Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne, na prvoj slici je ona što je zovem čupava stojeća, na drugoj je šatirana puzajuča ali nije jako dugačka, a isto tako ova šatirana ne naraste jako visoko
uh, al sam ga zakomplicirala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jako lijepo cvijeće! uživala sam u tvom vrtu bro.........
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bromelija imaš stvarno prekrasnog cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Crveni oleander je predivan! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Na onoj slici di su slikana ulazna vrata sam osjetila pravu cvijetnu dobrodošlicu, to bi i trebalo tako izgledati
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bromelija, sad sam prošetala tvojim vrtom i baš sam uživala u ljepoti i, ono što sam primjetila, nebrojenim primjercima bilja.
Jesi li ikad pokušala nabrajati biljke koje imaš? Bio bi to spisak ....
i ja kažem
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I ja zastala kod ulaznih vratiju(ne zato jer su zaključana
![]() Ne skroz lijevo na slici nego od vrata,prva tegla lijevo.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje, nata07, kat.rea, smrcko, željka27, hoya i shasha drago mi je da vam se sviđa moje cvijeće
vrata nisu zaključana to mi je ljetna kuhinja ali je ove god. baš nešto ne koristim pa sam zatrpala sa cvijećem. shasha to kraj vrata je bugenvilija naranđasta, ali je odcvijetala- trebala bi ponovo a vidjećemo što se tiće vrsta koliko imam stvarno ne znam nisam brojila, ali tegli ima oko 140 kat.rea - hoja mora biti na sunčanom prozoru, na jutarnjem suncu da opet ne sprži listove ruseliju sam kupila od gosp. Denisa tako da ne znam koliko je stara, kod mene je lijepo potjerala, napravila sam sve kako je rekao, a zapelcala sam i mlade pa ćemo vidjet. |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Draga bromelija,
![]() |
|
![]() |
|
od srca hvala i ti imaš predivno cvijeće i bilo bi vrijeme da ga i drugi vide
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel se za pelcer ruselije treba predbilježiti ???
![]() e pa nda mene slobodno upiši !! i da nisam komentirala hebu - savršena...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
nata07 bez brige samo ako bude uspiješno ukorijenjivanje ti si prva pozz..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Otvorila se samo jedna slika,margarete,predivne i preslatke:))))...moram svratiti ponovno
|
|
![]() |
|
samo svrati, pada kiša, tako je tmurno i turobno a i hladno
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiša, kišica - pada nemilice cijeli dan ...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam u prolazu malo zastala kraj tvog vrtai onda sam stala i čudila se njegovoj ljepoti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bromelija (nedavno sam tu cvijeću dobila za ročkas
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Hvala draga triša, ali meni se sviđa tvoj vrt i svi oni kaktusi i sukulenti
a i zavidim ti na mediteranskoj klimi jer ne moraš svoje biljke spremati preko zime, jedna moja bakica je rekla da ćemo ove zime imati cvijeće i pod krevetima.....pa ti sad vid ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bromelija nije problem za sukulente i kaktuse samo se javi imam kome dati da ti isporuči . Spavaćemo i sa jima samo neka ih imamo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sad sam opet svratila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |