Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure hvala na pohvalama
![]() Hojčeka opet je gužva na balkonu, ali kad pomidor otputuje lakše će se disati. Najgore je što sam sve najljepše ukrasne posude iskoristila za pomidore ![]() Eh zove MM mene večeras u povratku sa posla i viče " Pa zar ti ne znaš da ti je sjam na kanalu?" Ja njemu " Sve je OK samo ti dođi kući" jedva ga ubjedi da je sve pod kontrolom. Kad je došao utrčao i kaže " To ste vi sa foruma već u jutru u 7 bile na startnoj crti, ni kamijone nisu raspakirali ![]() ![]() I odletio na balkon traži što sam kupovala, prepoznao je samo batat. Objasnila sam mu što sam kupila, ali pola toga i svakom je cijena bila 3 ili 5 kn ![]() Lora briši poruke ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kod tebe nema čega nema, voća, povrća, sobnog i vrtnog cvijeća...Svestrana žena!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove tri vinke i fuksiju u istoj posudi ćeš vrlo brzo morati premjestiti. Prvo zato jer će brzo narasti, a drugo zato jer je fuksija za hlad ili polusjenu, a vinke za sunce.
Pitala si za vinke - one vole sunce, dosta vode. Za gnojenje ti ja neću ništa savjetovati, slaba sam u tome, zapravo lijena, pa najčešće uguram u tegle one štapiće. Cvatu (barem kod mene) jako dugo, do jeseni. Onda naprave mahune sa sjemenkama, pokupiš sjeme pa na proljeće opet siješ. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Dada
![]() Hvala Otočiću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Izvršeno "her general"
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe sve popunjeno, k'o šipak!
Priznajem da si stvarno bila skromna na sajmu! kako ti je to samo uspjelo? Please, odaj nam recept!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Eh,tko zna,zna.........za malo novaca toliko cvića ,a tvoje posude ko vojaci,uredni,lipi ,kao po špagu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
samo da ti kažem da sam pomidore presadila iz one jake humusne zemlje u moju lošu - direktno u vrt, izmješala zemlju i da su u dva dana naglo krenuli. Bili bi izgorili u onoj kiseloj! |
|
![]() |
|
Hojčeka i ja sam presadila, neke čak u posebnu zemlju za razvoj
korjena ( za sianje zemlja). Baš nas je Kaufić nasamario sa cijenom
zemlje, sram ih bilo. Nikad više za par kunički napraviti
propast od tolikog truda.
Još sam se pitala zašto su mi biljke propale ![]() Samo da prežive moje odsustvo. Anči da mi vidiš balkona, večeras sam opet nešto presađivala blato kiša jakkk Hvala Mira. Vidjela sam ja i dokaz te teorije o korovu i paprikama. Mama mi se razboljela te je vrt neuredniji,a tata ljenčina i zaraslo mu sve u visoku travu. Kad u travi krasne crvene papričice ![]() Bergi jednostavan recept " Strah od MM" ![]() Moja susjeda bi rekla da se ja MM bojim kao lanjskog snijega, ali moj je odgovor poslovica " Iz Mire sto vragova vire!!" ( ej Miro nisam mislila na tebe, ovo je samo poslovica ![]() ![]() MM kaže da sam mali debeli narkoman ( o cvijeću ) i moje oduševljenje kad vidim cvjetić završi ovako ![]() Zaplijenio mi kartice i dao džeparac, pa ti hajde kupi nešto. Uzalud mu kad ja dovlačim pelciće ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da zaboravila sam, hvala što šetate mojim vrtekom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas je dan bio naporan. Jedva sam se ustala, zaletila se do Lorice i dok je spavala čvrstim snom
![]() Dalje sam jurila u gorje, moj budući rajski dom. Dan je bio kišovit, bez obzira sam se odlučila našamarati vrt ![]() Lopatala sam, sadila, kosila po starinski kosom, bila mokra kao crkveni miško..... |
|
|
|
![]() |
|
Evo da vidite vidik koji me očekuje u buduće oko moje kuće
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha, i tko će ti biti kriv ako se razboliš , cccc cccc
![]() ![]() A vidik: ![]() |
|
![]() |
|
Moj eko wc
![]() ![]() Miomirisno drvo u mom wc-u ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vidik na drugu stranu.
![]() ![]() Ova biljka preovladava među travom, znali netko je li to paprat i smijeli se koristiti za malč. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Opet smrček u mom vrtu i to ispod stola gdje pijemo kavicu. Probio je geotekstil i pjesak.
![]() ![]() Takođe i maćuhice su pravi borci. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gavez
![]() ![]() Nepeta ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pupić ruže , prvi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kao da su na jednu naklaemljene dvije vrste waigele
![]() ![]() Prvi znakovi života ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |