dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne su ti ruže
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana hvala,ja sam uvijek mislila da je cikasica sobna biljka dok nisam došla na forum
Anči i tebi hvala
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruže su predivne,sve su mi lipe,a šta su se rascvitale,milina.a i čuvarkuće cvitaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasno i divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ruže su fantazijaaaaaaaaaa..Lijepe su i druge biljke,ali kraljice su kraljice!!
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Čarobno kaktusiću, sve ali ružeeee, divno divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prelijepo!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko ruža, naših šipkof međimurskih!! Mirišu predivno, uvjerena sam.. A i prekrasno izgledaju - raznobojni, raznih veličina cvjetova i latica.. Divno! Naravno, uočila sam i svo ostalo lijepo cvijeće koje si nam pokazala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala svim mojim gostima na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ruža nikad dosta! Pogotovo ako su ovako lijepe
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovakva davljenja najvise volim,
![]() |
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Pre prekrasno!
![]() Samo da ih ova nesnosna vrućina ne "pofuri"!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mali kaktus ima veeelilkuuu koleciju ruža. Znam da mnogi ovdje imaju predivnih ruža, ali ovaj tvoj ružičnjak mi je nešto posebno, najljepše!
|
|
![]() |
|
Vikica,ruže su jedva dočekale lijepo vrijeme,treba ih jednom tjedno obilno zaliti i to je to.
Misty,Gioiaa hvala
![]() Hoya,lijepo je od tebe dobiti kompliment.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je prekrasno!
Listovi na cikasici za par dana bit će veliki, kad se pojave jako brzo rastu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |