Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 69> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je prekrasno, vidim trublje u vazi, valjda i to može. Ruža je prekrasna, samo je ti slikaj, a jezerce, voda, patuljci, ma super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
jučer sam sa MPK išla u nabavu za školu i nisam mogla odoljet ovom čempresiću kojeg od proljeća priželjkujem
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
a i cikasicu sam si uspjela nabavit
![]() ![]() ovo gledam u jutro dok pijem kavu.sve je tako sviježe od rose ![]() |
|
![]() |
|
ovaj mi se čempresić suši.sigurno ga je moj pesek Bimbo dobro zalijao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Šteta za čempres, to se s njima dosta događa...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čempresić - svaka čast! Lijepo se uklopio, samo nek lijepo i napreduje!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prva slika je predivna, tako zeleno, predivno, boja i biljkica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jučer mi je MPK bila u botaničkom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Princeza je princeza, što još dodati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...najljepsi mamin cvijetic
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
MPK je puno slikala u botaničkom vrtu al mi se neda stavljat slike jer to nije moja več zagrebačka vrtna bajka.Svaka čast našem botaničkom vrtu jer čovjek ima gdje odmoriti dušu od svakodnevne buke i brzog života.
|
|
![]() |
|
jučer kada sam išla na posao kupila sam si
![]() bungeviliju cijelo mi je vrijeme radila društvo na poslu ![]() trenutno ne cvate ![]() smijestila sam ju među nove prijateljice ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma ima da cveta
![]() Najdraza kupovina mi je kupovina cveca ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ovo mi je najdraža boja cvijeća.nadam se da takva bude bungevilija |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Štefice, vrt ti je prekrasan!!!
A što se tiče surfinija i moje su takve izgledale....prvo ih je tuča stukla, a taj dan sam se spremala na more, možeš si zamisliti šta me je dočekalo kada sam se vratila!!!!
Ali sada kao da se malo oporavljaju, pa me interesira kako si ih to podrezala???
I... gdje si kupila bugenviliju???
|
|
![]() |
|
Proljeće,surfinije sam jednostavno ošišala ali samo dvije koje su mi bile na prozoru a ove na balkonu tuča je toliko uništila da sam ih morala baciti
![]() ![]() Konačno jedna od biljaka za koju ne vrijedi ono"držite ju u hladu ili polusijeni" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Iako je noć,baš mi je bio užitak popiti na ovoj tvoj terasi kavicu,makar i virtalnu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samo se ti seli na moju terasu.I ja često obiđem tvoje dvorišče pa ti mogu reči da se osječam kao da sam na floartu.A tek ona tvoja pampasica,uh,baš sam ljubomorna jer moja ne cvate.
|
|
![]() |
|
Štefice, bungevilija će te sigurno oduševiti, ja je doduše nemam, ali je imam prilike gledati u svakom dvorištu, jer je to kod nas cvijet izbora - svatko je mora imati stvar prestiža- e pa ja ne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ja joj nisam mogla odoljeti pogotovo toj njezinoj boji koju obožavam.Samo se nadam da če mi cvasti tom ljubičastom bojom
![]() Znam da ju na moru svatko ima i prije desetak godina kad sam ju prvi puta vidjela na moru gledala sam ju sa velikim čuđenjem,koja divota ![]() Puno je vremena prošlo i tada nisam mislila da ču ju moči nabaviti jer je mediteranska biljka.Ali uspjela sam i sad mi raste u teglinu,a na proljeće ču ju presadit u veči teglin. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |