mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
na onom crvenom je jedna prastara salveta jednoslojna i dosta debela, kada sam tanjur napravila ni ja nisam bila baš oduševljena jer nije ispalo kako sam si zamislila a baš mi se ne radi sve ponovo
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nemoj ništa ponovo,lijep ti je taj crveni tanjur.........mada je i meni za nijansu bolje sjeo plavi..........to si radila na porculanskim tanjurima?
i čaša svječnjak je lijepa...rižin papir ili bijeli komadi salvete jako doprinesu nekoj mističnosti
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
od svega bi izdvojila ovu prekrasnu čašu koja je jako ljepo napravljena a motiv je odličan.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A mene osvojio onaj plavi tanjur sa sitnim, plavim cvijetićima.To ne znači da ostali radovi nisu dobri,naprotiv-jako su lijepi ali plavi me najviše privlači!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala vam drage moje na pozitivnim komentarima, čaša je prvo obljepljena nekom bijelom jednoslojnom reljefnom salvetom ali mi se završetak preklopio pa izgleda malo neuredno a tanjuri su stari porculanski bijeli pa sam ih prešpricala akrilnim lakom u boji. Iznenadila sam se kako je dobro ljepilo za tapete i jako jeftino, za 18 kn može se dobiti 5 litara ljepila, definitivno izbacujem drvofix
|
|
![]() |
|
eh, da, ima li koga iz Virovitice, Našica, Orahovice ili D. Miholjca na forumu
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su prekrasni ali posebno me oduševila čaša sa motivom magnolije.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala za informaciju za ljepilo za tapete,samo reci mi da li ono kad se osuši postaje prozirno jer mi je to važno kad radim prozirne tanjura?Isplativo je u svakom slučaju!Ne znam gdje si kupila onu prekrasnu salvetu s plavim cvijetičima,ako slučajno naletiš-kupi mi molim te!Onaj tanjur je prekrasan!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
samo naprijed |
|
![]() |
|
draga Slavica 08 ljepilo za tapete je prozirno i ja sam kupila pakovanje od 125 grama i košta kod nas u Slatini 17,60 kn, zove se "VIFIX - EXTRA". Na pakovanju su omjeri prema vrsti tapeta:lakše, srednje i teške. Ja sam uzela 1dcl vode i jušnu žlicu praha i dobro izmješala, nakon nekog vremena prah je nabubrio i sada je to jako gusto i lako razmazivo i što je najvažnije salvetu uopće ne rasteže kao što to radi drvofix. Onu salvetu sa cvjetićima dobila sam od svoje snaje kada je bila u bolnici, to je bila najobičnija jednoslojna salveta sa po jednim buketićom u svakom čošku, nisam ih vidjela kod nas. Kad budem išla u Požegu kod sina i snaje pitat ću ju da li možda ima koju.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i mojih danjašnjih radova, kutija još nije polakirana ali sam je morala staviti jer je to moja prva ozbiljnija kutija i ima mnogo grešaka, ali čovjek se uči dok je živ a opet umre lud. Molim sugestije kako da kutiju još doteram
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hm.....
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sretan ti rođendan, puno dobrog zdravlja, osmijeha na licu i još puno lijepih radova!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boce i teglice su prekrasne!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |