Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Perunike - Irisi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Perunike - Irisi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 21>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 23:17

Mimar, jesu li ovi plavi i u živo kao i na slici? Boja mi je posebna. Prelijepi su.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 19:18
Mimar, prekrasni su. Wacko
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 15:18

Prekrasne su  smile94!
Ja nekak nemam sreće sa ovima iz lukovica  Confused.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 09:55
Smile

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 15:36
vidjet cemo slavice, vidjet cemo....smile79
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 07:18
indian chief je visoka perunika, krupnog cvijeta.
očarava me njezina boja koju još nisam uspjela odrediti.
najzanimljivije kod nje je njezin cvjetni pup koji je tamno plave boje i kadaga prvi puta vidite niti ne slutite koja će biti boja cvijeta
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 22:09
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

zgodan je natalija....ali gdje ga nabaviti?

javi se na pp
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 21:52
imam takvu peruniku.kada procvjeta stavit ću sliku.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 21:44
zgodan je natalija....ali gdje ga nabaviti?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 05:47
danas sam vidjela prekrasnu iris germanicu - indian chief, e to je bila ljubav na prvi pogled smile71
http://farm5.static.flickr.com/4064/4555346989_218af2feb0.jpg

pa sam guglala da vidim izgleda li u stvarnosti kao na slici na pakiranju i naišla na ovu stranicu o božurima, gdje ih ima more sa nazivima, navode ih kao odlične pratitelje božurima

http://www.paeonia.ch/gmbh/iris/galleria_iris.html

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 05:41
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Meni žuti nikad nisu nikli, a ovi plavi su jako zahvalni i vrlo  brzo se razmnožavaju.

da znam gdje sam pobola žute, sad bi ih odmah išla vaditi i pliće zabosti...LOL

plavi su i meni procvjetali, ali žutima nisam primjetila ni listove
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 21:23
Divni su. Očekujem da se moji ljubičasto-plavi otvore sutra, a žuti su mi jedne godine i više nikad. 
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 10:16
i ja sam imala problema sa irisima iz lukovica dok sam ih sadila u lici....morala bih sad probati u slavoniji....citala sam da se ne smiju duboko staviti jer ne cvatu....dogodine probam pa javim...

cure vasi su krasni....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 09:53
Meni žuti nikad nisu nikli, a ovi plavi su jako zahvalni i vrlo  brzo se razmnožavaju.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 09:07
Divan je tikvić!Ja sam ove irise sadila prije dvije godine kupila sam 3-4 pakovanja raznih boja,po 15-tak lukovica.Nikada mi nisu cvjetale,a ove godine nisu se ni pojavile.Ne znam šta im se desilo..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 08:00
Imoj je procvijetao,

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 12:40
Da, ovo su irisi iz lukovice, oni iz rizoma cvetaju mnogo kasnije
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 10:45
mimar...ove su iz lukovica?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 10:31
rekoh vam Big%20smile, St. George
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 11:18
Jos par suncanih dana i   otvaramo sezonu cvetanja 2013. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.