Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 20:56
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

vidla sam kod natalije u temi da si pominjala da je i u tebe nevrijeme  nacinilo stetu pa sam navratila da vidim šta ti je nevrijeme unistilo?
kaktus garten si počela ,bit ce super ..a krompirko ,ja bi da sam na tvom mjestu otkinula cvjetice da ne trosi snagu na njih...
Ajme ime a teko mu se veselim, da odma otkinem pupiće?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 20:58
a dobro ako ce ti pricinjavat veselje nemoj,nek te obraduju ,samo sam mislila da brze razvije korjen..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:00
 evo nekoliko noviteta u kaktusgartenu

Uploaded with ImageShack.us 
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:02

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:03

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:04

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:07
 Jedna nepoznata , prekrasnog žutog cvita

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:07
zar ti nemas delospermu? ona bi ti isto mogla tu 

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:09
 Ovako izgleda kad je skroz otvoren

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:14

zar ti nemas delospermu? ona bi ti isto mogla tu 
Virujem da bi mogla a pogotovo kad to ti kažeš ali kvaka je u tome što ja neznam što je to,možda su mi dečki u Magnoliji i nudili to ali znaš da sam ja tudum što se imana tiče pa sam najsrdačnije zahvalila i naravno odbilasmile42
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 21:51
anđelka moja, vjetar nam obima stvara velike probelme... a da bar imamo što sušiti na buri LOL

unatoč vremenskim neprilikama, vrt ti lijepo napreduje Clap

ovo žutog cvijeta je oenothera tetragona
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:01
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

anđelka moja, vjetar nam obima stvara velike probelme... a da bar imamo što sušiti na buri LOL

unatoč vremenskim neprilikama, vrt ti lijepo napreduje Clap

ovo žutog cvijeta je oenothera tetragona

da, dobro bi bilo da je što sušit ali najgore što neće bit ni što brati bar kod mene.Kivi ,loze,papriku,krastavce mogu zaboravit za ovu sezonu a sustav za navodnjavanje "kap po kap" za krizanteme moram kupit ponovo postojeći odnilo u susjedove jabuke stotinjak metara dalje.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:10
delospermu imam ja ne trebas kupovat..ukucaj u google i viidt ces sta je,pa ako ti odgovara kad se nađemo donesem ti 

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:15

delospermu imam ja ne trebas kupovat..ukucaj u google i viidt ces sta je,pa ako ti odgovara kad se nađemo donesem ti 

A što je ovo gori sa sitnim crvenim cvitovima i slika ispod nje? to sam stavila u kaktusgarten, jeli može tu?
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:26
a koji je ovo cvijet,dobila sam ga nedavno,a ne znam kako cvate ni koji je???'
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:30
Znam samo da bi triba imat crvene cvitove a ime mu ni ja neznam
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:34
sa sitnim cvjticima je aptenia ili sirotica,ispod nje je biljka  kojoj sam zbaoravila ime,malo komplicirano corpo..... nebitno,uglavnom ja je ne volim jel se siri ,bacila sam ju,,nek stoji u vrt ti dok ne popunis sa drugim sukulentima...jos uvjek u baumaxu ima po 7 kn sedumica pa ako ides tamo svrati ...ja bi tu opuntije ,znaci koje mogu van,sedume i cuvarkuce...polako popunit ce se i onda ces izbacit sto zauzima puno prostora 

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:40
Slušam te majstorice bez pogovora!!!!!!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 22:50
LOL

Vir
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 23:13
Lijepe ruže, krasne boje, ipak su one kraljice. Clap
Onaj cvijet ti je lamaranthus i kako kaže kamenjar jako se širi, ali ima prekrasne cvjetove.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.