Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy, već sam ti na početku tvoje teme rekla da sam oduševljena..kutija-zakon. Kako su ti samo šalice krasne
![]() Kako reagiraju šalice kad se peru?
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dok se ja domognem kompa.... Ma taj dvokomponentni mi je super, ne moraš pazit na smjer nanošenja, a u pukotine se mogu utrljavati porporina prah (to sam utrljavala u onu prvu, malu kutijicu), pigmente (šalica i ova zadnja kutija), a piše i da mogu ići i uljane boje ali to još nisam probala!
Šalicu sam napravila za četkice za zube u kupaonici tako da nisu namijenjene za piće, ali s obzirom da sam ju prelakirala mislim da će se moći brisati mokrom krpom, eventualno kratko uroniti u vodu. Javim kad isprobam, ovako govorim napamet! ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Imam i ja neke šalice za uljepšati, ali eto sad si mi dala ideju- |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
postoji lak/ljepilo za porculan koji se peče u pećnici neko vrijeme pa se onda smije prati..kad sve pofarbate i zaliepite salvetu premaže se time, stavi u pećnicu i to je to...
moj je od hobby linea - porzellan potch i košta 20,50 kn u mileru u city one-u. to je mali - 50 ml. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ti si kao mala decoupage enciklopedija! Šta bismo mi bez tebe!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he he....ja ti volim sve znat, i di ima kaj za kupit, di je jeftinije....sve ti ja to pratim....
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
izzy...kako si lijepo ukomponirala vise tehnika na jednoj kutiji...a kako je samo prekrasna......
![]() kuglicu si naknadno kupila......meni bi trebale takve nekakve a moze i manje......nisam ih vidjela u djiru.... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy radovi su super...
![]() I ja se tjeram da počnem sa tim dvokomponentnim lakom...meni sve stvari s tom tehnikom su nekako profinjene...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepa kutijica draga
![]() |
|
![]() |
|
Hvala leo! Da, kuglicu sam naknadno obojila i naljepila, a to su ti one obične drvene kuglice s rupicom različitih promjera iz Chemaca, stoje tamo gdje i jaja. Nisam nigdje mogla naći kuglice bez rupe pa sam ih morala "čepiti" - nagurala sam komadić papirnatog ručnika umekšanog u drvofixu u rupicu i zagladila, skoro da se i ne kuži! Treba se snaći... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, evo dobila sam i neke narudžbe na temelju one vintage Italy kutijice - netko hoće nekome nešto originalno za rođendan... Radujem se!
Proljeće, ajmo akcija - 2K lak je skroz lagan a što kažeš profinjeno izgleda! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Molim te objasni kako radiš sa printanim papirom (printaš li na 80 gr ili na 100 gramskom papiru, treba li ga namočiti, treba li za premazivati nečim prije ljepljenja, možda poslije, uf... pitanja kao na pravosudnom ispitu... pusa, pusica ali ja sam debela znatiželjnica i sve moram probati a sad ipak, malkec prije i pitam
|
|
![]() |
|
Pravosudni ispit?! Uh, to mi se ne sviđa, al' ti budem rekla da....sam printala motive (govorim o onoj Italija kutiji) na 80 gr papiru u kopiraoni na fotokopirnom stroju. S obzirom da je papir dosta debel, prije nanošenja sam ga samo kratko uronila u vodu, malo potapkala papirnatim ručnikom da se upije višak vode, zatim nanijela ljepilo na stražnju stranu motiva, zakeljila (profesionalna terminologija!) na kutiju i onda nanijela ljepila na prednju stranu kao kad normalno lijepiš slavetu. To je cijela mudrost!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja ne da je profinjen nego je
![]() A što se tiče 2K laka prvo mi moraš to sve uz jednu kavicu objasniti i onda ja krećem u akciju....mislim....budući da si ti već to doktorirala...nadam se da mi budeš prenijela svoja iskustva!!!
Ne brini ja plaćam kavicu a ti predaješ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sam ti danas inače na Baileys-u ali mi ćemo ipak piti kavicu kada se vidimo!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme koji motiv...gdje si nabavila ove prekrasne ribice? |
|
![]() |
|
To je decoupage papir, mislim da sam ga kupila u Chemacu. Ako pogledaš dalje moje mazarije, vidjet ćeš motive bolje na kutijicama i šalici, ovo je bio tanjur za frendicu, jako davno...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Bok,cure,ja sam nova na ovom forumu i zadivljena sam vašim radovima.
Ako koja ima malo volje da mi objasni malo osnove decoupage tehnike,pogotovo kako dobijete taj starinski izgled.Nešto sam već pokušavala raditi,ali mi fali još puno prakse i znanja..volje imam. ![]() |
|
![]() |
|
Dobro došla piramida i imaš pp!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy a ti nisi preko vikenda ništa napravila???
![]() |
|
![]() |
|
Kako nisam?!?! Očistila ostavu, balkon, opeglala tonu veša... i to je samo početak!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |