Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 142> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dok je M.M. uživao u bodljikavcima, malo sam bila vrijedna, skromno :D al, uživala jesam
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno ste se pogostili,a sjedile ste i na klupici
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo ste se zabavili i uživala. Mudrica si ti Glikice. Zoveš goste i onda im uvališ škare u ruke
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dragi moji Nataša i Marko, hvala vam na posjeti i druženju, vidimo se opet......
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, Nataša je dobila šešir na poklon, morala je to odraditi
![]() Ma daj, ženska je odmah s kapije napala da joj dam škare da reža ruže, pa dobila ih je ! Ali što je silom htjela plijeviti travu, pa mi je počupala dragoljub ? |
|
|
|
![]() |
|
Karanfil polegao u sedum
![]() Uploaded with ImageShack.us a mala,ovogodišnja stablažica se pravi važna sa svojim cvjetićima ![]() Uploaded with ImageShack.us i malo kaktusa ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Glikice, prekrasne su ti gošće, ukrasile svojim prisustvom i one tvoj vrt, uživam u ovakvim prizorima. Kamenjar se lijepo razrastao i požutio od seduma, jezerce se sve više puni lopočima. Jednom riječi sve ti je prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Cure, puno, puno vam hvala. Volim goste, naročito ovakve cvjetne i uživam s njima. Sva ta druženja me oplemenjuju i nadahnjuju.
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo došla i ja u goste
![]() ![]() ![]() Klimatisine slike si isto super...takav sličan "sombrero" imam i ja kad sam po suncu u vrtu.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korjenko, hvala ti i što si došla, i što si sve pogledala i što si mi udijelila komplimente !
|
|
|
|
![]() |
|
Još malo novih slikica :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala prije spavanja po tvom vrtu,pomirisala ružice i pazila da se ne upiknem na koji kaktus!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Laka ti noć MK, večeras prikazujem samo mirisno cvijeće, nema kaktusa.
|
|
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
šta ti je ovo žuto ovako lijepo,
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Glikica slike su ti prekrasne,kaktusi ...u koliko ih je.Sedumi,ruže,sve procvalo.Slike sa gostima su super i lijepo ste se družili.
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ha-ha, ostalo je Free, ostalo. Što se tiče koraljnih zvončića, kaj sad. Kak da ja znam jel Glikica hoće njih ili će čekati da narastu one nove kaj si slikala ili nešto treće kaj vas dvije nemate?
![]() |
|
![]() |
|
Josipa, drago mi je da si svratila k meni, pretpostavljam da se tvoj upit odnosi na santolinu, meni inače jako dragu biljku.
Camellia ![]() Baka Bea, hoću ja zvončike, najbolje da se čujemo preko telefona, nešto nam poruke ne idu ! |
|
|
|
![]() |
|
I još malo slikica:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opet sam ti malo bila u posjetu. Za onu hypertufu što će biti polegnuta sam vidjela krasnu ideju na internetu....malo sitno cvijeće...svejedno koje vrste...počinje u kaliću i izlazi van iz njega na zemlju i onda cijela jedna traka tog cvijeća. Izgleda kao da se prelijeva slap.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |