Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 140>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 18:43
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Ovo je svekrvina magnolija
magnolija%20-%20lat.%20Magnolia%20liliflora%20

Ja bih izdvojila ovu sliku...Magnolija u punoj ljepoti(i ja bih je volila imati jednog dana) a iza Rea-u jako lijepom polozaju TongueTongue!!

Sto se tice one pokrivacice tla,u panju,i ja sam prije neki dan dobila jednu od kolege s posla i kako mi Lantana rece da se siri jako brzo premjestila sam je u dvoriste,imala sam jedan dio prazan Big%20smile!! Na slici gdje su zajedno tulipani i ostalo cvijece-zadrzala sam se par minuta...preljepo je vidjeti kad su svi tako zajedno,kako ulazis u taj dio dvorista a da nista ne zgazis Big%20smile... poklon od tvog muza je za veliki Clap Clap..i kad nas su ih poceli prodavati..cekam da ima malo opadne cijena pa cu i ja u kupovinu Wink !!

Sta jos dodati draga moja Tongue...sve ti je prelijepo!!! Big%20smile
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 18:47
Glicinija je trenutno kraljica vrta ali ima tu još puno dvorskih dama, prinčeva tulipana, ma cijela dvorska svita
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 19:36
Uz puno mali prinčeva tulipana i ostalih, doista se teško opredijeliti tko je kraljica: glicinija ili magnolija!Big%20smile
Obje su prekrasne, svaka za sebe!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 19:40
smile71bože moj kako je lijepa ta glicinija nemogu je se nagledat a zar je cvijet stvarno ovako plave boje?... ma sve ovo cvijeće je jednostavno bujno i  prelijepo a ja se bedača idem hvalit sa svojih par čuperaka LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 08:56
Vrt je taaako lijepo rascvjetan.
A potočnice sam ja dvije godine sadila na vrtu i nikada mi nisu nove nikle iz sjemena...

Glicinija...izgleda kao iz nekog časopisa.

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 09:51
Predivno..magnolija i glicinija su stvarno predivne..Isto je i kod mene sa potočnicama, same se rasiju i ima ih po cijelom dvorištu
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 13:44
glicinija prava kraljica
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 14:58
Za svaku pohvalu od glicinije, preko magnolije, pa tulipani, pa potočnice, koje mi se jako sviđaju, a tek fotografije Clap
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:23
Otok, baka, Duda-Lave, Proljeće, Stefka, Gio, Lantana, jedna smile78 svima, znate da vas volim vidjeti u mome dvorištu, a još da možemo kavicu popiti ispod glicinije, da se nauživate njenog mirisa, ma to bi mi bilo još draže.
Duda, nemoj biti toliko samokritična, jer kod tebe nije par čuperaka, nego imaš puno toga jako lijepoga, a meni je još pred očima slika sa onim tvojim zidićem i ostićima.
Proljeće ne mogu vjerovati da ti se nisu potočnice same rasijale. Ja ih ima već desetak godina i svake godine ih je sve više...... one i alisumi mi kao pošast, niču svugdje, a ja ih pokušavam ukrotiti.
U subotu sam kupila dva cvijeta kojima neznam ime, za moj panj sa južne strane ( onaj koji obrastao sa bršljanom)
nepoznato
 i u lila/ ljubičastoj boji
nepoznato

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:26
Thumbs%20Up
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:36
Oprostite ako sam dosadna, ali ovi novi tulipani su me očarali...
dupli%20tulipan%20Angelique
 pogotovo ovaj dupli Angelique, u pupoljku je skoro bijeli, dok se latice otvore isto su bijele, ali onda dobiju ovu lijepu nježnu roza boju
tulipan%20Lambada
 a pogledajte Lambada tulipan, ovu narandžasto žutu boju iznutra, a izvana je crveno narandžasti
tulipan%20Black%20Parrot
 ai ovaj "kuštravac" tulipan Black Parrot je poseban... i tko ih ne bi volio?
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:46
Ma kakvi dosadna samo ti stavljaj slike da se divimo. smile141
smile142 za popiti ispod glicinije.                                                                                     
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 22:55
Nisi dosadna kat.rea.
Bez obzira koliko puta postaviš slike, svaki put i mene iznova očaraju.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 23:30
apsolutno tulipani su mrak neznam koji je od ova tri interesantniji
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 09:10
Kod tebe se isplati navratiti ,uvijek neke nove lipote,ma koje davljenje,meni ovakvih slika nikad dostaTongueSve je prekrasnosmile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 10:11
Neznam koji je ljepši, ali foografija onog u sredini je naj... Clap
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 12:28
Ti se zaista imaš čime pohvalitiClap
Ja sam ove godine odustala čak i od phloxa, niti on mi neće, jednostavno nestane. Sinoć se shasha čudom čudila kako mi to cvijeće ne raste kod mene, ali eto...negdje griješim ili mu jednostavo kod mene ne odgovara.

Inače, ovaj prvi tulipan mi izgleda kao ruža, prekrasan je.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 17:49
Drage moje Lilie, Makk, Duda- Lave, Mira021, Lantana i Proljeće, hvala na posjeti i samo vi dođite opet, dragi ste mi gosti, a tek da možemo zajedno uživati u mirisu glicinije, sada dok je u punom cvatu, mada cvjetati će ona stalno, cijelo ljeto, ali ne tako kao sada.
A tulipani su i mene oduševili, jer do sada sam imala samo "klasične" crvene, oni su lijepi par dana, jako brzo ocvatu... a onda pazi da ne pokopaš lukovice. Prošle jeseni sam nabavila nekoliko novih... prvi je bio mini tulipan Violacea Black Base visine 15 cm.... procvao još 27.03., pa su onda cvali crveni mini Bloemenlust -15 cm, crveni višecvjetni 20 cm, moji stari crveni, aonda su došla ova 3 i jučer mi je procvao zadnji mini tulipan Red Hunter visine 10 cm
tulipani-%20lat.%20tulipa%20%28Red%20Hunter%29
a još uvijek cvjeta lambada ... svi na okupu
Lambada%20tulipan%20-%20lat.%20tulipa
kao i Black Parrot, koji je u stvarnosti puno ljepši nego na slikama, a boja mu od bordo crvene prelazi u skoro crnu
tulipan%20Black%20parrot%20.-%20lat.%20tulipa
a tu je nježni tulipan Angelique
Tulipan%20Angelique%20-%20lat.%20Tulipa
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 17:59
Čuj Katek tulipani su ti mrak jedan ljepsi od drugoga ,al ovo sam morala izdvojiti ovako velika glicinija%20-%20lat.%20Wisteria%20sinensisglicinija mi je san
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 18:02
Woow tulipani su predivni...ovaj mi prekrasan
tulipan%20Lambada
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,577 sekundi.