Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 44> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga primavera tvoje stranice su meni nešto najljepše što sam vidjela na ovom forumu.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Draga Hippy, nadam se da će pasti neka kavica u Don-Donu, ovo će biti duuuugo toplo ljeto bez mora, pa ćemo barem malo razgovorom i razmjenom kreativnih ideja kratiti neke dane
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
draga moja...mi sa ( decoupage foruma ) smo se i prselile tam....svaki dan je neka ekipa...ja bila u peta, ponedjeljak i jučer ![]() To ti ja kompenziram sa mojim dragim mužićem....ljeto je moje doba za izlaske jer on sva ostala godišnja doba glumi ![]() Moramo se nekak organizirati....i Maslina je cijelo ljeto u ZG....pa da se malo " tješimo " ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Primavera a gdje su radovi???
Ja čekam i čekam...i ništa....
![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
E, sorry drage dame ,osjećam se p(r)ozvana,a gde je taj Din-Don i jel tamo ima klima?Prosvjetlite me...
Stvarno,@Primavera,gdje je taj decoupage?
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Draga Karmen, malo mi je neugodno
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Drago Proljeće
![]() ![]() Draga Maslina, uskoro.... a Don-Don je općepoznato okupljalište kreativaca, nalazi se ispod nadvožnjaka koji se proteže iznad Vukovarske ulice kod njenog križanja sa Savskom... Meni je posebno drag, jer sam 5 godina radila u jednoj informatičkoj firmi koja se nekad tu nalazila (još za stare Jugoslavije
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
primavera, nadam se da si sada bolje. a o ventilatoru ne moraš ništa govorit. znam kako je prije nama bilo doma, dok nismo nabavili klimu.
jedva čekam da vidim tvoje nove radove
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Bila sam tamo u srijedu po onoj odvratnoj tropskoj sparini......a kako većina djevojčica puši ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Za vas, drage moje
![]() Prvo, meni posebno draga ogrlica s kojom sam se fest namučila, jer je svaki ovaj šareni 3D trokutić ručno modeliran, brušen i poliran, te lakiran i to je trajaloooo..
![]() ... zatim tzv. zeleni set, kojeg sam započela raditi na Hand Made Festu 2007. kao pokazni rad pred posjetiteljima, a dovršila naknadno doma u Zgbu... sretno je udomljen negdje u mom gradu...
![]() Ovaj je set nastao nekom ludom inspiracijom... ujutro su me probudile ptičice i baš sam zapela da i ja jednu napravim, ali onak, malo pomaknutu...i evo rezultata, a vlasnica ga pokazuje na hodnicima banke u kojoj radi moja kćer...
![]() I da ne bi bilo previše za danas, samo još ova ogrlica, nastala od ostataka caneova iliti fimo tubica, pa sam tak složila ovu jednostavnu ogrlicu koja sada stanuje negdje u Puli ili okolici...
![]() i detalj...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
![]() ![]() ![]() Sve ti je vrhunski,ptičica zaista posebna,ali zeeeeleeenoooo!
![]() Žeđ je neutaživa,želja je sve veća...
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
kada narastem draga moja primavero nadam se da ću biti baš kao ti...
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ajoj, kako si me pogodila u žicu ovim radovima...
![]() Prvo, perlice sa prve ogrlice za Fest izgledaju kao da su staklene - savršeno oblikovano, ispolirano, iskombinirano - nemam texta za tvoje strpljenje! Ostala dva kompletića su mi fantastična! Ja sam veeeliki obožavatelj "lisnatih" oblika, tako da su mi ove naušnice točno po mojoj mjeri, a broševi u ničemu ne zaostaju, posebno maštovitost ptičice! ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
I ja bi htjela tako nešto znati napraviti. Ovo je predobro!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Draga Maslina, to mi je predivan kompliment kad uspijem svojim radom u nekom izazvati emotivnu reakciju, hvala ti puno na tome
![]() Izzy, draga moja velemajstorice rukotvorina, od srca ti hvala na ovako krasnom komentaru
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
jednostavno prelijepo, bez riječi sam |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kak mi se čini, bit ću dežurna na forumu ovoga ljeta, stoga nastavljam s još pokojim komadom nakita...ovoga puta uglavnom u bojama mora s nešto malo ljubičastog...
...mali znak pažnje za jednu dragu osobu, trokutići-kontejnerići napravljeni od polimerne gline, pečeni, zatim "presvučeni" srebrnim listićima i napunjeni sitnim, sitnim prozirnim kuglicama, koje sam "zalila" smjesom tekuće polimerne gline samo malo tonirane plavom i zelenom bojom, ponovo pečeno, lakirano...
![]() ....slična stvar je i s ovom ogrlicom, samo su kontejnerići okrugli, i umjesto puno sitnih kuglica, ubačena je tu i tamo koja malo veća u sredinu, a umjesto tekuće polimerne gline, koristila sam zelenu i plavu emajl boju za makete koja se mora duuuugo sušiti ....
![]() ... opet jedan komplet s HMF-a u Puli, upravo tamo sam ga počela raditi pokazujući posjetiteljima način izrade tubica od fima, a dovršila doma...
![]() ...ogrlica izložena lani na Flora artu, a zapela je da ju kupi moja najbolja frendica ne želeći čuti da joj bude poklon, hvala joj i ovim putem... napravi se prerez ruže u obliku tubice ili cane-a, izrezuju malo deblje šnite ili fetice, probuše rupice kroz koje će ići žica, peče, hladi, brusi, polira, lakira i slaže u ovako nešto... ovo je jedna od mojih "neuspjelih" tubica s prerezom ruže, jer baš ne liči na nju, ali može proći pod apstrakciju
![]() ![]() i detalj...
![]() ...tu sam se igrala i prema recepturi iz jedne knjige o tehnikama rada s polimernim glinama, napravila tzv. lažni malahit (faux malachite), te dobiveno koristila za dosta toga, izmedju ostalog i za ovu ogrlicu koja je prva planula lani na Flori... žabica je od štrasa...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Draga Primavera, šta da ti više napišem i kako da iskomentiram tvoje prekrasne radove???
Vidjela si mi jučer facu kada sam to sve držala u rukama!!!
Samo ću ovo napisati: cure drage, radovi su fantastični ali u prirodi su jednostavno neopisivi.
Tko ima slabo srce preporučam ne gledati u "živo" jer bi vam moglo srce stati od ljepote...
I da Primavera vam je jedan veeeeeliki umjetnik, mislim da joj je to urođeno i da isijava iz svake njene pore....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |