Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 39>
Korisnik
Poruka
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 10:09
Dojdi ti k meni Lanica pa bum ti spohala piceke (piliće) - papica za prste polizati
Shasha - ne želim farbati jaja bojama, ove godine nisam nakupila ljuske od luka, imaš li neku drugu ideju, znaš li kako se to radi sa ciklom ili špinatom, pomagaj!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 11:28
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Dojdi ti k meni Lanica pa bum ti spohala piceke (piliće) - papica za prste polizati
Shasha - ne želim farbati jaja bojama, ove godine nisam nakupila ljuske od luka, imaš li neku drugu ideju, znaš li kako se to radi sa ciklom ili špinatom, pomagaj!

mogu ja puno popapat franjica, nisam "dobar" gost
našla sam u nekoj novini da je to drugi naziv za sirnicu, njamić
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 11:29
ups sirnica je pinca, možda sam ipak fulala
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 12:30
Gle, okupirale smo Shashin dnevnik ali ti ipak moram reči, fučkaš ljude koji ne mogu pojesti, pa ti ne mogu niti raditi, zar ne Shashice?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 13:55
Shasha se sigurno neće ljutiti, dapače mogla bi nam se pridružiti, i ja sam za klopisu uvijek spremna, bit ću sama ovaj blagdan, ali mislim ja na sebe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 16:06
Čekam slike Shasha.  Jedino što me još brine kako izvesti je staviti pojilicu na neku visinu, da ptičice ne bi bile laka meta mačkama (jedan golub je zanimanje za suncokret platio životom kad ga je jeo kod mene na stolu na terasi - Maša je bila spremna...Cry
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 16:52
je Shasha pasiflore su. Jedan "buketić" je alata a drugi ligularis ali nemam pojma koji je koji. A pojilice za ptice je navodno lako napraviti doma. To sam čitala u Gospodarskom listu (valjda); Uzme se veliki lijepi list sa izraženim žilicama i na njega se nanese gips pomješan sa vodom. Kad se osuši list se makne i pojilica se polakira i to je to. Ako nađem slike budem stavila tu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 09:33
Dva dana ne kopate vani i zachatate mi dnevniksmile39Vas stvarno treba samo tjerati van da raditeLOL
Ma samo vi brbljajte(mogle ste si i kavu skuhati)Wink
SilveK,kaj se pojilice tiče,meni bude nisko,nek  pobjegnu kad mačak naiđe,no možeš je objesiti negdje, na neku granu ili sl.
Slike"piceka" bum stavila pod"uskrs" no danas mi šteka i ova ostanica i photobucket.Poslije naletim pa ubacim i jajčeka i picekeBig%20smile

Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 14:38
Ovo sa pojilicama za ptice i ja razmišljam već duže vrijeme, samo još nisam izmislila od čega i kako da to izvedem pa za sada imam u cvijetnjaku običnu plastičnu posudicu. Pun je cvjetnjak vrabaca, ali skroz su mi simpa Embarrassed
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 09:53
Evo mali kratki raport mog nerada zadnjih dana. Nisam ja kriva,em takvi preduskršnji dani a vrijeme neću ni spominjati. Niti sam sadila niti kopala.Malo sam  dotjerivala teglice,neke sam kupila. Neke četvrtaste,baš su mi slatke,našla u plodinama(6kn kom.) Sad nek čekaju drugi tjedan i ljepše vrijeme. Sadila sam samo jučer maslinu.VEEEELIKOOO hvala Laninom tati(aj i Lani isto)smile79
Ono malo što sam posijala dobro se drži(sad nije na terasi nego u kući),paradajzeki su mi krasni,bar meni tako izgledaju(bum stavila slike,slikala sam ih neki dan,valjda večeras).
Snijeg se je otopio,pa ću danas pregledati kako to vani izgleda.
Sad odoh ručak raditi.....smile57

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 10:04
shasha to ja rješavam tatu "viška" maslina još malo pa će mi iz frižidera iskočit koja sadnica njegove masline
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 14:09
Shasha, meni se čini da tebi još samo fali smokva, ili nisam dobro čitala???Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 15:37
Maslina, Shasha super izbor - to mi je drvo koje obožavam - isto kao plod i ulje, vjerujem i ti.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 15:43
Kako je to čudno, ja obožavam maslinovo ulje i skoro sve  pravim na njemu a plodove ne jedem???
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 22:05
E smokvica,ma nabavila bum ja i nju. Neki dan,prije ovog snijega,susjed je sadio smokvu u dvorištu.Veli da imaju u vinogradu i krasno rodi svake godine.Sad je od nje uzeo mladu i doma zasadio(nije htio do moje ograde posaditi da ne pojedem sveConfused)
Došao MM danas doma i priča...morao sam se dečkima pohvaliti da imamo maslinu. Sad i oni ganjaju maslinuLOLOn obožava masline ja samo drvce i ulje, plodove ne volim jesti.
A ja moram tim prijateljima od MM zapelcati lavandu i lovor.Aj lavande imam i stvarno se lako primi al kako lovora!!! To im nedam,tek sam ga ja dobila(nek si kupesmile191)

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 22:35
Ne bi me iznenadilo da čujem da si zapelcala baobab ili sekvoju - vjerujem da to sad tvoji susjedi očekuju kao slijedeće smile183
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:12
Sahsa, evo od mene ti može doputovati badem (momentalno imam dvije male sadnice iz ploda, isto tako javorika-lovorika, pa da te okružimo mediteranskim raslinjem.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:23
Franjica pa kaktuse imam(stavila sam ih uz ogradu do susjeda.Kad nije htio uz mene smokvu posaditismile191)a sekvoju mi je već MM spomenuo,čudi se kako je nemamLOL.
Triša,šta je to lovorika? A badem bi morala držati u tegli!?!? Ne znam bi li on prezimio kod nas.
Drage moje,koliko je MM tolerantan toliko će izgleda moj poštar "puknuti" jednog dana od tolike pošte za meneLOL
Svako malo zvoni sa nekim paketićem ili ga dižem na pošti

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:34
Shasha, pa kaj ti misliš da ja nisam već dobro odšacala tvoje kaktuse, ovaj smajlić mi se čini kao da je stvoren za mene - ponavljam se, malu, debelu, bockavu, zato se sad tako "potpisujem"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 23:37
A baš sam si mislila gdje je nestao tvoj potpissmile78
(ja se dans zaboravila potpisati pa sam sad ubacivala potpiseBig%20smile)
Ovaj cvetek ,u potpisu,obožavam.Tako je sladak

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.