Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() sad kad adeniumi pošandrcaju |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jel zna netko dal postoji i manje pakiranje ili je ovo za 50 kuna najmanje ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bebi, hvala ![]() Svaki dan me razveseli neki novi cvjetić na mojim dejicama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivne su ti pogotovo ova točkasta
![]() hehe ja ću vjerovatno se ponovit danas malo...ako mi se mala probudi na vrijeme ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
|
![]() |
|
u poljoapotekama ili preko cedar-agro oni imaju web shop
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
hvala...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anastazija,prekrasne su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Od 7 prekrasnih samo je 1 gingavi a oni drugi ..... ![]() ali orhideju sam spasila , hvala vam svima posebno Moon ! |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Anastazija
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Preeeeeeekrasne su vase orhideje ali da samo znate kako sam ja sretna da se moj bolesnik oporavlja , izgleda da ce ozdraviti zahvaljujuci vasim savjetima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@Gute Fee, super se damica oporavila, bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
gute fee svaka čast!
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Daj ju poslikaj da ju vidimo. |
|
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Hoću kad bude malo veći listić, sad je samo točkica u sredini...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Sve sam napravila kako si mi ti rekla i sad ih svaki dan nadgledavam i pricam im pricice i molim ih da se ne predaju i sve mi se cini da ce me poslusati ! ![]() |
|
![]() |
|
Poslusala sam sve savjete , po njima postupila i evo rezultata ! Zelim to isto i tebi od ![]() |
|
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |