Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dojdi ti k meni Lanica pa bum ti spohala piceke (piliće) - papica za prste polizati
Shasha - ne želim farbati jaja bojama, ove godine nisam nakupila ljuske od luka, imaš li neku drugu ideju, znaš li kako se to radi sa ciklom ili špinatom, pomagaj!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
mogu ja puno popapat franjica, nisam "dobar" gost ![]() našla sam u nekoj novini da je to drugi naziv za sirnicu, njamić |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
ups sirnica je pinca, možda sam ipak fulala
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Gle, okupirale smo Shashin dnevnik ali ti ipak moram reči, fučkaš ljude koji ne mogu pojesti, pa ti ne mogu niti raditi, zar ne Shashice?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha se sigurno neće ljutiti, dapače mogla bi nam se pridružiti, i ja sam za klopisu uvijek spremna, bit ću sama ovaj blagdan, ali mislim ja na sebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Čekam slike Shasha. Jedino što me još brine kako izvesti je staviti pojilicu na neku visinu, da ptičice ne bi bile laka meta mačkama (jedan golub je zanimanje za suncokret platio životom kad ga je jeo kod mene na stolu na terasi - Maša je bila spremna...
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
je Shasha pasiflore su. Jedan "buketić" je alata a drugi ligularis ali nemam pojma koji je koji. A pojilice za ptice je navodno lako napraviti doma. To sam čitala u Gospodarskom listu (valjda); Uzme se veliki lijepi list sa izraženim žilicama i na njega se nanese gips pomješan sa vodom. Kad se osuši list se makne i pojilica se polakira i to je to. Ako nađem slike budem stavila tu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dva dana ne kopate vani i zachatate mi dnevnik
![]() ![]() Ma samo vi brbljajte(mogle ste si i kavu skuhati)
![]() SilveK,kaj se pojilice tiče,meni bude nisko,nek pobjegnu kad mačak naiđe,no možeš je objesiti negdje, na neku granu ili sl.
Slike"piceka" bum stavila pod"uskrs" no danas mi šteka i ova ostanica i photobucket.Poslije naletim pa ubacim i jajčeka i piceke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Ovo sa pojilicama za ptice i ja razmišljam već duže vrijeme, samo još nisam izmislila od čega i kako da to izvedem pa za sada imam u cvijetnjaku običnu plastičnu posudicu. Pun je cvjetnjak vrabaca, ali skroz su mi simpa
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo mali kratki raport mog nerada zadnjih dana. Nisam ja kriva,em takvi preduskršnji dani a vrijeme neću ni spominjati. Niti sam sadila niti kopala.Malo sam dotjerivala teglice,neke sam kupila. Neke četvrtaste,baš su mi slatke,našla u plodinama(6kn kom.) Sad nek čekaju drugi tjedan i ljepše vrijeme. Sadila sam samo jučer maslinu.VEEEELIKOOO hvala Laninom tati(aj i Lani isto)
![]() Ono malo što sam posijala dobro se drži(sad nije na terasi nego u kući),paradajzeki su mi krasni,bar meni tako izgledaju(bum stavila slike,slikala sam ih neki dan,valjda večeras).
Snijeg se je otopio,pa ću danas pregledati kako to vani izgleda.
Sad odoh ručak raditi.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha to ja rješavam tatu "viška" maslina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, meni se čini da tebi još samo fali smokva, ili nisam dobro čitala???
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maslina, Shasha super izbor - to mi je drvo koje obožavam - isto kao plod i ulje, vjerujem i ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kako je to čudno, ja obožavam maslinovo ulje i skoro sve pravim na njemu a plodove ne jedem???
|
|
![]() |
|
E smokvica,ma nabavila bum ja i nju. Neki dan,prije ovog snijega,susjed je sadio smokvu u dvorištu.Veli da imaju u vinogradu i krasno rodi svake godine.Sad je od nje uzeo mladu i doma zasadio(nije htio do moje ograde posaditi da ne pojedem sve
![]() Došao MM danas doma i priča...morao sam se dečkima pohvaliti da imamo maslinu. Sad i oni ganjaju maslinu
![]() A ja moram tim prijateljima od MM zapelcati lavandu i lovor.Aj lavande imam i stvarno se lako primi al kako lovora!!! To im nedam,tek sam ga ja dobila(nek si kupe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne bi me iznenadilo da čujem da si zapelcala baobab ili sekvoju - vjerujem da to sad tvoji susjedi očekuju kao slijedeće
![]() |
|
![]() |
|
Sahsa, evo od mene ti može doputovati badem (momentalno imam dvije male sadnice iz ploda, isto tako javorika-lovorika, pa da te okružimo mediteranskim raslinjem.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Franjica pa kaktuse imam(stavila sam ih uz ogradu do susjeda.Kad nije htio uz mene smokvu posaditi
![]() ![]() Triša,šta je to lovorika? A badem bi morala držati u tegli!?!? Ne znam bi li on prezimio kod nas.
Drage moje,koliko je MM tolerantan toliko će izgleda moj poštar "puknuti" jednog dana od tolike pošte za mene
![]() Svako malo zvoni sa nekim paketićem ili ga dižem na pošti
![]() |
|
![]() |
|
Shasha, pa kaj ti misliš da ja nisam već dobro odšacala tvoje kaktuse, ovaj smajlić mi se čini kao da je stvoren za mene - ponavljam se, malu, debelu, bockavu, zato se sad tako "potpisujem"
|
|
![]() |
|
A baš sam si mislila gdje je nestao tvoj potpis
![]() (ja se dans zaboravila potpisati pa sam sad ubacivala potpise
![]() Ovaj cvetek ,u potpisu,obožavam.Tako je sladak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |