Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 140> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bih izdvojila ovu sliku...Magnolija u punoj ljepoti(i ja bih je volila imati jednog dana) a iza Rea-u jako lijepom polozaju ![]() ![]() Sto se tice one pokrivacice tla,u panju,i ja sam prije neki dan dobila jednu od kolege s posla i kako mi Lantana rece da se siri jako brzo premjestila sam je u dvoriste,imala sam jedan dio prazan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sta jos dodati draga moja ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Glicinija je trenutno kraljica vrta ali ima tu još puno dvorskih dama, prinčeva tulipana, ma cijela dvorska svita
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uz puno mali prinčeva tulipana i ostalih, doista se teško opredijeliti tko je kraljica: glicinija ili magnolija!
![]() Obje su prekrasne, svaka za sebe!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vrt je taaako lijepo rascvjetan.
A potočnice sam ja dvije godine sadila na vrtu i nikada mi nisu nove nikle iz sjemena...
Glicinija...izgleda kao iz nekog časopisa.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..magnolija i glicinija su stvarno predivne..Isto je i kod mene sa potočnicama, same se rasiju i ima ih po cijelom dvorištu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
glicinija prava kraljica
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za svaku pohvalu od glicinije, preko magnolije, pa tulipani, pa potočnice, koje mi se jako sviđaju, a tek fotografije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otok, baka, Duda-Lave, Proljeće, Stefka, Gio, Lantana, jedna
![]() Duda, nemoj biti toliko samokritična, jer kod tebe nije par čuperaka, nego imaš puno toga jako lijepoga, a meni je još pred očima slika sa onim tvojim zidićem i ostićima.
Proljeće ne mogu vjerovati da ti se nisu potočnice same rasijale. Ja ih ima već desetak godina i svake godine ih je sve više...... one i alisumi mi kao pošast, niču svugdje, a ja ih pokušavam ukrotiti.
U subotu sam kupila dva cvijeta kojima neznam ime, za moj panj sa južne strane ( onaj koji obrastao sa bršljanom)
![]() i u lila/ ljubičastoj boji
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Oprostite ako sam dosadna, ali ovi novi tulipani su me očarali...
![]() pogotovo ovaj dupli Angelique, u pupoljku je skoro bijeli, dok se latice otvore isto su bijele, ali onda dobiju ovu lijepu nježnu roza boju
![]() a pogledajte Lambada tulipan, ovu narandžasto žutu boju iznutra, a izvana je crveno narandžasti
![]() ai ovaj "kuštravac" tulipan Black Parrot je poseban... i tko ih ne bi volio?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ma kakvi dosadna samo ti stavljaj slike da se divimo.
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Nisi dosadna kat.rea.
Bez obzira koliko puta postaviš slike, svaki put i mene iznova očaraju. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
apsolutno tulipani su mrak neznam koji je od ova tri interesantniji
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe se isplati navratiti ,uvijek neke nove lipote,ma koje davljenje,meni ovakvih slika nikad dosta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam koji je ljepši, ali foografija onog u sredini je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti se zaista imaš čime pohvaliti
![]() Ja sam ove godine odustala čak i od phloxa, niti on mi neće, jednostavno nestane. Sinoć se shasha čudom čudila kako mi to cvijeće ne raste kod mene, ali eto...negdje griješim ili mu jednostavo kod mene ne odgovara.
Inače, ovaj prvi tulipan mi izgleda kao ruža, prekrasan je.
|
|
![]() |
|
Drage moje Lilie, Makk, Duda- Lave, Mira021, Lantana i Proljeće, hvala na posjeti i samo vi dođite opet, dragi ste mi gosti, a tek da možemo zajedno uživati u mirisu glicinije, sada dok je u punom cvatu, mada cvjetati će ona stalno, cijelo ljeto, ali ne tako kao sada.
A tulipani su i mene oduševili, jer do sada sam imala samo "klasične" crvene, oni su lijepi par dana, jako brzo ocvatu... a onda pazi da ne pokopaš lukovice. Prošle jeseni sam nabavila nekoliko novih... prvi je bio mini tulipan Violacea Black Base visine 15 cm.... procvao još 27.03., pa su onda cvali crveni mini Bloemenlust -15 cm, crveni višecvjetni 20 cm, moji stari crveni, aonda su došla ova 3 i jučer mi je procvao zadnji mini tulipan Red Hunter visine 10 cm
![]() a još uvijek cvjeta lambada ... svi na okupu
![]() kao i Black Parrot, koji je u stvarnosti puno ljepši nego na slikama, a boja mu od bordo crvene prelazi u skoro crnu
![]() a tu je nježni tulipan Angelique
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Čuj Katek tulipani su ti mrak jedan ljepsi od drugoga ,al ovo sam morala izdvojiti ovako velika
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow tulipani su predivni...ovaj mi prekrasan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |