Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićni kaktus - Zygocactus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićni kaktus - Zygocactus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 41>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 22:15
Pravo vrijeme za cvatnjuWink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2013 u 21:15
božićni kaktus (?) - 8. 7. 2013
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 23:10
Adeniume više ne premještam, pun kufer mi je premještanja. Tegle su mi postale preteške. Mislim da će izdržati ovu hladnoću samo će sporije rasti. No nove sijance ipak premještam  na toplo preko noći. Mislim da tako mali ove hladnoće ne bi izdržali.

Kaktuse ove godine ne slikam ne znam zašto. Sada kad me pitaš jedino mi je žao da nemam slike od mammillaria guelzowiana da ti ju pokažem kada cvate. Ništa se sa njom ne da mjerit. Hipnotizira te kada ju gledaš kako cvate !

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:26
Kod mene je bilo samo 8 C,a šta radiš s adeniumima?

I još jedna molba,poslikaj malo kaktuse,mislim da imaš šta pokazati iako vidim da su adeniumi postali hit u tvojem dvorištu.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:22
Danas ujutro kod mene 9 C. Dead  Ne premještam više ništa od sukulenata do kraja rujna. Što izdrži izdrži.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:15
Valjda im je zima kao i meni!
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:11
@mk, što ih  tjera da sada  cvatu ?  Ermm

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:04
smile96,gledam ja danas svoje i imam šta vidjeti,puni pupovasmile96
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 22:02

božićni kaktus  smile96
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 22:22

aralija, slažem se  nije Černobil  ali nešto ih goni da sada  cvatu. znači klima Dead

Božičnjaka smile154 sam  namjestio Evil Smile za slikanje među sukulente  koje pečem na suncu ovih dana. Inače ga držim u sjeni. Čitam da je „božičnjak“  kaktus kratkog dana.  No, dan duži nego što je sada  kod nas ne može biti, pa ipak cvate ? Da nije „božičnjak“  rekao bi „vražja  posla“.LOLLOLLOL 
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 18:44
aralija, ma presladak je ovaj tvoji bijeli Smile
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2013 u 18:20
Pinus nije <černobil i kod mene cvjeta bijeli a i rozi se sprema, valjda su zbog klime izgubili kompas, samo je pitanje vremena kad će i ljudi se počet tako ponašati pa će u ljeti nosit kapute a zimi šetat kratkih rukava

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 08:13

Kada cvatu Božićni kaktusi ?  Za Božić ili kroz cijelu godinu ?  Ili je to zbog Černobila ? Confused LOL
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 11:44
Božični kaktus. Sretan Uskrs, 31. 3. 2013
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:58
Schlumbergera truncata, 25. 3. 2013

@aralija, izgleda da naši Božičnjaci slave oba dva praznika. Svejedno dali je Božić ili Uskrs. Glavno da se slavi !
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:48
I moj ponovo cvijeta a i drugi mama pupoljke

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 07:31
19. 3. 2013

Pao mi je iz ruke i polomio nekoliko grana. No, izgleda da mu to ne smeta. Ponovno cvjeta.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 09:09
Božični kaktusi su vam lijepi,ali kako kaže Pinus,sve što je lijepo kratko trajeWink

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:21
Schlumbergera truncata - 4. 11. 2012

Slika je stara dva mjeseca. Sada sam u pola metarskom snijegu a božičnjak mi više ne cvate.
Sve što je lijepo prekratko traje. Koja nepravda!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:07
Pinus...narast će on opet
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,299 sekundi.