Andorin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jako lijep vrč,salvetaje interesantna,nisam znala da postoji i u plavoj boji!a kutija je mistična,nikako da se otmem dojmu da gledam nebo sa zvijezdama a šablona je super!trebala si je poslikati i zatvorenu,jako je lijepa!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Eto dok sam pisala pojavila se!predivno!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kutije su ti odlične-ma nek je naletila i jedna salveta s maćuhicama šta se meni sviđa.
Ova mi se svakako sviđa jer nije ona jedna, već vrlo poznata, preplavljena maćuhicama. Ove su super, a šablona ti je jako interesantna. Sve skupa, oduševila me kutija. Ova druga afrička mi se također sviđa, samo mi je žao što je slika mutna, jer koliko mogu vidit-donji dio kutije je nešto jaako, jaako zanimljivo..i tako bi volila da to mogu bolje vidit. ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivno.
|
|
![]() |
|
Slavice tu sam salvetu dobila i bila mi je toliko krasna da mi ju je bilo žao rezuckati ,sada sam se malo osokolila i tako je stari vrč dobio novo lice (vrč je limeni)
Biljana , ovo je moja prva šablona i sada kada je gotova čini mi se da je mogla biti i malo manja |
|
|
|
![]() |
|
Maredelmare ovo je pap.maramica koju mi je poslala naša lluvia ,maćuhice su sitne i prekrasne , nisu one na koje smo navikli gledati.Druga kutijica je jako mutno uslikana i baš mi je žao (pokušat ću je slikati po danu) pa se ne vidi dobro reljefni donji dio koji je ispao kao nakupine pijeska
Kika evo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutije su ti za 10. Vidim da si išla u detalje s finom obradom iznuta . točkala, a posebno mi se sviđa nadopuna s šablonom.
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
ajme koje divote....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Angell hvala ti što si posjetila moju galeriju,i ja ti se osjećam kao početnik jer uvjek nešto novo saznaš i naučiš,i najbitnija je volja koju ti imaš na pretek,uživaj
![]() Felina,još uvijek istražujem,biram i uživam evo i tebi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstor si od kutija,sa ovom zadnjom si nadmasila sve.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su fantastične! zadnje dvi
![]() |
|
![]() |
|
Sarita
![]() Rose ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ova zadnja kutijica je predivna, obožavam ove motive, bravo majstorice
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |