Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:19
Uh, napišem poruku i stisnem "back"! Evo ponovo: Plumbago ti je predivan. A kolica - kupi jedna nova, veća jer koliko cvijeća imaš ova su ti i ovako premala. Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:18
koje ruže! smile94
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:10
za ovu biljku molim identifikaciju - ovu bijelu, na naslovnici je specijala "moj lijepi vrt" ali ju ne mogu nikak smjestiti koja je. sliči na vučjak ali nije

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:08
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:07
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:07

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:06
evo konačno ruže Topalovičke --  hvala ti Flavija!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 15:34
hvala ti na pohvalama, sad se Embarrassed. I ispod mojih mačuhica su tulipani-budemo vidli kaj bude od toga. Poslije stavim slike novih ruža koje imam zahvaljujuči Flaviji
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:46
Ja jedinu ružu koju imam od Topalovića je penjačica Simpathya i jako sam zadovoljna sa kvalitetom jako je narasla ove godine (prva godina) i cvala mi je odmah...
Hana tvoje su ruže za katalog smile71
Tako puno maćuhica kao kod tebe vidim samo u gradskom parku i na proljeće između njih vire tulipani.... prekrasno ti je.....Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 07:53
ako ih posadi sad na jesen,a već je zadnji čas onda joj budu cvale ali to joj sigurno neće biti dosta za dekoracije.Tim više da ruže više cvatu ljeti a kasnije samo sporadično.ja se ne bih usudila osloniti na to-ipak je vjenčanje posebni dan i ne treba joj još i stres oko cvijeća.To je moje mišljenje ali ako ih voli nek ih posadi svakako

hvala smrckić
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:55
Evo ja ću Katice prenijeti moje iskustvo, sve ruže koje sam sadila su mi cvale iste godine( izuzev penjačice). Uvjeti kod mene su gori i manje brige i su imale biljčice nego kod drugih.Thumbs%20Up Najzadovoljnija sam sa ružom od Topalovića ( mjesečarka). Jedino mislim da mi penjačica( iz Baumaxa) nije cvala prvu godinu, tek drugu.

Hana ruža je prekrasnaHug
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:26

Hana draga, ja sam danas opalila šetnju po tvome dvoru i pregledala dobar dio ponovno. Nauživala sam se u prekrasnom cvijeću, za koje nikada ni čula nisam i teško mi je sada nešto posebno izdvojiti..... nešto sam si pribilježila pa bum u dugim zimskim ( pravo zimskim) večerima zapitkivala.

Sada jedno ( ili više) pitanjce u ime moje nećakinje? Kakvo je tvoje iskustvo sa ružama, cvatu li iste godine kada su posađene? Naime ona ima svadbu u 9. mjesecu pa bi htjela nabaviti ruže boje šampanjca i posaditi kod mame u vrt, jer bi htjela imati cvijeće barem za dekoraciju doma iz vlastitoga vrta.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 15:35
hvala na pohvali Bigmamma i dobro došla na forum Wink
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 13:25
bok, hana
prekrasnu kolekciju "biljčica" imaš
a tek ruže... prekrasne su, sve
za neke ni znala nisam da uopće postoje
hvala ti na prekrasnim sličicama smile141
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 11:50
ja sam od riječi vidjet ćeš.....hehe....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 11:36
ok,budemo vidli dok treba kopati i pljeviti,pa zalijevati po tri sata-ali ok, ak ti nikaj nije teško vrijedi dogovor
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 11:12
hana onda smo se dogovorile....kad je cvijeće u pitanju ništa mi nije teško....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:58
hvala mali!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:40
ružica je tak lijepa da izgleda skoro pa nestvarno.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:04
hvala Gio!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.