Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 71>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:18
Cure hvala na pohvalama

Hojčeka opet je gužva na balkonu, ali kad pomidor otputuje lakše će se disati. Najgore je što sam sve najljepše ukrasne posude iskoristila za pomidoreConfused

Eh zove MM mene večeras u povratku sa posla i viče " Pa zar ti ne znaš da ti je sjam na kanalu?"
Ja njemu " Sve je OK samo ti dođi kući" jedva ga ubjedi da je sve pod kontrolom.
Kad je došao utrčao i kaže " To ste vi sa foruma već u jutru u 7 bile na startnoj crti, ni kamijone nisu raspakiraliShocked"
I odletio na balkon traži što sam kupovala, prepoznao je samo batat.
Objasnila sam mu što sam kupila, ali pola toga i svakom je cijena bila 3 ili 5 kn

Lora briši porukesmile223
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:25
Kod tebe nema čega nema, voća, povrća, sobnog i vrtnog cvijeća...Svestrana žena!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:26
Ove tri vinke i fuksiju u istoj posudi ćeš vrlo brzo morati premjestiti. Prvo zato jer će brzo narasti, a drugo zato jer je fuksija za hlad ili polusjenu, a vinke za sunce.
Pitala si za vinke - one vole sunce, dosta vode. Za gnojenje ti ja neću ništa savjetovati, slaba sam u tome, zapravo lijena, pa najčešće uguram u tegle one štapiće. Cvatu (barem kod mene) jako dugo, do jeseni. Onda naprave mahune sa sjemenkama, pokupiš sjeme pa na proljeće opet siješ.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:32
Hvala Dadasmilie_love_162.gif

Hvala Otočićusmilie_love_169.gif, promašila sam kombinaciju. Razdvojit ću biljčice, dobro je da sam te priupitala.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:39
Izvršeno "her general"Wink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:46
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Wow, još par dana i opet nema mjesta za stol i kavicu Wink
hahahaaTongue slažem se s hoyom !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:51
Kod tebe sve popunjeno, k'o šipak!
Priznajem da si stvarno bila skromna na sajmu! kako ti je to samo uspjelo? Please, odaj nam recept!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 23:58
Eh,tko zna,zna.........za malo novaca toliko cvića ,a tvoje posude ko vojaci,uredni,lipi ,kao po špaguTonguePročitala sam savjet za paprike i hvala ti i od mene,probat ču da ne čupam korov,je da ču teško i ja izdržat,ali žrtvovat ču se jer obožavam paprikeThumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:12

samo da ti kažem da sam pomidore presadila iz one jake humusne zemlje u moju lošu - direktno u vrt, izmješala zemlju i da su u dva dana naglo krenuli. Bili bi izgorili u onoj kiseloj!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:48
Hojčeka i ja sam presadila, neke čak u posebnu zemlju za razvoj korjena ( za sianje zemlja). Baš nas je Kaufić nasamario sa cijenom zemlje, sram ih bilo. Nikad više za par kunički napraviti propast od tolikog truda.

Još sam se pitala zašto su mi biljke propaleCry
Samo da prežive moje odsustvo.

Anči da mi vidiš balkona, večeras sam opet nešto presađivala blato kiša jakkk

Hvala Mira. Vidjela sam ja i dokaz te teorije o korovu i paprikama. Mama mi se razboljela te je vrt neuredniji,a tata ljenčina i zaraslo mu sve u visoku travu. Kad u travi krasne crvene papričiceWink

Bergi jednostavan recept " Strah od MM".
Moja susjeda bi rekla da se ja MM bojim kao lanjskog snijega, ali moj je odgovor poslovica " Iz Mire sto vragova vire!!" ( ej Miro nisam mislila na tebe, ovo je samo poslovicaWinkLOL!!)
MM kaže da sam mali debeli narkoman ( o cvijeću ) i moje oduševljenje kad vidim cvjetić završi ovako
Zaplijenio mi kartice i dao džeparac, pa ti hajde kupi nešto. Uzalud mu kad ja dovlačim pelciće
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:49
Da zaboravila sam, hvala što šetate mojim vrtekom
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:53
Danas je dan bio naporan. Jedva sam se ustala, zaletila se do Lorice i dok je spavala čvrstim snom popljačkala sam joj vrt.
Dalje sam jurila u gorje, moj budući rajski dom.
Dan je bio kišovit, bez obzira sam se odlučila našamarati vrtsmilie_sp_247.gif.
 Lopatala sam, sadila, kosila po starinski kosom, bila mokra kao crkveni miško.....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:55
Evo da vidite vidik koji me očekuje u buduće oko moje kućesmilie_sp_388.gif

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:56
Aha, i tko će ti biti kriv ako se razboliš , cccc cccc smile60 ?!? Ohani malo ženo, neće cvijeće pobjeći Wink!
A vidik:smile227!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:58
Moj eko wc Smile

Miomirisno drvo u mom wc-u Approve

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:01
Vidik na drugu stranu.Tongue

Ova biljka preovladava među travom, znali netko je li to paprat i smijeli se koristiti za malč.Embarrassed

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:04
Opet smrček u mom vrtu i to ispod stola gdje pijemo kavicu. Probio je geotekstil i pjesak.Clap

Takođe i maćuhice su pravi borci.Hug

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:06
Gavez Smile

Nepeta Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:09
Pupić ruže , prvismilie_sp_346.gif. Jedva se vidi od malčaTongue

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:12
Kao da su na jednu naklaemljene dvije vrste waigeleTongue

Prvi znakovi života Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.