moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 150> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, napišem poruku i stisnem "back"! Evo ponovo: Plumbago ti je predivan. A kolica - kupi jedna nova, veća jer koliko cvijeća imaš ova su ti i ovako premala.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje ruže!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
za ovu biljku molim identifikaciju - ovu bijelu, na naslovnici je specijala "moj lijepi vrt" ali ju ne mogu nikak smjestiti koja je. sliči na vučjak ali nije
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo konačno ruže Topalovičke -- hvala ti Flavija!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti na pohvalama, sad se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja jedinu ružu koju imam od Topalovića je penjačica Simpathya i jako sam zadovoljna sa kvalitetom jako je narasla ove godine (prva godina) i cvala mi je odmah...
Hana tvoje su ruže za katalog
![]() Tako puno maćuhica kao kod tebe vidim samo u gradskom parku i na proljeće između njih vire tulipani.... prekrasno ti je.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ako ih posadi sad na jesen,a već je zadnji čas onda joj budu cvale ali to joj sigurno neće biti dosta za dekoracije.Tim više da ruže više cvatu ljeti a kasnije samo sporadično.ja se ne bih usudila osloniti na to-ipak je vjenčanje posebni dan i ne treba joj još i stres oko cvijeća.To je moje mišljenje ali ako ih voli nek ih posadi svakako
hvala smrckić ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo ja ću Katice prenijeti moje iskustvo, sve ruže koje sam sadila su mi cvale iste godine( izuzev penjačice). Uvjeti kod mene su gori i manje brige i su imale biljčice nego kod drugih.
![]() Hana ruža je prekrasna ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hana draga, ja sam danas opalila šetnju po tvome dvoru i pregledala dobar dio ponovno. Nauživala sam se u prekrasnom cvijeću, za koje nikada ni čula nisam i teško mi je sada nešto posebno izdvojiti..... nešto sam si pribilježila pa bum u dugim zimskim ( pravo zimskim) večerima zapitkivala. Sada jedno ( ili više) pitanjce u ime moje nećakinje? Kakvo je tvoje iskustvo sa ružama, cvatu li iste godine kada su posađene? Naime ona ima svadbu u 9. mjesecu pa bi htjela nabaviti ruže boje šampanjca i posaditi kod mame u vrt, jer bi htjela imati cvijeće barem za dekoraciju doma iz vlastitoga vrta.
|
|
![]() |
|
hvala na pohvali Bigmamma i dobro došla na forum
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
bok, hana
prekrasnu kolekciju "biljčica" imaš
a tek ruže... prekrasne su, sve
za neke ni znala nisam da uopće postoje
hvala ti na prekrasnim sličicama
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ja sam od riječi vidjet ćeš.....hehe....
![]() |
|
![]() |
|
ok,budemo vidli dok treba kopati i pljeviti,pa zalijevati po tri sata-ali ok, ak ti nikaj nije teško vrijedi dogovor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
hana onda smo se dogovorile....kad je cvijeće u pitanju ništa mi nije teško....
![]() |
|
![]() |
|
hvala mali!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ružica je tak lijepa da izgleda skoro pa nestvarno.
|
|
![]() |
|
hvala Gio!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |