Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Rose!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slave ocarala si me s jajima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A moja Kaća pa neka bude malo i morskog štimunga ako već nemamo snijega a malo cvijeća unosi vedrinu u ovu turobnu svakidašnjicu !
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni tanjurići i jaja. pogotovo su mi krasna ona morska sa brodićima! I ona postolja od školjkica, super! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Draga Slave! Nisam planirala pravit kokošinjac, ni kupovat kokoši nesilice, ali, ako ima di onih šta legu jaja kao što su ova tvoja....hm...dođe mi da se predomislim
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
A meni zapeo za oko tanjurić sa malim cvjetićima....malo cvijeće obožavam i baš mi je lijep.
|
|
![]() |
|
Curice moje hvala vam!
![]() Kod mene koke već nesu kao lude,ma gotovo sa zimom! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Plavi tanjur mi je prekrasan.
A jaja si krasno uredila, sa puno detalja. Sviđa mi se postolje od školjkica, odlično si se dosjetila. |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je odlično ali jaja su me oduševila. našto drugačije i jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaaaaa.... danas vec treci put pisem kako ja zapravo i ne volim plavu boju... i sto se dogodi? opet isto... opet mi je plavo (od svih prekrasnih radova) majprekrasnije... e to ti je da poludus
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Hvala vam,vaše riječi su melem za moje uši i dajete mi volju za raditi!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja sam nešto radila,nisam samo gledala vaše stranice,malčice sam radila kutije,malo jaja (opet je jedno "morsko" sa školjkicama), probno visilice,jedna tacna sa veselim debeljkom od kuhara i to je to!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni radovi, ali ona prva škrinjica me oduševila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
slavice, ako nije problem stavi radove u "friško iz pećnice"!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KAĆA-prva kutija je 30x17x14 cm,kupljena na parkiralištu,ispod Općine,ona je u kompletu sa drugom još većom koja mi još stoji neobrađena a dimenzije su joj34x24x19 cm
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slavice svi su mi radovi lijepi, a favorit mi je škrinjica br. 1
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni su preslatka jaja......i tacna s šašavim kuharom mi je baš fora.
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Meni prva škrinjica jako lijepa a tacna sa ludim kuharom izgleda ludo dobro!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |