Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam vodenike sijala i nikle su,a onda najednom nestale i ja kupila na placu po 4 kn nekoliko komada i super sam zadovoljna,a o
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
moje uopće posijane nisu nikle
![]() kupit cu jos jednu kesicu, a ako ne upali, traziti sadnice ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Morana,niš nemoj sijati kupi po 4 kn sadnice i gotovo,one će Ti odma cvjetati,a ove kaj buš sad posijala pitaj Boga kad će nići ako i niknu jer prodaju i staro sjeme,a cvjetat će ti pred jesen i kaj je onda to samo gnjavaža.Ja svake godine uzmem na placu one kaj mi se sviđaju ,a 3 su mi ove zime prezimile i super cvjetaju i ja sam jako sretna i zadovoljna,jer ja si to ovako proračunam.AKO NETKO NA KUTJU CIGARETA DNEVNO POTROŠI RECIMO 20 KN ZAŠTO SI JA KOJA NE PUŠIM NE BI ZA TE NOVCE NPR.KUPILA BILJČICE I TAKO SI UVJEK NEŠTO KUPIM.Z
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
mda, al ne znam gdje ima sadnice uopće kupiti u Splitu... ako i ima negdje kupiti sadnice, uvijek sve uobičajeno nešto... uh uh, počelo me sve frustrirati
![]() |
|
![]() |
|
Morana ima na placu sigurno,malo prošvrljaj.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nasla sam u pe..cu po 3,5kn sadnica
![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Eto vidiš Morana, a ove moje kaj sam slikala ja sam kupila pred 20 dana,ovi datumi na fotiću su zanemarivi nisam ga podešavala,stalno imam sa njim neke cirkuse,među ostalim bilježi datume kak mu se prohtije,ali bitno da slika,pa mu je sve oprošteno.
|
|
![]() |
|
moje su daleko manje bujne, ali valjda se budu proširile, danas je svaka pokazala po cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja sam ih danas posadila nekoliko.Sutra ću ih uslikati.
|
|
![]() |
|
Curke,vodenike kad krenu rastu naočigled,za koji dan imat ćete punu teglu cvjetova.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Jučer postala vlasnica 2 vodenika,danas sam ih posadila u vrt, ako mi budu lijepe kao Vaše,nitko sretniji.
|
|
![]() |
|
Belina,bit će samo ih nemojte imati na jakom suncu ,moje su na sjeveroistočnoj strani i kad je jaka vručina malo se oklape,a veći dio dana su u sjeni i onda naj lijepše cvjetaju.Svaki dan ih po velikoj vrućini obavezno malko zalijte ,ali ne jako jer oće se pod
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti SILVESTRA,
ja ih posadila,zahvaljujući velikom cedru,sada su u hladu.
![]() |
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Ako nekog zanima u Osj. na tržnici puzajuća vodenka žute boje s crvenom sredinom ja kupila prije neki tjedan dana.
|
|
![]() |
|
Gordana slikaj je ,takvu nisam vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
obožavam vodenike, odsad je to moje najdraže cvijeće
![]() tu i tamo ih malo zalijem tekućim gnjojivom za cvjetajuće biljke, a MBS niti to i cvjetaju ko lude... Samo mi jos nije jasno gdje je to sjeme... ![]() Čekala sam da se cvjetovi osuše, ali onda nije ništa prsnulo? Jel to ima ikakve veze sa tim što je ono središte bilo zeleno, a ne boje cvijeta? Skontala sam da promjenu boju kad se opraše? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |