Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage Šabica :)))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage Šabica :)))

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 13:33
smile143oprosti mi ,upravo sam pregledala čitavu tvoju galeriju i vidim nigdi moga komentara kako mi je promaklo pojma nemam ,smile141posebno mi se sviđaju tanjuri
bogme možeš i u aranžere
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 21:10
Primavera  potpuno se slažem s tobom, priroda je najveći umjetnik i treba samo gledati, ima toliko lijepoga oko nas samo trebamo otvoriti oči i gledati, uvjek se nađe nešto lijepo i zanimljivo. Ovo za svadbu je bome bilo posla, ali je ispalo dobro i mladjenci su bili zadovoljni tako da sam mogla odahnuti.

file  opraštam, nema veze drago mi je da si ipak svratila, ima puno prekrasnih galerija, nisam ni ja sve pregledala, na moju žalost.

slavica08 i maredelmare  hvala na komentarima i smile95
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:34
Slijedi jedan novi tanjur rađen prijeteljici za rođendan koja voli drveče.
Prvo sam htjela samo drvo i da bude samo sjena pa crno-bijelo, ali to bih tak i tak  nacrtala, a to si može i ona pa sam odustala.
Onda sam se sjetila da sam skinula negdje na netu jednu zgodnu sličicu koju sam preradila i prilagodila decoupageu.
Crno je (zapravo tamno sivo kupljeno pod crnu boju Angry, ali ajde nije ni tako strašno) crtano, na suknji je salveta, a u pozadini neki tanki papir za zamatanje koji sam još malo tonirala na kraju. Nadam se da će vam se svidjeti.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:36
Genijalno i neviđeno smile39Odlično ti je ispao, ideja i izvedba su mi vrhunske, i stabalce i podloga i plesačica i prozračan šosek i sve...
Volim netipično uređene tanjure i ovaj mi se na prvi pogled strašno dopao, bravo bravo Thumbs%20Up
edit: zapravo bi i tvoja zadnja 2 tanjura svrstala pod neobične,divne,neviđene, ali na ovaj sam ostala paf malo zaboravivši na njih Cool
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:44
Hvala kami!
Jako volim tvoje radove i drago mi je da tako misliš.smile80
Ove tipične mogu napraviti svaki dan pa smišljam kako da to malo odtipiziram, a sad vidim da ću biti neko vrijeme u fazi kombinacijama crnoga s bojama.
hehehehehe
šosić je morao biti šareni jer je i prijateljica sva šarena uvjek u sto boja.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:53
Drago mi je da su ti moji radovi dragi Embarrassed
Sviđa mi se tvoj stav Approve Često ne radim ono što ionako mogu, nego nešto što još nisam, a izgledalo bi dobro da probam...
Slobodno se odvaži malo boja kombinirati s crno-bijelim kombinacijama, pogotovo s obzirom da za ovaj gore šosić misliš da je šareni,
a ja si mislim kak je u decentno skombiniranim ružinim nijansama LOL

edit: aha, ti si "natašina", onda se ne brinem za tvoj napredak u svim pogledima čak i ak si niste puno skupa Cool
Ona neobična kvadratna tacna s cvijećem i leptirima mi je magnifique, divota jedna, jeL to neki rižin papir ili što li?
i ne mogu prežaliti što sam propustila napad divovske zdjele LOL
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:02
Ma sve za 10..smile58 Originalna ideja, a rad izveden do savršenstva, genijalno..smile71
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:02
hehehehe
kami
imaš pravo to za šareno, ali nisam imala takvu salvetu da mi bude jako šareno, a da mi paše uz tu priču (ili nedovoljno šareno ili prekrupan uzorak koji nije za to ili ništa od navedenog)  od hrpetine salveta jedino je ova bila o.k. pa onda nije šareno koliko sam zamišljala, ali dobro je i ovako.

Naravno da mi se viđaju tvoji radovi kad si stalno u nekim istraživanjima i to mi je super, a pogotovo prekrasan origami.

Ja se na žalost nemam vremena posvetiti decoupageu koliko bih htjela pa to onako onda uz put i da malo odmorim mozak.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:05
Ni prva ni zadnja da se žališ na vrijeme, sve nam ispadne kak si skombiniramo prioritete
i nekad neke stvari moraju čekati, neke sazrijeti, od nekih odustati i to je tak cijeli život u raznim pogledima valjda...Zato ja prakticiram da mi puno ideja živi u blokiću pa kaj sad i da se tam umirove, bar su proživjele živjeti kao skica Tongue (edit: to ja sebe učim tješiti LOL)

Nego, pa šosić je taman sjeo atmosferi tanjura, ja ničim nisam nagovijestila da bi trebao biti šareniji Shocked
To sam ciljala za ubuduće da bi super izgledalo onako crno-bijelo s nekim jačim bojama...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:08
hehehe da ja sam "natašina" na fejsu se stalno dopisujemo, a išle smo u srednju zajedno, a sad se na žalost ne vidimo jer sam ja u Zg, a ona u Belom.
koja kvadratna tacna s cvijećem i leptirima?
ona što ih ima 6 s početka?
to sam kombinirala s nekoliko salveta jer mi nije bilo fora zaljepiti samo jednu, izludila sam, ali sam bila zdovoljna i ja i mladi bračni par.
Stalno su u upotrebi.Wink

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:11
ma ja sam htjela da šosić bude šareniji jer je prijateljica jaaaako šarena, ali nisam imala takvu salvetu pa sam onda složila priču od onoga što imam.
Skužila sam na šta mislim, ali sam krenula objašnjavati moju potragu za najšerenijom salvetom i izgubila se misao.

