Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 58>
Korisnik
Poruka
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 19:25
Izzy, već sam ti na početku tvoje teme rekla da sam oduševljena..kutija-zakon. Kako su ti samo šalice krasneClap..mene muče malo pukotine..kako to ide s tim dvokomponentnim..pa onda kežeš nešto si utrljavala...
Kako reagiraju šalice kad se peru?
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:52
Dok se ja domognem kompa.... Ma taj dvokomponentni mi je super, ne moraš pazit na smjer nanošenja, a u pukotine se mogu utrljavati porporina prah (to sam utrljavala u onu prvu, malu kutijicu), pigmente (šalica i ova zadnja kutija), a piše i da mogu ići i uljane boje ali to još nisam probala!
Šalicu sam napravila za četkice za zube u kupaonici tako da nisu namijenjene za piće, ali s obzirom da sam ju prelakirala mislim da će se moći brisati mokrom krpom, eventualno kratko uroniti u vodu. Javim kad isprobam, ovako govorim napamet! Wink
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:03

Imam i ja neke šalice za uljepšati, ali eto sad si mi dala ideju-Smilečaša za četkice za zube. Vjerujem da ćeš ti prije isprobati nego što ću ja krenuti s poslom, ali imam ideju..hvala!WinkSmile

Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:08
postoji lak/ljepilo za porculan koji se peče u pećnici neko vrijeme pa se onda smije prati..kad sve pofarbate i zaliepite salvetu premaže se time, stavi u pećnicu i to je to...

moj je od hobby linea - porzellan potch i košta 20,50 kn u mileru u city one-u. to je mali - 50 ml.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:28
Ti si kao mala decoupage enciklopedija! Šta bismo mi bez tebe! smile112
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:49
he he he....ja ti volim sve znat, i di ima kaj za kupit, di je jeftinije....sve ti ja to pratim....LOL
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 08:14
izzy...kako si lijepo ukomponirala vise tehnika na jednoj kutiji...a kako je samo prekrasna......Thumbs%20Up
kuglicu si naknadno kupila......meni bi trebale takve nekakve a moze i manje......nisam ih vidjela u djiru....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 09:12
Izzy radovi su super...smile141
I ja se tjeram da počnem sa tim dvokomponentnim lakom...meni sve stvari s tom tehnikom su nekako profinjene...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 13:18
jako,jako lijepa kutijica dragasmile211
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 17:18
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

izzy...kako si lijepo ukomponirala vise tehnika na jednoj kutiji...a kako je samo prekrasna......Thumbs%20Up
kuglicu si naknadno kupila......meni bi trebale takve nekakve a moze i manje......nisam ih vidjela u djiru....

Hvala leo! Da, kuglicu sam naknadno obojila i naljepila, a to su ti one obične drvene kuglice s rupicom različitih promjera iz Chemaca, stoje tamo gdje i jaja. Nisam nigdje mogla naći kuglice bez rupe pa sam ih morala "čepiti" - nagurala sam komadić papirnatog ručnika umekšanog u drvofixu u rupicu i zagladila, skoro da se i ne kuži! Treba se snaći...LOL
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 17:21
Hvala cure, evo dobila sam i neke narudžbe na temelju one vintage Italy kutijice - netko hoće nekome nešto originalno za rođendan... Radujem se!
Proljeće, ajmo akcija - 2K lak je skroz lagan a što kažeš profinjeno izgleda!Big%20smile
Moj blog

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:38
Molim te objasni kako radiš sa printanim papirom (printaš li na 80 gr ili na 100 gramskom papiru, treba li ga namočiti, treba li za premazivati nečim prije ljepljenja, možda poslije, uf... pitanja kao na pravosudnom ispitu... pusa, pusica ali ja sam debela znatiželjnica i sve moram probati a sad ipak, malkec prije i pitam
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:50
Pravosudni ispit?! Uh, to mi se ne sviđa, al' ti budem rekla da....sam printala motive (govorim o onoj Italija kutiji) na 80 gr papiru u kopiraoni na fotokopirnom stroju. S obzirom da je papir dosta debel, prije nanošenja sam ga samo kratko uronila u vodu, malo potapkala papirnatim ručnikom da se upije višak vode, zatim nanijela ljepilo na stražnju stranu motiva, zakeljila (profesionalna terminologija!) na kutiju i onda nanijela ljepila na prednju stranu kao kad normalno lijepiš slavetu. To je cijela mudrost! Approve Inače sam pokušala printati na tanjem papiru na svom ink - jet printeru i motivi su mi se razmazivali, treba biti malo kvalitetniji printer! Jesam bila detaljna? Koliko sam dobila? Sleepy
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 15:28
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Hvala cure, evo dobila sam i neke narudžbe na temelju one vintage Italy kutijice - netko hoće nekome nešto originalno za rođendan... Radujem se!
Proljeće, ajmo akcija - 2K lak je skroz lagan a što kažeš profinjeno izgleda!Big%20smile

Draga moja ne da je profinjen nego je smile128

A što se tiče 2K laka prvo mi moraš to sve uz jednu kavicu objasniti i onda ja krećem u akciju....mislim....budući da si ti već to doktorirala...nadam se da mi budeš prenijela svoja iskustva!!!

Ne brini ja plaćam kavicu a ti predaješ....LOLLOLLOLWinkWinkWink

Ja sam ti danas inače na Baileys-u ali mi ćemo ipak piti kavicu kada se vidimo!!!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ajme koji motiv...gdje si nabavila ove prekrasne ribice?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 17:51
To je decoupage papir, mislim da sam ga kupila u Chemacu. Ako pogledaš dalje moje mazarije, vidjet ćeš motive bolje na kutijicama i šalici, ovo je bio tanjur za frendicu, jako davno...
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 20:20
Bok,cure,ja sam nova na ovom forumu i zadivljena sam vašim radovima.
Ako koja ima malo volje da mi objasni malo osnove decoupage tehnike,pogotovo kako dobijete taj starinski izgled.Nešto sam već pokušavala raditi,ali mi fali još puno prakse i znanja..volje imam.smile143Hvala!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 21:07
Dobro došla piramida i imaš pp! Smile
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:24
Izzy a ti nisi preko vikenda ništa napravila???Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 15:51
Kako nisam?!?! Očistila ostavu, balkon, opeglala tonu veša... i to je samo početak! smile42
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.