja šumska lonicera koju sam pretprošle godine udomio za jednog branja gljiva u obližnjoj šumi

Tradescantia probujala u par dana

Prošle godine posađena trešnja, ove već cvate. Nisam siguran da će biti plodova, ali veseli :)

Drugi puta cvate ukrasna dunja. Prve cvjetove joj je pofurila zima, ali ona se ne da :)

I za kraj salata koja je lijepo prezimila ispod pokrivača, a za par dana će biti prave glave

Sve u svemu, zadovoljan kako se razvija situacija u vrtu :) :) :)
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 20:03
e pa sad bih ja tebi trebala reći da je tvoj vrt ipak napredniji od mog LOL koliko je toga već lijepo krenulo, nešto već i procvalo... nikako da stignem na forum ovih dana uopće, jer po cijele dane kopam, čupam.... a onda se i pitam ponekad kaj je meni toliko svega trebalo... pa onda naravno za dan opet još nešto nadodam LOL
belica,zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 08:25
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

e pa sad bih ja tebi trebala reći da je tvoj vrt ipak napredniji od mog [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> koliko je toga već lijepo krenulo, nešto već i procvalo... nikako da stignem na forum ovih dana uopće, jer po cijele dane kopam, čupam.... a onda se i pitam ponekad kaj je meni toliko svega trebalo... pa onda naravno za dan opet još nešto nadodam [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

Tak nekak je to i kod mene. Sve gledam kak nemam više mjesta za niš, a onda vidim nekaj novo i trpaj!!!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 00:07
Kad sam vidla salatu ... mljac. A za kovrčavi kelj me metni na popis kad bude sjemena. Lijepo ti je sve niknulo i procvalo u tvom vrteku.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 16:45
Evo me malo na pauzi pa da stavim par slika...

Gredice su spremne za sađenje (skoro sve...)

Vrt je ove godine malo proširen pa se nadam da će i urod biti znatno veći, iako se ne žalim ni na prošlogodišnji :). Za sada su posađene mahune, grah, slanutak, bob i grašak.

Ovo je plava cvjetna gredica, ali kako se više ne zna što je sve posađeno, biti će to gredica iznenađenja :)

Jedna grupna... Zmalčirane su loze i voćke, a trava raste ko mutava pa se kosi malo po malo stalno

jedan novi mini javor

iznenađenje u rano jutro

sedumi se raspojasali. sad bi i njih trebalo oplijevit...

a za kraj najdraža mi voćka - crni ribiz. ako je suditi po broju cvjetova, mislim da ću se ove godine dobro osladit :)

Pozdrav svim dragim ljudima
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:21
Evo, dobio jučer kritiku da ne stavljam niš na forum pa da se malo popravim :)

bob

grašak i portulak

grašak šećerac

crni ribiz

đurđa se vratila od kad je novo jezero postavljeno

novo jezero u radovima... novije slike bit će kad bude potpuno dovršeno

godecija

kadulja

kampanule

nigela

kovrčavi kelj u cvatu. sad je već prepun mahuna tak da bu sjemena ako bu zainteresiranih

krastavci

lavanda

lopoč uživa u novom okruženju

za sljedeće dvije ne znam što su pa ako tkogod ima ideju, molim lijepo

noćurak

ogrozd

paprika

paradajz

pasiflora lavander

plastenik je već neko vrijeme u funkciji

nešto od presadnica

preslica

ruta

i sad ruže...

i za kraj žardinjera koja je danas zazidana, a tijekom tjedna bu valjda i gotova...

eto, toliko za sada. pozdrav svima
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 00:21
Opet si bio jako vrijedan! Nije čudo da ne stigneš staviti slike. Jezerce će biti baš posebno s ovim otočićem u sredini, nadam se samo da imaš dovoljno veliku foliju za to.
Presadnica ko u priči, a kažeš da je to "nešto presadnica"! Znači ima ih još. Svaka čast, trebalo je to sve popikirati! Thumbs Up
Od ruža mi se najviše sviđa ona žuto-crvena, no ni ostale ne zaostaju.
Ona druga nepoznata biljčica s crvenim cvijetom i sivkastozelenim listićima ti je rumenika (Lychnis coronaria).
Sviđa mi se i žardinjera. Baš me zanima što ćeš tu sve posaditi i kako će izgledati u konačnici.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 07:40
kod tebe u vrtu stvarno ima svega....bravo, meni osobno najljepse su ruze, iako ni klematis ne zaostaje....
poslikaj nam i zidanu gredicu kad bude gotova, zanimljiva mi je jako, jer je meni ovdje problem doci o kamenaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 09:44
Pratim i ja radove u tvom vrtu i baš sam znatiželjna kako će izgledati nova žardinjera a pogotovo novo jezerce, ma kakvo jezerce ...to je jezero, barem meni izgleda da je jako veliko
Ruže su ti jako lijepe , izgledaju da su sve zdrave Thumbs Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 10:11
Medo, kod tebe uvijek hrpa noviteta, jezero će izgledati baš super, veliko, jedva čekam da bude gotovo, cvjeća već stvarno puno, a tek presadnice, platenik nam malo približi da vidimo šta imaš u njemu, pozdrav tebi i naravno Đurđi.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 20:40
Medo smile55, baš si vrijedan, samo tako nastavi Thumbs Up
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

...ne znam što su pa ako tkogod ima ideju, molim lijepo

ovo ti je pericallis

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 05:09
Jutro!
Evo slike dovršene žardinjere. Negdje tamo u jesen će na temelje doć kulir pa će i žardinjera bit presvučena..

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 11:32
super ideja Thumbs Up
VG
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 11:36
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 11:44
odlično izgleda !!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 12:16
pa lijepo ti to sve napreduje.Kad budeš imao povrče za prodati imaš kod mens 3 kupca.
Jedino sam svepregledala i nisam vidjela nikakvog malo medića u vrtu, možda si ga skrio.-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 13:19
A zato nije bilo sličica!!!!Bravo Medo,ti pravi vrtlar.Najprije da te pohvalim ta plastenik i presadnice pa za jezero i lopoče i najljepše na kraju,ove prekrasne žardinjere.Dajem ti čistu peticu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.