smile73 hvala
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:14

Ova mi je strašna, predivna je, odmah bi ju posvojila... Što je onda motiv?Ima riže iL je sve celuloza?
I nemam pojam (edit:ajme,tipfeleri prije ponoći LOL) gdje ima 6 tacni s početka?!?
Baš mi je bilo ugodno provesti malo više vremena u tvojoj galeriji, vidim da se kužimo,
ali mislim da sam preko nekoliko puta morala editirati prošli post jer mozak radi, a oči se sklapaju od umora i prsti posustaju Tongue
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:17
uh da ne dođem neko vrijeme i 3 nova tanjura i svaki poseban na svoj način i svaki fantstičan, ne znam koji je bolji, ali meni je nekak najdrazi ovaj zadnji sa stablom i zenom

svaka cast , zakon je
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:23
išla sam vidjeti od početka šta sam stavljala i skužila da bi to trebalo biti to.
To je zapravo poklopac od kutije od quattro sladoleda, to sam kumi radila i isto su samo salvete kombinirane (ja ni nemam rižin papir osim jedan s nekim sitnim motivima koji sam kupila za pisanice), a ima ih nekoliko, leptiri jedna, kale, druga, bršljan treća, jorgovan i tulipan četvrta i maćuhice peta. Volim spojiti više različitih  motiva u novu priču. Nekad je teško jer mi nijanse ne odgovaraju pa izludim, ali i ja obožavam tu kutiju.

Izgleda da nema ipak 6 tacni nego malo manje, slike se pogubile, ali su sve slične jer mi je bilo glupo štancati jednu, plus zdjela.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:30
(ovo je natipkano prije tvog posta): Malo sam već pošašavila od pospanosti, ali blejim u tu tacnu i čini mi se da je ovo ljubičasto cvijeće najveće s one salvete koju svi štuju ko svetu kravicu, a ja jadna nju nemrem vidjet makar razumijem zašto svi okidaju na nju,
ali eto komplimenta onda: totalno si ju učinila kameleonskom, tek sam na treću opće skužila otkud ti cvjetovi Thumbs%20Up
Ajme, i to su kale na tacni, a meni se pričinjavali bijelo-zeleni leptiri
Šabica, osvojila si me, tacna ti ima onaj X-faktor kaj traže u svima i znaš ono kad je manekenki prednost da je ko stvorena za preobrazbe...
Pa si ti misli jesi ta "manekenka" ti ili ta tvoja tacna LOL

(ovo tipkam nakon tvog posta): ajme Quattro sladoled, u sobi mi stvarčice stoje u valjda 10 takvih kutija, a ja gledam zašto mi je tacna poznata LOL
Šabica, dođem kad se naspavam, inače imam čudnu percepciju stvari, ali ovo mi se još nije desilo...
Mislim da sam i maredelmare nadmašila s ovim s obzirom kolko ja nju zbunjujem radovima i fotkama...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:57
i ja sam se sad već pogubila i jaaaako mi se spava.
Drago mi je da smo se tako dobro razumjele.
Sutra je novi dan i novo vrijeme za razmjenu mišljena.Wink
Jer i meni misli vrludaju, a prsti pišu nešto svoje...

Vania i Linaaa hvala na posjetu i komentaru.smile95
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 00:25
tanjur je savršen,ovo je što je po mom "guštu"moj stil!predobro je!smile73
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 02:27
Vidila sam ovaj tanjur u Friško...a i osjetila sam da me kami spominje...pa ajd, ekoh da malo svratim...pa nek je i ova kasna ura....zbog tog ću bit bistrija nego inače

Kami ona salveta koju svi štuju kao svetu kravu, ako mislimo na istu....ja je ne mogu vidit ni pod razno, šta bi rekli....bljak, bljak...ona je meni napad divskih cvjetova s nekog nepoznatog planeta .
Šta se tiče zbunjivanja...ma vidim ja da ste se vi lipo napričale i još bolje razumile, malo sam vas pratila, malo sam odlutala...sad više ne znam šta sam sve pročitala...hehehehehe...a moram malo ostat zbunjoza da ne gubim svoj običaj
a i mozak mi je danas poručio da se trebam malo odmorit-da znate šta sam danas napravila, hehehehe...al stavit ću slike sutra u galeriju, i objasnit neplanski postupak...ako budete možda bezvoljne ili šta slično, bit će vam pravo štivo za zabavu:)))))
Al, raspisala se ja...ajmo na tanjur:

Čim sam ga vidila, ostala sam paf!
Oduševljena sam motivom...fantastično ti je ovo, fantastično!
Tako neobično, tako originalno...ma superfantastično!!!!!
Od zabezeknutosti ne znam naći bolje riječi!

Ufff, šta ja ne znam ovakve tanjure radit
...ma ustvari, svašta se može nalipit na tanjur...al ovaaakoooo dobrooooo pogodit....ženo, klanjam se!
Ma da bar imam one Primaverine smajliće "you're the woman" da ih naredam jedno 10-ak!

Ajde, onda bar ovaj:
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 08:33
odmah su mi se svidili tvoji tanjuri ali ovaj zadnji me obori s nogu u potpunosti
crno bijela kombinacija osvježena sa predivnom lepršavom suknjicom i nježni ornament uzorak u pozadini ...ma predivno smile93predivno osmišljeno i odlično izvedeno.čista desetka smile141
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:13
kao što sam ti i rekla, tnajur je fantastičan, a ova ideja suknjice u kontrastu sa ostatkom kompozicije mi je PREDOBRA...ova salvetica sa ružama je krasno sjela...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.