Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 07:56
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Posebno lijepi hibiskusiTongue

Mali kaktus,hvala ti na komentaru,zadovoljstvo je gledati kad ti se kroz lepotu cvetova vraca ulozeni trud.smile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 08:03
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Stvarno su ti prekrasni, imaju tako zdravo i bujno lišće odaj tajnuWinksamo nemoj reči da ih moram cijeli dan nositi po dvorištuLOL

Jaco LOLLOLLOL,nije u tome tajna ,prenosim krijem ih da ih sunce ne sprzi ili ih pokrijem Embarrassed dok sunce ne predje na drugu stranu(zaludna penzionerka)LOL tajna je u prihrani,prirodnoj,a to cu u pp,malo je nezgodno pisati javnoTongue,hvala ti na divnom komentaru.
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 09:58
Evo malo i slika povrca...
ljute papricice

ljubicaste posle pocrvene

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 09:59
Rozi paradajz-zalivan samo ekoloskim rastvoromLOL

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 10:00

i pustinja u coveku
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 21:24

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

A ja kažem - ajme meni! Pa to su stabla, prekrasna stabla!

Dadinice,vucem ih po ceo dan iz hlada u hlad puce mi kicma,kad krenem da zalivam ne znam gde sam ih ostavilaLOL....stari su sigurno 7-8 godina a mozda i vise,verovatno su najprostiji ali ja ih volim sto cvetaju nenormalno.Tongue
  Hibici su ti.....carobno lepi a kicmu si mogla da postedis - da si kupila jedan suncobran i namontirala   ih ispod njega Smile  Wink  Big smile...kako bih volela da mi onaj treci pelcer koji jos nije cvetao pokaze roze duple latice  Embarrassed.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 00:24

I povrće ti je lijepo kao cvijeće. Za oko mi je zapeo Clerodendrum filipinum, baš je zgodan. Vidim da ga držiš u tegli, zar nije i on za vrt kao ostali klerodendroni?

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 17:03
Za hibije svaka cast,zaista su divni!smile64 i tako cvetni! A za povrce skidam kapu! smile55  Za kicmu bi ti najbolje resenje bilo da malo i odmaras,umesto sto non-stop trckaras . Ali znam da govorim u prazno, jer ti ces opet po starom, cim ti bude bolje,vec si na nogama!smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:19
Erutrina,a koliko bi mi trebalo suncobrana?LOL
salim se,za hibi pa neznam koji ce da bude kad procveta videcemo,hvala na poseti a mogla bi i ti otvoriti malo svoju kapiju i pokazati tvoje lepe biljke.smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:21
Draga Leona,ja tvoj vrt naprosto obožavam.Kad god sam u njemu osjećam se kao da sam na nekom lijepom egzotičnom mjestu
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:22
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

I povrće ti je lijepo kao cvijeće. Za oko mi je zapeo Clerodendrum filipinum, baš je zgodan. Vidim da ga držiš u tegli, zar nije i on za vrt kao ostali klerodendroni?

Anabistrice drago mi je sto te vidim, hvala na lepom komentaru e sto se tice Clerodendrona ja bas nisam sigurna da on moze izdrzati zimu vani,a nebi da probamLOL,inace jos sam naisla na podatak da ga zovu kucna lipaConfused...

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:23
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Za hibije svaka cast,zaista su divni!smile64 i tako cvetni! A za povrce skidam kapu! smile55  Za kicmu bi ti najbolje resenje bilo da malo i odmaras,umesto sto non-stop trckaras . Ali znam da govorim u prazno, jer ti ces opet po starom, cim ti bude bolje,vec si na nogama!smile79

Wanesa,znam da me znasLOLLOLLOL,odnosno poznajes....hvala ti na poseti

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:25
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Draga Leona,ja tvoj vrt naprosto obožavam.Kad god sam u njemu osjećam se kao da sam na nekom lijepom egzotičnom mjestu

E draga Kamelia,sad mi laskas,posle jutarnje inspekcije kod tebe gde sam bas sve onako pomno pregledala zakljucim da nisam ni bila svesna sta ti tu sve imas i koliko,e to je egzoticno mestoClap
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:28
Jos malo slikica dok se sve ne sasusi

Nadjem ja da je ovo ipak BAMIJA

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:32
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:34
Pasiflora Coriacea-cvet nije nikakav jedino list interesantan

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:39
sagina mi je posebno lepa

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:41
prkos

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:42

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2013 u 21:43
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.