Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bome ga pusti "nek se pati" jer da mu daš sve što on "zahtjeva" mislim da bi se ti morao iselit iz sobe .Kad ti je takav za samo par mjeseci kakav če biti za godinu ili dvije.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monk ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
shto se tiche velichine saksije..to je neki stari trik
![]() e a ako je stavite u maaaalo manju... ![]() |
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Ovo su moji adami koji zbog nedostatka prostora cijele godine stoje vani na dvorištu. U toku zime se ofucaju ali u maju im pošišam stare listove a oni neumorno izbacuju nove. Svake godine dobijem i cvijet. Kod nas je temperatura većinom u plusu ali se zna desiti par dana u toku zime da bude 0 ili -1 no oni to sretno preživljavaju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
AgavaL adami su ti prekrasni.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala, i ja uživam u njima, danas sam primjetila da izbacuje još listova te jedva čekam da se otvore. Do kraja ljeta imati ću veliki adamov grm.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo je, jedan stari list i jedan novi, ima još jedan mali novi, ali se ovdje ne vidi
![]() |
|
![]() |
|
lorna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 51 |
Brbe i Agava... WOW!!!
Ja se već godinu dana borim s ličinkama crvenog pauka i svim jadima i pošastima na svom adamu. Sad konačno ima 2 zdrava lista, pa se uz vaše savijete nadam uskoro imati biljku za "šepurenje" fotkama....
![]() |
|
http://lorna.mojblog.hr/
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Hvala hvala...
na kraju morao sam presaditi Adama jer se počeo prevrtati i kupiti sa sobom sve okolno bilje... kako sam ga doslovce čupao iz vaze, jer je korijen napravio grudu uz unutarnji rub vaze, slomio sam mu dva listeka.... al ajde sada je valjda Adam sretan i prpošniji neg inače... i dalje divlja i raste.... nedaje mladice a još malo budem se ga morao i riješiti jer dostiže strop... ![]() Evo kako je bio prije presađivanja: ![]() I kako je divljak sada: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja ju imam od jučer
ako sam dobro shvatila, zahtjevna biljka koja ne voli baš previše pehanja......
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dal ima mozda netko kakvu malu sadnicu za poslati
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Rosa imam ja,opet za tebe
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pa sta bi ja bez tebe daj si ti nađi i nesto među mojima imas medu oglasima sta nudim
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ma imam ja i previše,zato dijelim,samo one irise mi šalji
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
???
DALI KO ZNA KAKO IZGLEDA ADAMOV CVIJET. ??
|
|
![]() |
|
Ovo na drugoj slici ti je adamov cvjet. Malo je neugledan i nije baš prezentativan ali cvjet je cvjet. Ovaj adam s druge slike mi je podario 3 cvjeta jedan za drugim a i ostali adami mi u zadnjih mjesec dana jedan za drugim stalno cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
I MOJI JE ADAMOV CVIJET OVAKAV. DALI JE TO KRAJ CVATNJE ?
KAKO MOGU MOJE SLIKE SA RAČUNALA POSTAVITI NA FORUM?
|
|
![]() |
|
Što se cvjeta tiče to je to. Ako ti je adam veliki možda dobiješ još koi, bar je kod mene cvjetao jedan za drugim.
Što se tiče slika, ispod svake teme npr. Sobne lisno dekorativne biljke piše kako staviti slike na cvjet info. Ako ti tu ne ide probaj preko nekog poslužitelja npr. image shack ili nekog drugog. (Ne znam zašto su mi se slova podebljala ?!?) Sretno ! |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Molila bih vas za pomoć. Sve sam pročitala šta ste pisali o Adamu i vidim dešavalo se da listovi žute npr zbog nedostatka vode ili direktnog sunca. Kod mene je situacija slijedeća: Dobila sam na dar od naše Branke malog Adama negdje u ožujku ove god. Međutim on je još uvijek jako mali, sad je na ljetovanju ispod brajdi u hladu, zalijeva se svako veće s odstajalom bunarskom vodom ali svaki put treći list požuti, ja ga maknem, pusti novi i jedan "stari" požuti.
To izgleda ovako: ![]() Ja uklonim taj žuti list, kad malo naraste ovaj malecni u sredini, jedan će mi opet početi žutjeti. Već sam na rubu živaca i neznam šta više da radim - prvo je posve maleni, drugo žuti. I napomena: ne gnojim standardnim gnojivom nego cca jednom u dva tri tjedna zalijem hladnim čajem ili od kamilice ili koprive ili zelenim. Zna li netko šta da radim? |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |