Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mumicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mumicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 29>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 16:40
smile55i meni je za nijansu prevagnuo plavi tanjur!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 16:47
na onom crvenom je jedna prastara salveta jednoslojna i dosta debela, kada sam tanjur napravila ni ja nisam bila baš oduševljena jer nije ispalo kako sam si zamislila a baš mi se ne radi sve ponovo
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:21
nemoj ništa ponovo,lijep ti je taj crveni tanjur.........mada je i meni za nijansu bolje sjeo plavi..........to si radila na porculanskim tanjurima?
i čaša svječnjak je lijepa...rižin papir ili bijeli komadi salvete jako doprinesu nekoj mističnosti smile71
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:24
od svega bi izdvojila ovu prekrasnu čašu koja je jako ljepo napravljena a motiv je odličan. smile141
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 20:39
A mene osvojio onaj plavi tanjur sa sitnim, plavim cvijetićima.To ne znači da ostali radovi nisu dobri,naprotiv-jako su lijepi ali plavi me najviše privlači!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 21:31
hvala vam drage moje na pozitivnim komentarima, čaša je prvo obljepljena nekom bijelom jednoslojnom reljefnom salvetom ali mi se završetak preklopio pa izgleda malo neuredno a tanjuri su stari porculanski bijeli pa sam ih prešpricala akrilnim lakom u boji. Iznenadila sam se kako je dobro ljepilo za tapete i jako jeftino, za 18 kn može se dobiti 5 litara ljepila, definitivno izbacujem drvofix
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 09:07
eh, da, ima li koga iz Virovitice, Našica, Orahovice  ili D. Miholjca na forumu 
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 14:42
  Love%20Gaze ....prekrasni radovi, a posebno mi se svidja fantastičan tanjur s ljubicama i vrlo nježna čaša s motivom magnolije....prelijepo
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:46
Radovi su prekrasni ali posebno me oduševila čaša sa motivom magnolije. smile141
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:30
Hvala za informaciju za ljepilo za tapete,samo reci mi da li ono kad se osuši postaje prozirno jer mi je to važno kad radim prozirne tanjura?Isplativo je u svakom slučaju!Ne znam gdje si kupila onu prekrasnu salvetu s plavim cvijetičima,ako slučajno naletiš-kupi mi molim te!Onaj tanjur je prekrasan!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:06

samo naprijed smile141

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:57
draga Slavica 08 ljepilo za tapete je prozirno i ja sam kupila pakovanje od 125 grama i košta kod nas u Slatini 17,60 kn, zove se "VIFIX - EXTRA". Na pakovanju su omjeri prema vrsti tapeta:lakše, srednje i teške. Ja sam uzela 1dcl vode i jušnu žlicu praha i dobro izmješala, nakon nekog vremena prah je nabubrio i sada je to jako gusto i lako razmazivo i što je najvažnije salvetu uopće ne rasteže kao što to radi drvofix. Onu salvetu sa cvjetićima dobila sam od svoje snaje  kada je bila u bolnici, to je bila najobičnija jednoslojna salveta  sa po jednim buketićom u svakom čošku, nisam ih vidjela kod nas. Kad budem išla u Požegu kod sina i snaje pitat ću ju da li možda ima koju.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:05
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:13
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:16
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:20
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:23
evo i mojih danjašnjih radova, kutija još nije polakirana ali sam je morala staviti jer je to moja prva ozbiljnija kutija i ima mnogo grešaka, ali čovjek se uči dok je živ a opet umre lud. Molim sugestije kako da kutiju još doteramsmile226
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 08:49
hm.....smile48, ne vidim greške na kutiji, meni je prekrasna i mislim da je ničime ne bi trebala dotjerivati! Samo ostavi ovako, jako je lijepa!
ANĐELKA
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 08:31
Sretan ti rođendan, puno dobrog zdravlja, osmijeha na licu i još puno lijepih radova!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 09:00
Boce i teglice su prekrasne! Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.